Бъкси е страхотно сладък и забавен.Даже усеща,че е смешен и нарочно се прави на палячо
Дом за Бъкси
Публикувано: 18 May 2010 - 12:29 AM
За него няма ли някакви шансове за осиновяване извън България?Аз не съм запозната с процедурите и може да е тъп въпросът ми,но все пак да попитам

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 18 May 2010 - 07:45 AM
desi79, в 18 May 2010 - 12:34 AM, написа:
За него няма ли някакви шансове за осиновяване извън България?Аз не съм запозната с процедурите и може да е тъп въпросът ми,но все пак да попитам
За жалост Бъкси проявява агресия към кучета и за това не би могъл да замине

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 18 May 2010 - 09:16 AM
Публикувано: 18 May 2010 - 10:21 AM
Иначе аз бих го пратила за 2 седмици на възпитание, ако се намери желаещ да се занимава с него.
Агресията му не е срещу всички кучета, но когато я проявява е трудно контролируема.
Може би хората във форума с такива кучета могат да ми препоръчат добър треньор? (не знам дали така се нарича?)
И всъщност си мисля, че агресията срещу животни е по-добрия вариант, защото ако има къща с добре ограден двор,където да си тича, този проблем просто ще отпадне.
Публикувано: 18 May 2010 - 10:29 AM
Публикувано: 18 May 2010 - 11:46 AM
С кучета, които са на повод,няма проблем,разминаваме се на 10 метра, почти никога не проявява агресия, дори на мъжките,с които е израстнал,им се радва.
Ако непознато пуснато куче тръгне към него,вероятността да го захапе е огромна,особено ако реши, че то е опасно за него.Малките не са му много интересни.
Непознати бездомни мрази. Не знам как ги различава,може би ги мрази,защото те винаги са свободно движещи се.
Тогава е истински агресивен, просто му пада пердето, изправя се на задните крака или заема поза за бой и нищо не може да отвлече вниманието му,строгият нашийник мисля, че дори не го усеща с тази дебела кожа.Намордникът също не го впечатлява в този момент.Тогава трудно се оправям с него, защото е много як.
Вкъщи е перфектен,като котка от най-послушните е,като изключим изпълненията му с огромното му желание да спи при мен.
С хора няма никакви проблеми, особено ако се е запознал преди това с човека.Но е пазач, има ли някой на етажа, лае доста страховито. Това май не му е питска черта, те нали не са пазачи?
Това е БЪКСИ.Нашето прасеееееееее
Публикувано: 18 May 2010 - 01:35 PM
Публикувано: 18 May 2010 - 03:37 PM
Публикувано: 18 May 2010 - 10:47 PM
Camellia, в 18 May 2010 - 01:53 PM, написа:
Въпроса е ,че за да води един истински кучешки живот,да тича и да не бъде ограничен е нужно нещо повече и то само и единствено защото той е по-особен.Иначе аз мога да гарантирам,че всяко животинче в къщата на Пърси е повече от щастливо!

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 19 May 2010 - 11:42 AM
Да му държим темичката,да не я оставяме да отива назад.Пускайте повече снимки,като имате време пишете за него-нека предизвикаме късметът на този сладур.
Много искам летни снимки в къща с двор и един красив,излегнал се и доволен Бъкси

Елинор Рузвелт
Публикувано: 19 May 2010 - 12:01 PM
Обадиха ми се и ми писаха сигурно над 30 души, или са под 18години или са такива, за които съм сигурна, че го искат за боеве.Най-често ми звънят в петък вечер и в неделя вечер (преди и след провеждането на боевете).Тогава знам за какво го искат.
Той и в чужбина може да си живее,в някое ранчо,например,ако е добре оградено и не може да излезе навън.
Трябва да се разхожда с намордник.Но има вид на бойно куче и ще го обявят за агресивна порода.
Като ходя в Драгалевци и гледам едни къщи със страхотни огради и дворове, все си мечтая Бъкси да живее в такъв двор
Публикувано: 19 May 2010 - 02:02 PM
Публикувано: 19 May 2010 - 02:09 PM
А има ли някакво развитие по предложението на Навар,след Гергьовден да се запознае с Бъкси и да даде мнение във връзка с агресията?
Може би да му се пусне темичка при питбулите,там има истински любители на този вид кучета.
На мен ми е ясно,че много идиоти Ви се обаждат или пишат,но колкото повече хора прочетат,по-голям е шансът да се появи и неговият човек.
Ако имате идея,дори и за платена обява някъде,насреща съм.

Елинор Рузвелт
Публикувано: 19 May 2010 - 02:25 PM
Малко ме е страх да пускам обяви навсякъде и на всяка цена,последния път в 12 през нощта една идиотка ми изкара акъла.После часове наред не бях на себе си.
Звъняха ми и няколко души от клиника,която има клиенти с кучета, ползвани за бой.Махнахме обявата.
Има обява във форум за питове, Албена му я пусна много отдавна, но той не е чист и не са ме питали за него.
Навар е в Пловдив, за съжаление нямам възможност да отида там за по-дълго време.

Вход

Горе
Цитиране +