Рижо коте търси спешно подслон
Публикувано: 19 November 2008 - 08:59 PM
Сега отлгеждам много хамстери и бели мишлета и имам едно малко бяло кученце болонка с размерите на котка, сега го измерих 40см му е дължината имам го от 13 години и много добре се разбира от котки, единсвените неща които ме притесняват е как котето ще се разбира с другите животни и дали ще почне да ми драска всички мебели
после имаме:
Вече направо ще откача, направо ще излезна и ще обикалям всички квартали из София само и само да си намеря такова коте
Каза ми, че се отказвал от Рижко защото от Сдружението му предложили коте. На което му отговорих, че и без това не съм имала намерение да му го давам, защото го считам за ненадежеден. След което ме зарина с още мейлове да му пращам снимки...

Публикувано: 19 November 2008 - 09:04 PM
Публикувано: 19 November 2008 - 09:15 PM
Значи първа съм била аз, после deni_avr и накрая MechoPuh ;D. Всички наред... не пропуска рижави котаци човека.
Пиши го в черния списък, определено нещо не :huh:...
Пък и тия дето на всяка цена искат еди-какво-си-куче/коте никога не са ми се стрували надеждни...
Като онази от Шумен, дето непременно иска бяло коте :rolleyes:. Тоя и той така.
Или като един друг, дето задължително едноцветно искал...
Та само по цвета/порода/дължина на козината ли се избира приятелчето, което ще имаш за цял живот :o :(?!
Публикувано: 19 November 2008 - 09:28 PM
Публикувано: 19 November 2008 - 09:33 PM
но имам кофти дни а и по цели нощи не спя и се ровя в разни сайтове за котки,
Не вярвам да е като човека змия, макар че не е изключено. По-скоро ми прилича на психично обременен човек, нуждаещ се от помощ :(
Какъвто и да е, по моите критерии, той е в черния списък.

Публикувано: 25 November 2008 - 12:51 AM
Моля, абстрахирайте се от околните звуци (БТВ е единственото, което хващам с нормално качество) и моите истерични подвиквания ;D
"Господи, извади ми мишката из под дивана, моля те"

Публикувано: 03 December 2008 - 02:15 PM
Ще го уредим и него британец да стане :yahoo:
Малко ми е криво, че изпращам коте, което тук има реални шансове за задомяване, ама един път ще си затворя очите. Все пак не аз го уреждам, а Джак, връзкар, с връзкарите ;D Сигурно ще погладувам няколко месеца, но и без тва имаме нужда.
Та, така стоят нещата с мойта глутница. Сега чакам Джак да се оправи от стомашен проблем, за да го ваксинирам най-после и тепърва да почваме да чакаме :rolleyes:

Публикувано: 03 December 2008 - 02:18 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 December 2008 - 02:27 PM
I think it would be a shame to split them up. I always try to rehome cats with other cats as I think and tell people that they should have there own kind as company. Unless the cat likes to go out a lot or doesn't like other cats then I try to persuade people.
В превод: "Мисля, че е жалко да ги разделяме. Винаги се опитвам да задомявам котки с други котки, тъй като мисля и казвам на хората, че те трябва да имат другарче от своя вид за компания. Освен ако котката не обича да излиза твърде много навън или не се разбира с други котки, тогава се опитвам да убедя хората".
Та, нямам разрешение в прав текст, но ще гледам да го получа, че да не стане недоразумение. Така или иначе мисля, че писмото на жената е достатъчно ясно :yahoo: За мое огромно щастие :yahoo:

Публикувано: 03 December 2008 - 02:30 PM
И ние мислим по английски! Супер! :wub:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 03 December 2008 - 02:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 December 2008 - 02:44 PM
Цитат
Абееее и върху това може да се поспори. Там жената има няколко млади котки в дома си и каза, че ще има с кой да си играе. Ама аз се питам как може да сме сигурни, че тия котки ще приемат Джак. Моите все още го гледат като марсианец, не го нападат, явно виждайки, че той хич не е добре, но и не го приемат. Докато на рижия хич и не му дреме колко е недъгав Джак, че е по-малък от него физически, че е по-слаб, мята се връз като чувал с картофи. Отклоних се. Няма да се тормозя и мисля нещата. Кво пък толкова. Изпращам един мега грозен, че и недъгав и един красив като бонбон. Ми равновесие трябва да има ;D

Публикувано: 10 February 2009 - 09:48 AM