Хиляди благодарности от мен и от Бъксито!!!!!!!!!!!!!
Дом за Бъкси
Публикувано: 27 August 2010 - 01:04 AM
Браво,често си мисля за Бъкси.С цялото си сърце му пожелавам да открие най-добрият стопанин,който да му даде най-добрите условия и цялата си любов.Заслужава го това момче,заслужава го и Пърси,заради доброто си сърце

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 10 October 2010 - 07:33 PM
Колко надолу е изостанала темата на Бъкси
А какъв подвиг е извършило момчето днес!
Той дари кръв за кученцето на моя много близка приятелка!Марина го доведе веднага щом и се обадих!Бъкси се държа изключително прилично и кротко,изпълни дълга си,получи витамини и се прибра в къщи
Благодаря от сърце за добрината!
С Марина се шегувахме,че може би така ще му изкараме агресията
Ще видим,с времето ще проличи
Той дари кръв за кученцето на моя много близка приятелка!Марина го доведе веднага щом и се обадих!Бъкси се държа изключително прилично и кротко,изпълни дълга си,получи витамини и се прибра в къщи
С Марина се шегувахме,че може би така ще му изкараме агресията

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 10 October 2010 - 07:56 PM
Едно време така са изкарвали дявола от обладаните хора, защо пък и тук да не сработи
А усещането твоето животно да спаси живот е страхотно. Дано има по-малко случаи на нуждаещи се, но и повече хора и животни, които да помагат.
Публикувано: 10 October 2010 - 08:09 PM
Чудесно е когато има кой да се отзове при такива ситуации.
Качвайте по-често снимки,ако е възможно.Нека да не пада темата-с този наплив напоследък,ако не се пише все надолу ще стои.Струва ми се че Пърси се е примирила, че за нея ще си е този хубавец и за това вече не пише честичко.
Аз съм почитателка на Цезар Милан и все ми се струва ,че е възможно това момче да подобри поведението си и да има по-голям шанс при осиновяване.Ако намери Пърси някакъв вариант,готова съм да помогна финансово,а съм сигурна че и други хора ще се включат-Бъкси е ветеран в търсенето на дом.
Качвайте по-често снимки,ако е възможно.Нека да не пада темата-с този наплив напоследък,ако не се пише все надолу ще стои.Струва ми се че Пърси се е примирила, че за нея ще си е този хубавец и за това вече не пише честичко.
Аз съм почитателка на Цезар Милан и все ми се струва ,че е възможно това момче да подобри поведението си и да има по-голям шанс при осиновяване.Ако намери Пърси някакъв вариант,готова съм да помогна финансово,а съм сигурна че и други хора ще се включат-Бъкси е ветеран в търсенето на дом.

Елинор Рузвелт
Публикувано: 10 October 2010 - 08:22 PM
Мисля,че няма по-дълга тема от неговата.Това са 18 страници!!!
А Бъкси толкова много я обича,тя сама когато има време ще ви разкаже,но последния му хит е че тя докато си приготвя куфара да заминава той и вади дрехите
Тя сгъва и прибира,той вади!Миличкия,не е ли умен?
А Бъкси толкова много я обича,тя сама когато има време ще ви разкаже,но последния му хит е че тя докато си приготвя куфара да заминава той и вади дрехите

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 11 October 2010 - 01:05 AM
Умен е, умен. Но докато не се завре в куфара
Моите не само ми лягат в куфара, ами понякога и го затварят над тях. Да ти кажа така ми изправят косата, първо от трясъка, второ от стреса дали няма да се окажат на пътя на капака... А си представям Бъкси в куфар
Публикувано: 11 October 2010 - 02:59 AM
Обичка си я,толкова време е при нея,а и от снимките и думите с които го описва се вижда,че тя се грижи с толкова любов за него.За това и споменах,че може би се е примирила,колкото и да и е трудно с котетата и Бъкси.

Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 November 2010 - 02:09 AM
Имате специални поздрави от бате ви Бъкси!

Запознах се по-така с него наживо и мисля, че би могъл да бъде много послушен и още по-щастлив - чудно другарче!
Всичко, от което има нужда е да си има негов човек, който да се занимава с него и да го обича!
Е, не мога да не отбележа, че е приятно закръглен в момента, но това е защото като мацка в депресия си похапва добре, очаквайки точния за него човек да се появи!
Успех, кратунчо гушкав!

Запознах се по-така с него наживо и мисля, че би могъл да бъде много послушен и още по-щастлив - чудно другарче!
Всичко, от което има нужда е да си има негов човек, който да се занимава с него и да го обича!
Е, не мога да не отбележа, че е приятно закръглен в момента, но това е защото като мацка в депресия си похапва добре, очаквайки точния за него човек да се появи!
Успех, кратунчо гушкав!
Публикувано: 23 November 2010 - 04:08 PM
Nikey,и двамата с красавеца Бъкси благодарим за прекрасните снимки!!!!!!!
Особено втората и последната са страхотни!
Искам да ви се похваля, че Бъксо за тази една седмица, докато ме нямаше,видимо е поотслабнал.
Помолих Галя и Митко, които го гледаха, да го сложат на диетка, защото на мен ми е все мъчно, а и той ме изнудва за храна.
Държал се е много добре, е, не отлично, пак се е инатил за някои неща.
Днес сутринта беше извадил от куфара всичките ми дрехи, вероятно за да не реша пак да го изоставя
Снощи, като пристигнах, два часа не ме остави на мира, само се гушеше и се лигаваше да го мачкам и се скъса да лае по котките от ревност.
Супер е смешен!
Особено втората и последната са страхотни!
Искам да ви се похваля, че Бъксо за тази една седмица, докато ме нямаше,видимо е поотслабнал.
Помолих Галя и Митко, които го гледаха, да го сложат на диетка, защото на мен ми е все мъчно, а и той ме изнудва за храна.
Държал се е много добре, е, не отлично, пак се е инатил за някои неща.
Днес сутринта беше извадил от куфара всичките ми дрехи, вероятно за да не реша пак да го изоставя
Снощи, като пристигнах, два часа не ме остави на мира, само се гушеше и се лигаваше да го мачкам и се скъса да лае по котките от ревност.
Супер е смешен!

Вход

Горе
Цитиране +