как сте всички???братовчед ми ще идва другата седмица и ще ми направи кичури
Тема за flood-ене
Публикувано: 30 July 2009 - 09:35 AM
как сте всички???братовчед ми ще идва другата седмица и ще ми направи кичури
Публикувано: 30 July 2009 - 09:37 AM
Бой с камъни, после вадене на нокти, после още китайски мъчения и накрая смърт в срашна агония
Да не го вземете за истина сега
Публикувано: 30 July 2009 - 09:41 AM
Бой с камъни, после вадене на нокти, после още китайски мъчения и накрая смърт в срашна агония
Да не го вземете за истина сега
Ауу...май по-добре тези,които не я харесват да почнат да я харесват...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 30 July 2009 - 10:43 AM
Постойте малко на слънце и ще го получите ;)
При това естествените нюанси на косата ще са много по-интересни от изкуствено постигнатите кичури.
Моята коса, например, зимата е сравнително тъмно кафява, с червеникав отенък, който понякога е черен, а лятото става много светло кестенява с рус отенък, при това някои кичури са по-тъмни, някои - по-светли иии...абе забавно е
Публикувано: 30 July 2009 - 11:01 AM
При това естествените нюанси на косата ще са много по-интересни от изкуствено постигнатите кичури.
Моята коса, например, зимата е сравнително тъмно кафява, с червеникав отенък, който понякога е черен, а лятото става много светло кестенява с рус отенък, при това някои кичури са по-тъмни, някои - по-светли иии...абе забавно е
Защо не стоя на слънце? Защото заради тъпата шарка не трябва да се излагам на слънчева светлина, защото можело да ми се пигментира кожата или нещо от сорта. С качествен слънцезащитен крем съм, но не искам да рискувам. Ще съм под слънцета само, докато съм в морето.
Фризьорката ми каза, че боядисва цялата коса за 15лв., един киччур е 2лв. А една друга фризьорка, която работи в гараж и има сравнително малко клиенти, ми искаше 15лв. за един кичур.
За ПУД /първия учебен ден/ мисля да си направя няколко кичура, но не знам какви-лилав, син, розов, червен, рус?
Ама нали си имам моите "Здрач"-фантазии.
Публикувано: 30 July 2009 - 11:21 AM
Публикувано: 30 July 2009 - 11:46 AM
Публикувано: 30 July 2009 - 12:18 PM
Мойта нещо взе да се чупи по краищата... Вече е и за подрязване...
Най-често се правя на етажи... Кофтито е, ако решиш да си я вържеш... Все нещо се намира да стърчи...
И такам... Последното ми мнение за дни напред. Изчезвам пак на село... Чао на всички ви.

Публикувано: 30 July 2009 - 12:26 PM
lizata, приятно прекарване на село :)
Публикувано: 30 July 2009 - 01:18 PM
lizata, приятно прекарване на село :)
да,обаче страшно много гори косата
на мен понеже не ми отива изправена коса(поне аз така си мисля)си я къдря...попринцип ми е чуплива,обаче не някакво такова хубаво,а все едно е смачкана...та се правя на ,,букли,, които после разресвам и...чак се понасям пред огледалото
lizata приятно изкарване!!
Публикувано: 30 July 2009 - 01:22 PM
на мен понеже не ми отива изправена коса(поне аз така си мисля)си я къдря...попринцип ми е чуплива,обаче не някакво такова хубаво,а все едно е смачкана...та се правя на ,,букли,, които после разресвам и...чак се понасям пред огледалото
С какво ги правиш буклите?
Публикувано: 30 July 2009 - 01:55 PM
С какво ги правиш буклите?
e,не всеки път,защото това също уврежда косата,пък и нервите не са ми толкова здрави
буклите ги правя с маша
Прикачени снимки
Публикувано: 30 July 2009 - 02:17 PM
Вместо боя може да се използват и други алтернативи. Скоро (миналата седмица) четох в някакво женско списание следната рецепта:
Истискваш един лимон ама целия, слагаш три супени лъжици ВОДКА (не вода), намазваш си косата и седиш два часа на слънце. Ефектът - много интересни естествени кичури.
Мисля като се прибера от морето да го пробвам... ще ви покажа резултата.
Публикувано: 30 July 2009 - 03:31 PM
Публикувано: 30 July 2009 - 08:50 PM
Измислих начин да забогатея. Ще моля наще да ми дават по един лев всеки път, когато си помисля за Едуард или Джейк. Ще стана най-богатия човек в светааааа!!!
Публикувано: 30 July 2009 - 08:55 PM
Измислих начин да забогатея. Ще моля наще да ми дават по един лев всеки път, когато си помисля за Едуард или Джейк. Ще стана най-богатия човек в светааааа!!!
Публикувано: 30 July 2009 - 09:46 PM
Направо ми се реве. Няква депресия се задава. И всичко заради тия вампири и върколаци и тия тъпи хора, с които съм обградена. Не че им има нещо на хората, просто ги сравнявам с не-хората.
Кажете нщ инт.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +