Тема за flood-ене
Публикувано: 17 October 2008 - 02:16 PM
Да ама ето ме пааак.
В час по ИТ съм. ;D
В час по ИТ съм. ;D
Публикувано: 17 October 2008 - 05:59 PM
Теди, вие май много леко го карате по ИТ ;D Ние от началото на годината сме имали 5 часа и 3 контролни ;D Ей сега 4ти час правихме пак... и пак на същото ;D А какъв е смисъла не знам, щом повечето имаме по 2 шестици вече :huh:
Публикувано: 17 October 2008 - 07:41 PM
Цитат
Теди, вие май много леко го карате по ИТ ;D Ние от началото на годината сме имали 5 часа и 3 контролни ;D Ей сега 4ти час правихме пак... и пак на същото ;D А какъв е смисъла не знам, щом повечето имаме по 2 шестици вече :huh:
Публикувано: 17 October 2008 - 10:04 PM
Теди, с Чонова съм, за съжаление ;D А че ви е давала да гледате, аз разбрах, което е много гадно за нас, дето се чудим как да си направим пищов ;D Бяхме си написали листи, които да предадем после, ама тя взе, че дойде да се подпише на всеки лист и нямаше как да дам друг ;D Госпожата е умна ;D Знае всичките видове пищови, а нови не можем да измислим ;D Май пак ще почна да си пиша по чорапа ;D
Публикувано: 17 October 2008 - 10:07 PM
Цитат
Теди, с Чонова съм, за съжаление ;D А че ви е давала да гледате, аз разбрах, което е много гадно за нас, дето се чудим как да си направим пищов ;D Бяхме си написали листи, които да предадем после, ама тя взе, че дойде да се подпише на всеки лист и нямаше как да дам друг ;D Госпожата е умна ;D Знае всичките видове пищови, а нови не можем да измислим ;D Май пак ще почна да си пиша по чорапа ;D
Публикувано: 17 October 2008 - 10:09 PM
Да ама ний дънки забрави - с униформи сме. :(
Публикувано: 17 October 2008 - 10:20 PM
Цитат
Теди, Чонова дори ми бръкна в несесера, щото там имах пищов. ;D Ама той беше за по немски, иначе щеше да ми го вземе :rolleyes: ;D
Абе аз и без пищови се оправям, ама нали знаеш - по-сигурно е ;D
Абе аз и без пищови се оправям, ама нали знаеш - по-сигурно е ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +