Японски хин
Публикувано: 24 February 2008 - 01:31 PM
Здравей Хина, твоите момчета са страхотни. Папи е много хубав и много бих искала да пуснеш още снимки. Искам да го видя като малък. Впрочем колко е голям? Разкажи за него повече. От София ли сте? Много ще е хубаво да си направим някоя среща всички.
Предложете някоя рецепта за хиново ядене. Какви плодове давате.?
Предложете някоя рецепта за хиново ядене. Какви плодове давате.?
Публикувано: 03 March 2008 - 08:03 PM
Мила GARI,
радвам се,че харесваш публикуваните фотографии.Надявам се,че ще харесаш Puppy и като малък.Относно "хинските" храни,всеизвестна е капризността им.Puppy яде предимно печено или варено пиле.Давам му месото и само избрана част от кокалите,защото някои от тях могат да го наранят.Плодове и зеленчуци почти не яде.Много рядко - тиква .Понякога харесва овесени ядки,прясно мляко или кашкавал.Страшно обича жълтък от яйце,риба и пилешки дробчета,но от тях получава разстройство, и затова ги избягвам.Гранулирана храна яде от време на време,въпреки че му я предлагам всеки път.Непрекъснато му давам мултивитамини.Почти всеки път трябва да му дам първите хапки "от ръка",за да започне да яде,а много често играем етюда "взимам ти храната" и чак тогава започва настървено да яде...изобщо глезотия.Когато се храним ние държи да присъства на масата,седнал на стол с лапи подпрени по изискан начин,без да проси храна ,а само да се осведомява за менюто ни.
Трудно ще се срещнем, тъй като живеем в провинцията,но ще поддържаме връзка.
Мили поздрави от нас. :sedni!:
радвам се,че харесваш публикуваните фотографии.Надявам се,че ще харесаш Puppy и като малък.Относно "хинските" храни,всеизвестна е капризността им.Puppy яде предимно печено или варено пиле.Давам му месото и само избрана част от кокалите,защото някои от тях могат да го наранят.Плодове и зеленчуци почти не яде.Много рядко - тиква .Понякога харесва овесени ядки,прясно мляко или кашкавал.Страшно обича жълтък от яйце,риба и пилешки дробчета,но от тях получава разстройство, и затова ги избягвам.Гранулирана храна яде от време на време,въпреки че му я предлагам всеки път.Непрекъснато му давам мултивитамини.Почти всеки път трябва да му дам първите хапки "от ръка",за да започне да яде,а много често играем етюда "взимам ти храната" и чак тогава започва настървено да яде...изобщо глезотия.Когато се храним ние държи да присъства на масата,седнал на стол с лапи подпрени по изискан начин,без да проси храна ,а само да се осведомява за менюто ни.
Трудно ще се срещнем, тъй като живеем в провинцията,но ще поддържаме връзка.
Мили поздрави от нас. :sedni!:
Публикувано: 08 March 2008 - 04:09 PM
Честита Баба Марта и 8 март на всички кученца и техните грижовни майки!
Радвам се, че подържаме форума за хиновете. Puppy е красив и като малък, но аз исках да го видя защото не мога да си представя Ниджи колко още ще се окосми. И ние обичаме варени яйца. Също и варено домашно пиле. Сирене не вкусваме, но пък много обича пастет на Тандем и мандарина. Когато се храним също присъства до нас, но не проси като Гари. Впрочем това съжителство с другото куче ме отменя в игрите. Вече много се разбират. Гари е смес но е дребен и за нея е като майка. Не мога да реша кой от двамата да кастрирам защото когато Ниджи се разгони ще трябва да се изнеса от апартамента, а няма къде да отида. :'(
Радвам се, че подържаме форума за хиновете. Puppy е красив и като малък, но аз исках да го видя защото не мога да си представя Ниджи колко още ще се окосми. И ние обичаме варени яйца. Също и варено домашно пиле. Сирене не вкусваме, но пък много обича пастет на Тандем и мандарина. Когато се храним също присъства до нас, но не проси като Гари. Впрочем това съжителство с другото куче ме отменя в игрите. Вече много се разбират. Гари е смес но е дребен и за нея е като майка. Не мога да реша кой от двамата да кастрирам защото когато Ниджи се разгони ще трябва да се изнеса от апартамента, а няма къде да отида. :'(
Публикувано: 08 March 2008 - 10:05 PM
Преди дни в село Царацово (пловдивско) мернах един страхотен екземпляр, но за съжаление пътувах с кола и други хора и нямаше как да сляза да му се порадвам. Междодругото оказа се, че хиноподобните в Пловдив сме доста. Досега съм виждала поне 5 кученца със същата форма на тялото, само че едноцветни. (кремави или кафеви) А пред училището ми видях един хин, който беше нереално дребен...

Публикувано: 09 March 2008 - 09:20 AM
Ами в Пловдив преди 10тина години бяха внесени 3 кучета,мисля че бяха две мъжки и едно женско,от собственика на някаква известна по онова време музикална компания.Предполагам,че повечето хиноподобни в Пловдив са резултат ос смесването им с пекинези.
А може би има и чисти,като този ,който си видяла в Царацово.
А може би има и чисти,като този ,който си видяла в Царацово.
Публикувано: 01 April 2008 - 09:43 AM
Цитат
На 30 март в Македония на САСИБ Битоля, Орфей /таткото на Тарик/ получи САС, САСИБ и БОБ с което стана Шампион на Македония!!! :->)
Честитоооо, качвай снимки да го видим сладура.