Тема за flood-ене
Публикувано: 22 October 2008 - 08:12 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:13 PM
Хих, Инсомния - побойничка! ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 08:15 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 08:20 PM
Някой се престрашил в темата за запознанства. ;D Ако бяха снимките и по-големички, та да се вижда кой е сниман там... :P Само Зоро си личи. (нал итака беше, да не бъркам името? ) :wub:

Публикувано: 22 October 2008 - 08:28 PM
Цитат
Някой се престрашил в темата за запознанства. ;D Ако бяха снимките и по-големички, та да се вижда кой е сниман там... :P Само Зоро си личи. (нал итака беше, да не бъркам името? ) :wub:
Дамм, Зоро е. :wub: Що по-големи, току виж ме разпознал някой бит съученик и ме намери ;D Честно, мразя да се снимам и имам не повече от 10 снимки на компа, тези са най-читавите май.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:30 PM
Оххо сетих се нещо. Само да я намеря снимката, да видите една недоволна физиономия. ;D
Нa първата успях да се "скрия", а на втората отправях вече заплахи. ;D

Публикувано: 22 October 2008 - 08:37 PM
Викаха ми "ВИС-2" ;D За който не помни тия времена- групировки разни ;)
А като още по-малка ми викаха Надина-гадина B)
Мда... а на един чаровник такъв жесток цигански шамар му бях пляснала... а имах пръстен-скорпион на ръката (не плосък!)... разпрах му бузата на момчето, а той само мис е усмихна :rolleyes: ;D ;D
Публикувано: 22 October 2008 - 08:40 PM
Цитат
Брей, че мили момчета... Нашите отвръщаха на удара. ;D Джентълмени... B)

Публикувано: 22 October 2008 - 08:43 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 08:45 PM
Ехх разбихте ме. ;D Наде страшна физиономия. :->) Но снимките с Неро са супер.Леле пуснах се и аз. :rolleyes:
едит: бррр я вижте какво намерих ;D кой е по-страшен,а?
Снимката е от това лято и дава що годе представа за сегашното ми състояние (физическо и душевно). :P

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:46 PM
Цитат
Публикувано: 22 October 2008 - 08:48 PM
Цитат
Е сега той искаше да ми реже ценната косичка ;D пък и нищо му няма той здравичък ;D ;D аз винаги там ги ритам,защото да имам време да избягам,щото докато се усвестят... ;D B)
Публикувано: 22 October 2008 - 08:49 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:50 PM
На къде върви светът - хапане, шамари, удари! :o
Да ви каже баба ви Римела - по мое време момците така ни ухажваха: водата ще ти напие от менците, китката ще ти вземе...
:P
Цитат
Точно! Не ритайте там, че после ще плачете...
;D
Публикувано: 22 October 2008 - 08:53 PM
Цитат
Мммм, така мисля, де.
Хм, търся, търся, май аз съм си измислила това с отпадането :rolleyes: При всички положения "чувствителен" и "чувствам",не знма защо, но ме дразни.

Публикувано: 22 October 2008 - 08:54 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +