Японски хин
Публикувано: 08 August 2008 - 09:32 AM
Цитат
Елен, лявото бебче. То е с по-бяла главичка. Още са много малки но дано са високи с дълги крака като мама. Кое от бебетата е по-кротко? И кое ще си оставиш?
По беличкото е по кротко.
като гледам Тарик какъв е дългокрак, надявам се и братчетата му да са такива :blink:
Няма да си оставям. Ще ми е трудно с още едно мъжко куче в къщи. А и единия трябва да иде в Русия при татко си.
Публикувано: 09 August 2008 - 08:18 PM
Елен 4естити бебета... :wub:
Искам да те попитам нещо...
при положение,4е си гледаш хин4ето като домашен лиубимец а не за изложби колко 4есто трябва да се къпе???То е ясно 4е като се прибере ще се мият лапи4ките ....С какъв шапоан(марка) е хубаво да се къпе...Каква марка гранули ще ми препоръ4аш за бебе....
Искам да те попитам нещо...
при положение,4е си гледаш хин4ето като домашен лиубимец а не за изложби колко 4есто трябва да се къпе???То е ясно 4е като се прибере ще се мият лапи4ките ....С какъв шапоан(марка) е хубаво да се къпе...Каква марка гранули ще ми препоръ4аш за бебе....
Публикувано: 20 August 2008 - 12:09 PM
Цитат
Цитат
Елен, можеш ли да ми кажеш колко тежат на тази възраст?
На 30 дена единия беше 630 грама, а втория 650 грама.
Охххх, милинките малки сладки топченцааа :wub: :wub: :wub: Пу пу пу! Сигурно е много готино да имаш малки бебета. Завиждам ти! :P

Публикувано: 22 August 2008 - 08:50 AM
Привет Елен,
Мерси за топлото посрещане. Първи хин ми е . От миналия ден е при нас. От Унгария е,като първата ваксина му е там,а втората е тук в БГ.Преди третата ваксина не ни дават да го извеждаме навън. Все още не е и изкъпан (както се вижда)Изчетох всичкото инфо на български ,което намерих от интернет,но то не е много.
Мерси за топлото посрещане. Първи хин ми е . От миналия ден е при нас. От Унгария е,като първата ваксина му е там,а втората е тук в БГ.Преди третата ваксина не ни дават да го извеждаме навън. Все още не е и изкъпан (както се вижда)Изчетох всичкото инфо на български ,което намерих от интернет,но то не е много.
Публикувано: 26 August 2008 - 09:12 AM
Ето нови снимки на малкия сладур Ерик, който за съжаление е болен от бронхит и тези дни е на гентамицин и инхалации. Въпреки това е много игрив и обикаля неуморно из апартамента.
Елен, не е с родословие доколкото знам.Пристигна само с паспорт и имунизации. Подарък е от мъжа ми и в момента, в който го видях се влюбих в него. Като гледам, на този етап, си върви като типичен представител на породата, но какъвто и да е ще си го гледаме с много любов и грижи.
Елен, не е с родословие доколкото знам.Пристигна само с паспорт и имунизации. Подарък е от мъжа ми и в момента, в който го видях се влюбих в него. Като гледам, на този етап, си върви като типичен представител на породата, но какъвто и да е ще си го гледаме с много любов и грижи.