Тема за flood-ене
Публикувано: 19 October 2008 - 05:52 PM
Няма за какаво да флудим ;D
Публикувано: 19 October 2008 - 05:57 PM
Аз да се похваля,татко ми купи фотоапарат ;D и гъза ми е натъртен ;D от Сарището,татко както отваря вратата да я разходя и тя като видя някаква котка (аз дори не се усетих) :o и като ръгна и започна да ме влачи и я пуснах,пързулнах се и паднах и тя гааз да я хване ама не успя.Резултатът беше натъртен задник (с извинение) ;D и неуспеха на Сара да хване котето,но за щастие татко хвана Сара ;D.Но и го върнах и аз после и дръннах един шут в.... ;D
Публикувано: 19 October 2008 - 06:14 PM
Аз пък имаам (фотоапарат, не натъртен задник ;D) :P
Публикувано: 19 October 2008 - 07:35 PM
CaRrY, някога чела ли си какво пише под аватара ти? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Колкото до неделята... беше дъъълга неделя с мноооого работа и после голяааамо ядене. Спайки вече втори ден излиза и определено ми пести чистене като свърши някоя и друга работа навън. Засега само чишка, но се надявам скоро да започне и другите неща навън да стават, че и да свикне с повода. Въобще... големи очаквания имам към него. ;D
Колкото до неделята... беше дъъълга неделя с мноооого работа и после голяааамо ядене. Спайки вече втори ден излиза и определено ми пести чистене като свърши някоя и друга работа навън. Засега само чишка, но се надявам скоро да започне и другите неща навън да стават, че и да свикне с повода. Въобще... големи очаквания имам към него. ;D

Публикувано: 19 October 2008 - 07:43 PM
Aз днеска ходих на ледената пързалка с тати ;D Че се пребивахме там пък поослее... ...спах ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +