.... днес по някаква случайност разбрах,че във следващите филми от поредицата Здрач щяло да има някаква ЛИЯ - ъъъъ т'ва вярно ли е и даже всички я мразели ... хъм взе да ми се преиска пак да подхвана книжките

И аз знам, че е Лия. И да, мразим я. Влюбена е в Джейк. Единствената вълчица. Хайде, няма да казвам какво мисля за нея, за да не ме баннат заради нецензурирани изрази.

.... днес по някаква случайност разбрах,че във следващите филми от поредицата Здрач щяло да има някаква ЛИЯ - ъъъъ т'ва вярно ли е и даже всички я мразели ... хъм взе да ми се преиска пак да подхвана книжките

Казва се ЛЕЯ, не Лия, спокойно

И да, всички я мразят
Гледах вчера Новолуние - ми... можеха и по-добре да го направят. Малко са се изложили за мен. Няма нито една сцена от книгата пропусната, но за сметка на това няма никакви детайли, а сцените така бързо се сменят една след друга, че понякога нямат никаква връзка ако не си чел книгата. Кадрирането поне в началото е ужасно! Аз определено бих била много по-добър оператор

Whatever... Друго лошо нещо е, че постоянно има музика - направо става банално!!!
Актьорската игра на Кристен е под всякаква критика - толкова е фалшива...
И все пак хубав, въпреки, че можеха и по-добре. Имам си и любима сцена - когато Бела спасява Едуард от Волтури и тази реплика направо ме разтопи:
Edward: You are everything to me... everything! 
Толкова беше хубаво!!!
Волтури обаче са невероятни! Трябва да чуете гласа на Маркъс!

-You know what to do, Aro!- велик е просто!
Очите им обаче са лоши...
Ашли също играе супер!
А мускулите на Тейлър изглеждат още по-големи!!!
Края малко може да ви изненада... избързаха с една книга малко
Няма да казвам повече подробности, вие ще си го гледате
Но пък и определено качеството се отрази в/у оценката ми!

Гласът на Маркъс и мен много ме кефи.
В някой вестник има статия за "Здрач" една страница. Цитирам: "Мускулестия красавец Тейлър Лаутнър"; "Бела нещо-си е привлечена от тези диви мъже" и т.н.
Гери и Кари няма да ми се сърдят, ако пищя в киното. Абе защо направо не се съберем и да отидем да го гледаме на 10-11 декември в Сити центъра? Йо? Шрекс?

Няма да рева в киното! Амин! /френдки казват, че плакали от вълнение как най-накрая го гледат/