Японски хин
Публикувано: 30 August 2008 - 09:26 AM
Хей, къде сте?
Какво правят мъничетата? Теа, как се справяш с малкия? Хапва ли си добре? Пишка ли на всякъде? Хиновете лесно се приучават към различни номера. Ниджи съм я научила да се моли изправена като размахва лапички. Пеем заедно една песен на Мими Иванова - Мария, Мария. Но пък има голям инат. Когато се прибираме от парка се запъва като магаре и не иска да се прибере. Гушка се в мен когато тя реши. Не яде с Гари когато трябва, а когато ние седнем на масата. Въобще японка-нинджа. Влюбена е в една немска овчарка на която се катери на главата и и дъвче ушите.
Публикувано: 30 August 2008 - 08:04 PM
Hi Gari,
Представям си Ниджи каква е сладурана на задни лапи ;D . Ерик вече е по-добре,утре му е последна инхалация, а гентамицина на инжекции вече го свършихме.В момента дъвче всичко, което му попадне в устата-от моя пръс до чехлата на крака ми. Хубавото е ,че има две гумени играчки, които му взехме от клиниката и с тях си играе много. Обича да рови изсъхналите листа от големите саксии на терасата и да си ги разнася из стаята.
Представям си Ниджи каква е сладурана на задни лапи ;D . Ерик вече е по-добре,утре му е последна инхалация, а гентамицина на инжекции вече го свършихме.В момента дъвче всичко, което му попадне в устата-от моя пръс до чехлата на крака ми. Хубавото е ,че има две гумени играчки, които му взехме от клиниката и с тях си играе много. Обича да рови изсъхналите листа от големите саксии на терасата и да си ги разнася из стаята.
Публикувано: 11 September 2008 - 09:16 PM
Здравейте,
Малко набързо става, но и ние май ще си имаме една такава азиатска госпожица. Имам един предварителен въпрос, като за абсолютно начинаещи:
Как стои въпросът с извеждането на разходки навън, в смисъл възможно ли е да привикне най-вече у дома, като естествено се грижим да се движи и да си играе достатъчно?
Малко набързо става, но и ние май ще си имаме една такава азиатска госпожица. Имам един предварителен въпрос, като за абсолютно начинаещи:
Как стои въпросът с извеждането на разходки навън, в смисъл възможно ли е да привикне най-вече у дома, като естествено се грижим да се движи и да си играе достатъчно?
Публикувано: 12 September 2008 - 02:17 PM
Всяко куче има нужда от разходки независимо от неговите размери.Казвам го от опит.Имам куче от малка порода вкъщи.Можеш да го научиш да ходи по нужда в банята или на терасата, но това няма нищо общо с разходките.Разходките са полезни за кучето.Така се раздвижва, запознава се с четириноги приятелчета.Може 2 пъти по половин час да го изведеш навън понякога ако нямаш време-това пак е нещо.Наистина ако няма да го извеждаш, по-добре си вземи котка.
Публикувано: 08 October 2008 - 11:32 AM
И второто от братчетата отпътува ... Малко ми е тъжно, но му пожелавам грижовни и любящи собственици.
Вече е пристигнал в Москва и там много са го харесали.
Между другото в Будапеща ВОВ е женска от Омикудзи - развъдника на дядо му и татко му.
Омикудзи Белла Донна

Юки пътува за Москва със собственичката на развъдник Омикудзи Елена Шилова, която държи розетката на снимката.
Вече е пристигнал в Москва и там много са го харесали.
Между другото в Будапеща ВОВ е женска от Омикудзи - развъдника на дядо му и татко му.
Омикудзи Белла Донна

Юки пътува за Москва със собственичката на развъдник Омикудзи Елена Шилова, която държи розетката на снимката.