Иначе,който знае нещо да се обажда...
Тема за flood-ене
Публикувано: 17 July 2009 - 10:21 AM
Иначе,който знае нещо да се обажда...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 17 July 2009 - 10:42 AM
Публикувано: 17 July 2009 - 11:52 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 17 July 2009 - 12:13 PM
Яхуу!!!
Тук има снимки на бебетата:
http://bulgoldens.co...p?p=30249#30249
Ах, колко имам да наваксвам. ОМГ Little ashes!!! От кога го чакам тоя филм
Ох, как искам да разбера дали едно момиче се е записало за 2ро класиране... :( Не я искам в моя клас. Сега ще ви кажа каква е работата. На кратко.
Аз харесвах едно момче, после тя заяви, че и тя го харесва (аз тогава вече не го харесвах, ама тя ми беше фр. и нищо не беше казала, а това било от месеци) та се намразихме. И той щеше да ходи в МГ с Информационни технологии, аз със Информатика а това момиче беше решило да ходи където е той.
Обаче вероятността да е разбрала, че е прецакана е голяма, защото той ък си е написал на скайп, че е с Информатика
Ах, изяждам се от любопитство...
*Сега имам идея. Ще кажа на някой да я пита. Имам и идея кой...

Публикувано: 17 July 2009 - 12:23 PM
Сега сериозно,ако ти трябва помощ (за да и кажем някои неща

Публикувано: 17 July 2009 - 12:37 PM
Та имам добри новини (за мен са си добри) - НЯМА ДА Е В МОЯ КЛААААААС!!! Йес, йес, йес!!! Знам го от сигурен източник!!!
А моят клас ще е перфектен! Имам много фр. в него!
И още една добра новина: Една фр. ще ходи в Англия при майка си след седмица и щ ми вземе накитник като на Едуард!!! Ооо... разтапям се!!!
Сори ако пиша неграмотно, ама съм хипер щастлива!!!

Публикувано: 17 July 2009 - 01:24 PM
goldroks, много завъртяна ситуация
А пък съм в един клас с най-добрите си приятелки и много се кефя
Публикувано: 17 July 2009 - 01:31 PM
Tara.., в Jul 17 2009, 02:24 PM, написа:
goldroks, много завъртяна ситуация
А пък съм в един клас с най-добрите си приятелки и много се кефя
Ето този го познавах, може да се каже: http://haskovo.net/i...mp;newsid=52106
Голяма отрепка. Беше гадже на една моя приятелка и просто така се държеше... Не го познавах много добре, но по наблюденията ми в/у него...
Емоционално Малтретиран Олигофрен/ЕМО, може да се каже. Много противен човек.
Това трябва да си голям идиот за да се самоубиеш и то по такъф начин.
Една друга приятелка каза, че най-вероятно се е самоубил, защото някакъф му продал амфетамин, той изпаднал в депресия и така...

Публикувано: 17 July 2009 - 01:38 PM
goldroks, в Jul 17 2009, 11:31 AM, написа:
Голяма отрепка. Беше гадже на една моя приятелка и просто така се държеше... Не го познавах много добре, но по наблюденията ми в/у него...
Една друга приятелка каза, че най-вероятно се е самоубил, защото някакъф му продал амфетамин, той изпаднал в депресия и така...
Публикувано: 17 July 2009 - 01:41 PM
goldroks, в Jul 17 2009, 02:31 PM, написа:
Гадно ....
Аз скоро докато разхождах Тара попаднах на красива картинка - 3 емо-та (момичета), влачещи се по земята в детска градина. Едната крещеше, че иска цигари, другата лазеше, третата май беше АДЕКВАТНА ...
Публикувано: 17 July 2009 - 01:46 PM
Tara.., в Jul 17 2009, 02:41 PM, написа:
goldroks, в Jul 17 2009, 02:31 PM, написа:
Гадно ....
Аз скоро докато разхождах Тара попаднах на красива картинка - 3 емо-та (момичета), влачещи се по земята в детска градина. Едната крещеше, че иска цигари, другата лазеше, третата май беше АДЕКВАТНА ...
Оле...
Тая мода дето се наложи... с рязане на вени и други подобни глупости... Много е тъпо всичко! Те се депресират без причина... втълпяват си, че не били разбрани, били отхвърляни... ами как искат да ги разберят такива дето си режат вените за да да се покажат "Вижте ме колко съм интересен/на"
И аз по едно време си купувах черни дрехи на розови точки, кецове и си слагах черен молив, ама никога не съм си рязала вените и не съм се опитвала да се самоубия. Не съм се дрогирала, пушила, напивала...
А и вече стана малко... доста изтъркано! Всеки 2ри се прави на ЕМО.
Повече я разбирам барби-модата.

Публикувано: 17 July 2009 - 01:59 PM
П.С. И да, модата им мина отдавна, само дето още не са го осъзнали :)
Публикувано: 17 July 2009 - 02:03 PM
Накрая я пребиха пред НДК посред бял ден и тя от емо стана кифла...
Публикувано: 17 July 2009 - 02:04 PM
CaRrY, в Jul 17 2009, 03:03 PM, написа:
Накрая я пребиха пред НДК посред бял ден и тя от емо стана кифла...
Правят го с цел "слава"
Публикувано: 17 July 2009 - 02:12 PM
И аз имам една бивша съученичка дето си реже вените.
Все си пише на скайпа (освен стандартните псувни към целия свят) "Ако ви трябвам, проследете кървавите следи"
Аз ще гледам Little Ashes!!! Казват, че Роб играел превъзходно

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +