Дом за Бъкси
Публикувано: 16 January 2009 - 10:25 AM
ура! вече мога да кажа със сигурност, че Бъкси оцеля! :blink: Чаровникът е добре, даже много добре, снощи за пръв път видя телевизора и десет минути гледаше втрещен в него. Освен това на няколко пъти се опитва да окупира леглото, но не му се позволява. ;D Краде си храна от най-горния рафт на секцията, все е гладен. И много ме е яд на него заради котките, защото имаше шанс да се преборя да си остане при нас. Но този проблем изглежда неразрешим, в непрекъснат стрес сме да не изпуснем някоя от котките, а той все дебне, като ловно куче. Та, значи търсим си стопанин БЕЗ КОТКА/И. Спешно, защото не знам докога ще удържам положението вкъщи! :(
Публикувано: 16 January 2009 - 11:02 AM
на 22 дек., като го прибрахме след направената пункция и се задушаваше, защото не можеше да диша, и прогнозата беше много лоша,си мислех, че няма да изкара нощта. Обаче той ми е един голям юнак. И борец. :blink: Търпелив и много добър и с един прекрасен поглед, дето може да ти разбие сърцето. :'(
Публикувано: 16 January 2009 - 11:15 AM
Браво на вас, и той борец, и вие не се давате :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 January 2009 - 10:20 PM
е няма такава лигня като Бъкси ;D Вече ми е в кревата и предпочита да лежи по гръб нагоре с краката. Питам се като заема такива котешки пози, направо недостойни за куче с такова потекло, така де ;D, защо толкова ми мрази котките? Няма изхранване, яде по 4-5 пъти на ден, изпълнява перфектно команди седни, дай лапа, ела тук,и днес ми донесе повода, демек, не се прави на ударена, а ме извеждай навън! ;D Засега удържам недоволството на мъжа ми, не знам докога. Обаче вече съм сигурна, че Бъкси е перфектен за апартамент. Гарантирам го, никаква агресия към непознати и към други кучета.Търсим ДОМ, да ви напомня, все пак :blink:
Публикувано: 26 January 2009 - 12:57 PM
мечтае да докопа някоя от котките, непрекъснато затваряме вратите на стаите, на балкона излизат по график, ужас!
Но да уточня: Търсим си стопанин с диванче,без котки, без папагали, живеещи на свобода, е, ако може и с екстра двор, или вила за през лятото-еех, мечти-ии :blink:
Но да уточня: Търсим си стопанин с диванче,без котки, без папагали, живеещи на свобода, е, ако може и с екстра двор, или вила за през лятото-еех, мечти-ии :blink:
Публикувано: 26 January 2009 - 02:27 PM
съвсем, ама съвсем ли е сигурно, че Бъксата не се разбира с котките? пробвахте ли да му представите котка, когато той е бил "обезопасен" с намордник? иначе като го гледам ги бройка, но може да е защото са от другата страна, мърдат, не му давате да ги приближи, а това ги прави тооолкова интересни... факт може да е "коткомраз" ама може да е само нездрав интерес, който веднъж задоволен ще изчезне...стискаме му палци и много се надяваме да му излезе късмета по-скоро с дом, диван и всички екстри.
питах, защото голяма част се научават, че "собствените" им котки не се пипат, а само "чуждите" :blink:
питах, защото голяма част се научават, че "собствените" им котки не се пипат, а само "чуждите" :blink:
Публикувано: 27 January 2009 - 11:13 AM
като се засекат в коридора е неудържим, ние се мятаме като луди, да не стане белята :blink: А сиамката освирепява и му се мята към очите. С папагала изобщо не сме го пробвали, не искаме да рискуваме, и без това като го изгубихме, мъжът ми беше полудял... А Бъкси има провинение с един гълъб, който му извадихме от устата, но не можахме да го спасим :(
Публикувано: 25 February 2009 - 11:12 AM
нищо хубаво около Бъкси, отново се влоши, отново пункция и антибиотици, изследването не изолира никакви бактерии, пълен беше с гной. Затова и не пиша. Тежък плеврит, но каква е причината, не се знае. Другата седмица ще ходим на снимки в студ. град, ще си взимам отпуска. Просто няма късмет това куче. :( Беше напълнял и станал много красив, сега е наполовина.