Тема за flood-ене
Публикувано: 15 October 2009 - 07:01 PM

И с физиономията на Бела...
Фотосесията май е доста стара. Първо, че имам същите снимки от отдавна и второ, от няколко месеца Кристен е с новата си трагична прическа.
П.П. Преди малко вечерях. Баба ми /майка ми я няма в момента/:
-Какво искаш утре за закуска?
-Хъ..... ъъъъъ..... "Фитнес".
Тази изложба не ми излиза от главата днес.

Публикувано: 15 October 2009 - 07:13 PM

И аз много искам да отида,но трябва малко да потърпим
Публикувано: 15 October 2009 - 09:15 PM

Публикувано: 16 October 2009 - 01:57 PM

Публикувано: 16 October 2009 - 05:14 PM

Хайде, хайде, други няма ли да идват? Нали уж имаше много народ от София?

Публикувано: 16 October 2009 - 06:36 PM

Беше адски страшно! Интервюто беше във една стая, затворена и 2ма мъже и една жена стоят срещу теб и ти задават различни тъпи въпроси, като междувременно те гледат на кръв!!! Целите ми ръце трепереха - не сте виждали толкова страшни хора с толкова страшни погледи! За щастие гласът ми не ми изневери и не успях да се разрева и говорех задоволително ясно... Ама те такива тъпи въпроси задаваха - от глупостите които съм писала в есето си :/ Ами нали това е есе - т.е. там се пишат глупости който да звучат добре... не е нужно да имат смисъл.

Бяха точно с Poker-Scary faces!

Като се махнах от мъчението (резултатите ще излязат в края на месеца - стискайте ми палци :/ ) си затъпих мъката в Mc Доналдс и после тръгнахме към ЦУМа, като по пътя за натам минахме около бутици на D&G, Versace и накрая с мама решихме да влезем в следващият бутик за да: 1во ни погледат като марсианци и 2ро да се цъклим по половин час на големите числа

Най-евтината PRADA беше едно пуловерче - ултра тънко, ултра късо, ултра малко на "ултра-ниската" цена от 1200лв.

Цума не беше много интересен...

После се качихме на метрото от Стрелбище за да отидем до Лозенец, където само се показахме, видяхме, че не е интересно и пак го хванахме обратно

Та на кратко моето мнение за София - много хубави магазини, но много скъпи, много мръсно и пълно със хора, коли и бездомни кучета. Така...
Сори ако имам много правописни грешки, ама вече ме мързи и да гледам

Публикувано: 16 October 2009 - 07:18 PM
Значи сте си прекарали добре.

Споделям мнетието ти за София.
Melina, много ще се радвам, ако дойдеш.

П.П. А мен много ме е яд, че ще присъствам на такава изложба месеци-две преди да се сдобия с професионален фотоапарат!!

Публикувано: 16 October 2009 - 07:54 PM
Ето защо искам да се махна от тук

Успех за резултатите ...
Токио споко това не са последните изложби и другата година пак

Публикувано: 17 October 2009 - 08:35 AM
Сънувах хъскитата на специалката и някои от хендлерите. Светлината в залата не беше добра. Друго не помня.

Публикувано: 17 October 2009 - 10:54 AM

Уф сега във Paolo Boticheli са пуснали едни страхотни кецове, на добра цена (след Прада, всичко ми се струва евтино

Публикувано: 17 October 2009 - 11:20 AM

Шреки , аз знам защо белушко не харесва хъскита .... Той ревнува

Видях инфото за изложбата , но няма нищо написано за екс. оценка

Токио, а може ли да се водят и кучета наблюдатели ?

Днес с тате ходихме до борсата купихме разни работи за животинките и като се прибрахме цялото семейство се изнесе на село освен мен

Публикувано: 17 October 2009 - 12:36 PM

Може, разбира се. Само да не е разгонена или агресивна към други кучета. Остават 21 дни до изложбата, мисля че ще се понаучи до тогава.

Публикувано: 17 October 2009 - 01:08 PM

Утре ще ходя в Ямбол и ще се видя с Аладар, на края на месеца ще ходя на изложбата в Пловдив и ще се видя с Ашли...

П.С.
Йей, има нов филм с Джони Деп

По принцип не си падам по такъв тип филми, но щом Джони играе, ще е страхотен! :]

Публикувано: 17 October 2009 - 01:23 PM

Другата събота ще си вземем повода и започваме тренировки

Публикувано: 17 October 2009 - 03:22 PM
Левски В.Съмнявам се , че дори си чувала за него