Японски хин
Публикувано: 07 August 2008 - 10:41 AM
Здравей Люси,сигурно си много щастлива и се гордееш само с мъжко поколение даже и в личния ти живот /два сина и три мъжки хина/.Малките са пораснали много бързо .Много са сладки и ти предлагам когато пораснат още малко да ги запознаем с бате Тарик.Относно кучето на снимката с младата девойка искам да кажа,че категорично това не е хин.Кучето е симпатично,но е друга порода.
Публикувано: 07 August 2008 - 10:45 AM
tarik
Честно казано предпочитах да са момиченца ;)
И от човешките деца исках да са момче и момиче, ама уви...
Затова като си взех Льова/черната териерка/ и вързвах панделки и плитки ;D
Само да минат всички ваксини и ако останат в България, ще ги запознаем с Тарик.
Той милия нямаше с кого да си играе на тяхната възраст :(
А тез двамата едва проходиха и вече се боричкат :P
Честно казано предпочитах да са момиченца ;)
И от човешките деца исках да са момче и момиче, ама уви...
Затова като си взех Льова/черната териерка/ и вързвах панделки и плитки ;D
Само да минат всички ваксини и ако останат в България, ще ги запознаем с Тарик.
Той милия нямаше с кого да си играе на тяхната възраст :(
А тез двамата едва проходиха и вече се боричкат :P
Публикувано: 07 August 2008 - 02:00 PM
здравейте
радвам се 4е някой писа и тук :wub:
бебетата са супер сладки и мили4ки ето и целувка за тях и сладурската им майка :wub: :wub: :wub:
Извинете за въпроса,но забравих къде беше стандарта на породата но и нямам много време да ги търся....
Та хиновете и по специално мъжките колко високи и тежки стават най-много....И бях питала елен кога линеят и искам да питам ве4е конкретно за мъжките кога линеят и колко време продължават да се скубят.....
Извинете 4е може би някъде в страниците сте писали вси4ко това но както ве4е казах нямам много време да стоя на компа...
Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.....
радвам се 4е някой писа и тук :wub:
бебетата са супер сладки и мили4ки ето и целувка за тях и сладурската им майка :wub: :wub: :wub:
Извинете за въпроса,но забравих къде беше стандарта на породата но и нямам много време да ги търся....
Та хиновете и по специално мъжките колко високи и тежки стават най-много....И бях питала елен кога линеят и искам да питам ве4е конкретно за мъжките кога линеят и колко време продължават да се скубят.....
Извинете 4е може би някъде в страниците сте писали вси4ко това но както ве4е казах нямам много време да стоя на компа...
Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.....
Публикувано: 08 August 2008 - 09:32 AM
Цитат
Елен, лявото бебче. То е с по-бяла главичка. Още са много малки но дано са високи с дълги крака като мама. Кое от бебетата е по-кротко? И кое ще си оставиш?
По беличкото е по кротко.
като гледам Тарик какъв е дългокрак, надявам се и братчетата му да са такива :blink:
Няма да си оставям. Ще ми е трудно с още едно мъжко куче в къщи. А и единия трябва да иде в Русия при татко си.
Публикувано: 09 August 2008 - 08:18 PM
Елен 4естити бебета... :wub:
Искам да те попитам нещо...
при положение,4е си гледаш хин4ето като домашен лиубимец а не за изложби колко 4есто трябва да се къпе???То е ясно 4е като се прибере ще се мият лапи4ките ....С какъв шапоан(марка) е хубаво да се къпе...Каква марка гранули ще ми препоръ4аш за бебе....
Искам да те попитам нещо...
при положение,4е си гледаш хин4ето като домашен лиубимец а не за изложби колко 4есто трябва да се къпе???То е ясно 4е като се прибере ще се мият лапи4ките ....С какъв шапоан(марка) е хубаво да се къпе...Каква марка гранули ще ми препоръ4аш за бебе....

Вход

Горе
Цитиране +