Японски хин
Публикувано: 26 August 2008 - 04:24 PM
Цитат
Съгласна съм с всички ви. Но дори и ветеринарят не спомена за разминаването между възрастта, която му казаха и видимата такава. А би трябвало да са наясно. :-
Ветеринарите не могат да определят възраста на всички породи, в пределите на няколко месеца.
Ако разрешиш да покажа снимките му на развъдчици от Русия, те биха могли да дадът по компетентно мнение.
Публикувано: 26 August 2008 - 04:30 PM
Цитат
А би трябвало да са наясно. :-
Виж му зъбките. Около 4 месец трябва да започне да ги сменя. Някъде към 6 месец ще са сменени всичките.
От друга страна малко над 1 килограм, не би трябвало да е над 6 месеца, а и козината му все още е бебешка. Затова и казах, че ми изглежда на 5.
Снимай го моля те изправен. Опашката се окосмява след 5 тия месец.
Публикувано: 26 August 2008 - 04:49 PM
Цитат
Ветеринарите не могат да определят възраста на всички породи, в пределите на няколко месеца.
Ако разрешиш да покажа снимките му на развъдчици от Русия, те биха могли да дадът по компетентно мнение.
Да, разбира се. Ще се радвам да се изкажат и те.
Цитат
Снимай го моля те изправен. Опашката се окосмява след 5 тия месец.
Довечера ще го снимам.
Публикувано: 26 August 2008 - 04:51 PM
Цитат
Тези снимки са правени преди разгонването. Сега сме с по-малко козинка.
Много капе. Вече е на 11 месеца, а опашката не е достатъчно окосмена, поне сравнение с хина който ни е съсед. Незнам до кога ще расте.
Много капе. Вече е на 11 месеца, а опашката не е достатъчно окосмена, поне сравнение с хина който ни е съсед. Незнам до кога ще расте.
А хина съсед можеш ли да снимаш?
Публикувано: 30 August 2008 - 09:26 AM
Хей, къде сте?
Какво правят мъничетата? Теа, как се справяш с малкия? Хапва ли си добре? Пишка ли на всякъде? Хиновете лесно се приучават към различни номера. Ниджи съм я научила да се моли изправена като размахва лапички. Пеем заедно една песен на Мими Иванова - Мария, Мария. Но пък има голям инат. Когато се прибираме от парка се запъва като магаре и не иска да се прибере. Гушка се в мен когато тя реши. Не яде с Гари когато трябва, а когато ние седнем на масата. Въобще японка-нинджа. Влюбена е в една немска овчарка на която се катери на главата и и дъвче ушите.
Публикувано: 30 August 2008 - 08:04 PM
Hi Gari,
Представям си Ниджи каква е сладурана на задни лапи ;D . Ерик вече е по-добре,утре му е последна инхалация, а гентамицина на инжекции вече го свършихме.В момента дъвче всичко, което му попадне в устата-от моя пръс до чехлата на крака ми. Хубавото е ,че има две гумени играчки, които му взехме от клиниката и с тях си играе много. Обича да рови изсъхналите листа от големите саксии на терасата и да си ги разнася из стаята.
Представям си Ниджи каква е сладурана на задни лапи ;D . Ерик вече е по-добре,утре му е последна инхалация, а гентамицина на инжекции вече го свършихме.В момента дъвче всичко, което му попадне в устата-от моя пръс до чехлата на крака ми. Хубавото е ,че има две гумени играчки, които му взехме от клиниката и с тях си играе много. Обича да рови изсъхналите листа от големите саксии на терасата и да си ги разнася из стаята.

Вход

Горе
Цитиране +