Дом за Бъкси
Публикувано: 09 May 2009 - 09:41 PM
ТЪРСИМ ДОМ ЗА БЪКСИ! СИГУРЕН И ПРИ ХОРА! Няма да допусна да попадне при такива изроди, които са се гаврили с Барт и десетки като него.
Малко снимки от опитите му да ми поразчисти терасата от излични храсти!
Публикувано: 22 May 2009 - 04:05 PM
Публикувано: 03 June 2009 - 09:40 AM
Много обича да яде

Много обича да стои на балкона и да наблюдава котките, като се облизва с голям кеф. Чак мляска. В 10 вечерта го прибирам в стаята за спане, там спи заключен за през нощта и става в 6,30. На разходка много обича да ляга в тревата и да се размазва като жаба-предните крака напред, задните-назад и така да се влачи по тревата. Много е смешен. Отвреме навреме решава да ступа някое куче, като не закача такива, от които има респект. Няма агресията на бойно куче, след кастрацията се държи като обикновено мъжко куче. Не е любител на малки деца. И на котки. Ласките и целувките му са груби, все е с отворена уста да стиска или да хапе, целувайки те, уж! Вкъщи не прави бели, освен, че изяде няколко чифта пантофи, две дистанционни и едно зарядно за телефон. Това от скука, защото по цял ден е сам. Е, с котките е, но те са заключени в другата част на апартамента. Перфектен пазач. Няма влизане в апартамента без нас! Това е Бъксата. Ако някой го харесва, офертата за него е все още валидна!!!!!!!!!!!

Публикувано: 03 June 2009 - 09:50 AM
Голяма реклама

Публикувано: 17 June 2009 - 01:40 PM
Хора, а пък аз вчера се зпознах с Тиквунчо Бъкси
само дето не си носех апарата - ама много ме е яддддддддд Много
Бъксата е страхотен куч, така ще му отива някой силен батко или кака
защото иначе ще се веят след него - като прани гащи на простор

как го удържа PURSY незнам, упс знам де
ми той е толко влюбен в нея, че няма къде да ходи
А му се скрие от погледа и ... хуква да я търси веднага
Ако знаете само какъв е глезан - и Венчето да се глезеше така ехееееееее
Как пък няма един нормален да го пожелае, а той Тиквуночо седи и чака
какво да прави
обещавам соро пак да го посетя и да има и фотки
защото тази красота - заслужава да се снима по-често и да напомня за себе си,
че си тъси човек
Публикувано: 17 June 2009 - 02:13 PM

Ами тази тиква тежи 35 кила и дърпа като глиган, да не ви казвам какви мускули съм развила!
А като изчезне напред, щом му свирна, повдига тиквата, оглежда се къде съм ( и понеже тиквата му е с бяла маска и се вижда отвсякъде и е много смешен) и хуква с бясна скорост към мен, като редовно ме отнася, ако не прецени, че съм му на пътя!
Много му е тясно у нас. Иска тичане и движение, кипи от енергия. Една къща с хубав двор за през лятото, а зимата на топло на дивана, че много обича да му е топличко- еееееех, много се размечтах.

Хора, не ни забравяйте!
Публикувано: 17 June 2009 - 02:31 PM
аз трябваше да държа Бъкси за да не досажда
и се присетих за една тема - за разхождането
Бъксито какъвто е силен - е точно за упрежнения :)))
Пък и тиквата му с тиква
недовоелен, че го дъжа аз и скача ли скача с надеждата да го изпусна явно и да се отиде
при RURSY
ама не му се отвори паршута

Публикувано: 17 June 2009 - 03:22 PM
Още по-лошо е, че и с мъжа ми няма примирие, Бъкси много го търси, иска да играе с него, но той не го иска и само го гони. А тиквата е влюбчив и предан, и ревнив! няма да ви казвам колко! И яде за пет кучета! И е страшен пазач-няма влизане без мое съгласие на чужд човек.
Публикувано: 17 June 2009 - 03:36 PM
PURSY, в Jun 17 2009, 12:13 PM, написа:

Ами действай - заменяш апартамента за къща с двор и готово. Няма да съжаляваш, и на вас ще ви е по-добре. Обаче да, сетих се, трябва да смениш и мъжа - това вече е кофти. Сложна ситуация.
Публикувано: 17 June 2009 - 03:57 PM

Това с къщата точно поради тази причина няма да стане, там положението ще е извън контрол, тук поне съм ограничена до някакви бройки. А за мъжа?- нещо гледам във форума малко такива мъже, къде да го търся толкова търпелив?
Публикувано: 18 June 2009 - 01:57 PM