Дом за Бъкси
Публикувано: 15 January 2012 - 09:06 AM
Публикувано: 29 January 2012 - 10:55 PM
Разкошен е
А може да му намерите работа в някои вторични суровини да разфасова
Публикувано: 04 March 2012 - 10:46 PM
Sarah Marina, в 30 January 2012 - 12:03 PM, написа:
Допълвам - тази тема защо е още в този раздел?
То май е ясно на къде са отишли нещата.
Е, толкова ли базнадеждно ти изглежда момчето да си намери човек, който да му отива на визията, килограмите и мускулите????
Примерно, някое борче?
Аз някак си хич не му отивам за стопанка на това теле
Даже си мисля, че сме малко смешни отстрани.
Ама на Бъксо май хич не му пука.
Поздрави от нас!!!!
Публикувано: 19 July 2012 - 10:32 PM
Почти всяка вечер сме заедно на разходка, а двамата много се харесаха (сигурно, защото и двамата са едни такива доста големички и с доста огромни глави)
Даже ходиха заедно на Витоша миналата седмица
За Бъкси беше такава радост, защото аз сама не смея никъде да го водя, и той много отдавна не е излизал от квартала. Тя даже се изкъпа в реката, а и той си е натопил крачетата
Ето ги двамата великани
Публикувано: 20 July 2012 - 01:07 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 20 July 2012 - 10:48 PM
tuty, в 19 July 2012 - 11:07 PM, написа:
Tuty, благодаря за комплимента, Бъкси наистина е страхотен и даже малко страховит!
Само дето не е случил на стопанин
Публикувано: 19 October 2012 - 08:14 PM
Поради сериозен здравословен проблем и неспособност да го извеждам, се налага спешно да търся осиновители за Бъкси.
В най-краен вариант приемен дом минимум за 6 месеца, което пак няма да е разрешение за неговото бъдеще.:(
Ако не намеря вариант, ще трябва да го оставя в някой от приютите, тъй като няма да има кой да го извежда.
Спешно е! Моля за помощ за него!
Публикувано: 01 November 2012 - 10:19 PM
blueocean, в 31 October 2012 - 11:31 PM, написа:
Да, сега плащам на едно момче да го извежда вечерта, защото в тъмното не виждам къде има кучета и може да ме повлече.
Засега само това съм намерила като някакъв временен вариант.
Само да добавя, че Бъкси би живял и с друго куче, женско, ако го харесва и се разбират. Има доста женски кучета, включително и с някои от моите бездомни, с които той се разбира, но не с всички. Например много хареса Нези и Вяра от Благоевград.
Когато го води мъж, е изключително послушен, даже бих казала перфектен.
С две от котките ми се разбира и би живял с тях (единият беше Пърси), но другите не ги харесва. Т.е. би живял и с котка, ако я харесва и ако не са повече от една-две.
Вкъщи е перфектен. Проблемен единствено навън при среща с бездомни кучета, особено непознати.
Публикувано: 02 November 2012 - 11:20 PM
PURSY, в 01 November 2012 - 09:19 PM, написа:
blueocean, в 31 October 2012 - 11:31 PM, написа:
Само да добавя, че Бъкси би живял и с друго куче, женско, ако го харесва и се разбират. Има доста женски кучета, включително и с някои от моите бездомни, с които той се разбира, но не с всички. Например много хареса Нези и Вяра от Благоевград.
Еми, Марина, той Бъкси си пада по македонките.
Освен да му прати Чери още една приятелка от Благоевград
Публикувано: 18 November 2012 - 11:01 PM
Знам колко е трудно с тези кучета, но той като всички други заслужава да бъде обичан и да си има неговия човек.
Неговите разходки вече са само по 15 минути на ден, свалям го само до блока, и той е много, много нещастен.

Вход

Горе
Цитиране +