- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Оток или какво?
Публикувано: 13 October 2008 - 11:12 AM
Днес ще идем на доктор, но бих искала да прочета мнения и тук.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 15 October 2008 - 02:49 PM

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 15 October 2008 - 08:38 PM

Публикувано: 16 October 2008 - 06:26 AM
А иначе, "събирането на течност" е доста нормален процес за почти всички видове отоци и прочие подобни неприятности. То, реално, от това се и появява отокът... тъй де. Да речем, че това е опит на организма да осигури, хм, прочистването и заздравяването на всяка една рана. С други думи, щом тъканите заздравеят, отделянето на течности ще намалее и ще спре.
Публикувано: 16 October 2008 - 01:52 PM

Публикувано: 16 October 2008 - 03:30 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 26 October 2008 - 06:15 PM

Публикувано: 27 October 2008 - 09:08 PM
След инжекции за разстройство имаме 3 подутини. 2 от тях са малки, но третата си е буца... Твърди са, няма течност, но вече 3та седмица си стоят! :angry: Има ли причина да се притеснявам, да го водя ли на вет?
Публикувано: 27 October 2008 - 09:11 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 27 October 2008 - 09:14 PM
Цитат
Да, това ме притесняваше- първите дни не беше такава, а след това стана тази буца на снимките..
Благодаря, tey4e, успокояваш ме. :blink:
Публикувано: 27 October 2008 - 09:31 PM
И дали е до толкова нормално ... все пак? Хиляди кучета се лекуват, а само малка част ходят с буци? :rolleyes:
п.п. Това горе на снимките го виждам, като да е на реброто. Там поставят ли се инжекции?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 October 2008 - 09:46 PM
Цитат
Ми и другите не са се разсеяли съвсем. Усещат си се на пипане, но са мноого по-малки. :( И те такива-твърди.
Публикувано: 27 October 2008 - 09:54 PM
Причини за появяване: всеки инжектиран препарат от тялото се приема като чуждо тяло. Някой разтвори дразнят по-силно тази реакция и тялото реагира по единствения възможен за него начин - развиване на съединително тъканна реакция около мястото на инжектирането. С времето тялото осъзнава, че вече е късно за подобна реакция и започва да разрушава само съединителната тъкан, т.е. бучката. (Ние в клиниката им викаме бебенки, не знам защо...ама звучи добре :) )

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 27 October 2008 - 10:39 PM
Цитат
Причини за появяване: всеки инжектиран препарат от тялото се приема като чуждо тяло. Някой разтвори дразнят по-силно тази реакция и тялото реагира по единствения възможен за него начин - развиване на съединително тъканна реакция около мястото на инжектирането. С времето тялото осъзнава, че вече е късно за подобна реакция и започва да разрушава само съединителната тъкан, т.е. бучката. (Ние в клиниката им викаме бебенки, не знам защо...ама звучи добре :) )

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +