Тема за flood-ене
Публикувано: 19 October 2008 - 07:35 PM
CaRrY, някога чела ли си какво пише под аватара ти? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Колкото до неделята... беше дъъълга неделя с мноооого работа и после голяааамо ядене. Спайки вече втори ден излиза и определено ми пести чистене като свърши някоя и друга работа навън. Засега само чишка, но се надявам скоро да започне и другите неща навън да стават, че и да свикне с повода. Въобще... големи очаквания имам към него. ;D
Колкото до неделята... беше дъъълга неделя с мноооого работа и после голяааамо ядене. Спайки вече втори ден излиза и определено ми пести чистене като свърши някоя и друга работа навън. Засега само чишка, но се надявам скоро да започне и другите неща навън да стават, че и да свикне с повода. Въобще... големи очаквания имам към него. ;D

Публикувано: 19 October 2008 - 07:43 PM
Aз днеска ходих на ледената пързалка с тати ;D Че се пребивахме там пък поослее... ...спах ;D
Публикувано: 19 October 2008 - 07:43 PM
[quote author=lonesome link=topic=19183.msg502608#msg502608 date=1224437752]
Абе мани... Борбен дух до края. ;D
И моята неделя беше дълга, но не като на lonesome- твоята е била приятно дълга-разходки,занимавка със Спайки и т.н. А аз - на урок бях. Е така сме ние седмокласниците! :P
Абе мани... Борбен дух до края. ;D
И моята неделя беше дълга, но не като на lonesome- твоята е била приятно дълга-разходки,занимавка със Спайки и т.н. А аз - на урок бях. Е така сме ние седмокласниците! :P
Публикувано: 19 October 2008 - 08:02 PM
Ние днес пак го ударихме на кокерска среща :yahoo: :yahoo: :yahoo: Почти всяка събота и неделя сме на кучешката полянка с варненските кокери от форума и никак не се събираме малко + че идват и други кокери.. А пък на тях рекламираме форума после ;D
Всъщност в 11 сутринта бяхме на плажа и търсихме умрялата нутрия.. ;D Или е избягала от зоо-то или там в храстите се развъждат нутрии ;D Но беше много тъжно умряла.
Ии след това се върнахме към 14ч. на полянката ии почнаха да идват другите кокери..
и така си прекарахме неделята ние.. до към 17 и 30 бяхме с кокери, кокери и кокери... :yahoo:
Всъщност в 11 сутринта бяхме на плажа и търсихме умрялата нутрия.. ;D Или е избягала от зоо-то или там в храстите се развъждат нутрии ;D Но беше много тъжно умряла.
Ии след това се върнахме към 14ч. на полянката ии почнаха да идват другите кокери..
и така си прекарахме неделята ние.. до към 17 и 30 бяхме с кокери, кокери и кокери... :yahoo:
Публикувано: 19 October 2008 - 08:15 PM
Цитат
Цитат
Охх! Айде всеки да запише как го е решил тоя приммер! ;D Значи аз така:
2 2 2 2 2
х + 2х+1-(х -2х-1)= х +2х+1-х +2х+1-х + 2х-1= 4х
Грешка бях направила по-долу! ;)
2 2 2 2 2
х + 2х+1-(х -2х-1)= х +2х+1-х +2х+1-х + 2х-1= 4х
Грешка бях направила по-долу! ;)
Ти си грешка с майка някак си получхме отговора ;D
Даа аз самата съм грешка и съм си го признала.. :P Нее бъзикам се, нямах достатъчно време да я реша иначе можех и да мога. ;) ;D
Публикувано: 19 October 2008 - 08:29 PM
Да се похваля: Модератор съм на новия форум на дакслото ми :P :yahoo:
http://www.ou-ivanri...forum/index.php
http://www.ou-ivanri...forum/index.php

Публикувано: 19 October 2008 - 09:51 PM
Е браво goldroks :yahoo: (така се започва :P )
lonesome съжелявам,но да със сигурност е на по-добро място :blink:
Някои можели да ми обесне това освен предпазен колан какво още е защото не схващам а ми трябва такова,за лигавата ми гад :)
http://shop.zoomania.../component/page,sh...mart/Itemid,32/
Нещо не го разбрах за това моля да ми обясните,благодаря предварително ;)
lonesome съжелявам,но да със сигурност е на по-добро място :blink:
Някои можели да ми обесне това освен предпазен колан какво още е защото не схващам а ми трябва такова,за лигавата ми гад :)
http://shop.zoomania.../component/page,sh...mart/Itemid,32/
Нещо не го разбрах за това моля да ми обясните,благодаря предварително ;)