Тема за flood-ене
Публикувано: 11 October 2009 - 04:15 PM

Публикувано: 11 October 2009 - 04:18 PM

е кажи темата де?
Публикувано: 11 October 2009 - 04:35 PM

От доста време не бях писала , но ето ме тук съм :>
Доста неща имам за разказване.Ще започна с това , че Рокси се разгони.Всеки ден мием плочките и ходим след нея с парцала , защото двора става ужасен.Комична гледка сме

Днес ни донесоха колибката

Рокса взе , че глътна нещо преди няколко дни и постоянно кашляше и се опитваше да го махне , но вече намаля - явно е започнало да се маха

Ето една снимка от нас :

Публикувано: 11 October 2009 - 05:05 PM

е кажи темата де?
Oп забравила съм,темата е моята мечта

Публикувано: 11 October 2009 - 05:15 PM
Един план на това, което аз бих написала, ще ти нахвърлям.
1. Някакви общи приказки за мечтите, за това, че те движат човечеството напред в развитието, защото ако не се стремяхме към нещо повече от това, което имаме, нямаше да имаме амбицията да достигаме нови висоти
2. Имаш мечти от малка, някои по-големи, някои по-малки. Някои се сбъдват, някои - не. Такива общи неща. Даваш и някакви прости примери с мечтите на малките деца от сорта на "мечтая си да ходя на училище", "мечтая си да нося високи обувки като мама" и прочие.
3. Представи си себе си след 10 години и опитай да опишеш това, което виждаш, като се стремиш деликатно да представиш материалните неща като нематериални - "Искам голяма къща с двор...за да си играят на воля кучетата", например.
4. Обобщаващо заключение с някакви глупости, че ще следваш пътя към мечтите си, за да можеш да ги достигнеш. Че това трябва да прави всеки, но и да внимава на каква цена и че важното е все пак да се придържаш към моралните си ценности, защото понякога те са по-важни от една мечта.
Та...това е от мен. Дано съм била полезна

Публикувано: 11 October 2009 - 06:31 PM

Ние сега се върнахме от море и Спайки спи. С тъпия ми телефон познайте колко прекрасни снимки направих.

Снимките, които goldroks е качила, просто няма да коментирам.

Публикувано: 11 October 2009 - 06:38 PM
1. Разпространението на униформите по света, че са задължителни в много от най-елитните западни училища и колежи.
2. Можеш да ги разгледаш като символ на миналото, защото в България униформата е асоциация за него.
3. Тук вече можеш да сложиш малко аргументи за и против униформите. Например това, че ограничават свободата на личен избор на облекло на учениците. Понякога носенето на униформа може да доведе до негативно отношение към учениците от това училище - връстниците им могат да го осмиват, ако и те не носят такива. От друга страна пък, чрез униформите се изглаждат социалните различия и по този начин се избягва дискриминацията, на която са подложени някои деца от семейства с не толкова добри финансови възможности. Освен това е много по-лесно просто да облечеш нещо сутрин, а не да губиш време в колебание ;)
4. Накрая си излагаш твоето мнение и казваш, например, че би било добре въвеждането на униформите, но само ако това важи за всички училища, за да се избегнат конфликтите или нещо такова.
Публикувано: 11 October 2009 - 07:34 PM

Публикувано: 11 October 2009 - 07:55 PM

Гледате ли Инджи в Dancing Stars 2? Ние сменяме каналите-ту Dancing Stars, ту VIP Dance. Вие кое гледате?
Публикувано: 11 October 2009 - 08:36 PM

Шреки купихме специални гащи , превръзки обаче се оказа , че няма от къде да пишка , а е още малка и не може да стиска

Аз сега ще си прочета уроците и ще лягам . Лека :>
Публикувано: 11 October 2009 - 08:43 PM

Утре с Тарулина ще ходим на последна бебешка ваксинация, ако се води все още такава

Йоана, вашата красавица ще я кастрирате ли?

Публикувано: 11 October 2009 - 09:04 PM

Публикувано: 11 October 2009 - 10:27 PM

Публикувано: 12 October 2009 - 12:49 PM

Тара е страхотна наистина , качвай по-често нейни снимки

Гласувайте за мен http://starfm.bg/zztop_voting.php

Публикувано: 12 October 2009 - 02:42 PM

Благодаря

Публикувано: 12 October 2009 - 03:02 PM
Аз вече от входните ги наредих четворки и петици

Тази година ще ми е трудна и трябва и за матурите да се подготвям и здраво да залягам над биологията и химията,че ми се учи за вет

Кучето расте по козина и дивее и вече почна да ме изумява с магарешките си изпълнения,вместо да помъдрее и малко да се поуспкои той прави точно обратното

Някои ходили вчера на концерта на Сити?
Някои казват,че е бил тъп,а други са са се садрали да крещят аз се откзах,защото ме мързеше,но за сметка на това ходихме с наще да берем шипки

Айде аз отивам да уча по химия и испански за контролните