Dog.bg Форуми : Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

#101 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 May 2011 - 07:23 PM

Загубено е кученце от моето кучило, женско, черно в Района на кино "Арена - Запад", Западен парк, София.
Обадиха ми се собствениците - Елена и Павел от Франция, където са в момента.Ужасно е, защото са с вързани ръце на хиляди километри.Хората на които е поверено кучето са го изгубили.....
Дано да се намери, да стане чудо, защото нито кученцето , нито стопаните и заслужават подобно нещо!
Стискам палци!!!
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#102 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2011 - 07:25 PM

Писах в темата за изгубени чау, пиша и тук...Дано да се намери --------, стопаните и са в чужбина и са с вързани ръце към момента!
User's Signature

www.chowchowbg.com

#103 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2011 - 10:20 PM

Когато кучето е гледано, си личи и привлича да бъде откраднато...никой не прибира мърляво куче, това показва практиката. Ние още нямаме новини за Айра, но се надяваме отнякъде нещо да се разбере. Дано да има късмет и дори да е прибрана от някой да я върнат. :dog:

#104 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 21 May 2011 - 10:54 PM

tornado ,търсих ме я до сега с Фурия, синът ми и двете ми кучета.От часове обикаляме.

Утре отново сме там.Хванали сме следа, дано да я намерим.

Мисля да махна името на кучето,заради ясни съобръжения..

#105 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 May 2011 - 11:03 PM

Надявам се да не се сърдите ,че махнах името на кучето по разбираеми пречини.
Ще направя всичко възможно да я открия.

#106 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 May 2011 - 12:15 PM

Сладурката е при менКачена снимка.Всичко е наред.ХапваКачена снимка ,пие водичка.Прегледана е от ветеринар и чака нейната мама да си дойде в БългарияКачена снимка.

#107 Потребителят е офлайн   ARES_10 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 01:02 PM

Вие сте просто невероятни! Качена снимка Браво, мили дами! Поздравления!

#108 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 May 2011 - 01:33 PM

ААА,Качена снимка много благодаря.Но, не ми изкарвайте акъла вече.Иначе съм готова да помогна на всеки с каквото мога.
Правя го заради чаувците и се надявам ,че ако недай си боже и на мен ми се случи нещо,ще има кой да ми помогне.
А и се поставям на мястото на човека изгубил любимеца си.
Чуството е ужасно.Страха е голям.
Тук обаче има щастлив край историятаКачена снимка

#109 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Chow chow

Публикувано: 22 May 2011 - 04:50 PM

Радваме се, че тази ужасна случка има добър край. Поздравления ИА!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#110 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 08:09 PM

Ия и Фурия, свършили сте невероятно добра работа, поздравления от мен, радвам се много , че всичко завърши с " хепи енд"!!
Като си помисля колко по-зле можеше да бъде....
User's Signature

www.chowchowbg.com

#111 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 08:16 PM

В някои отношения жените превъзхождат мъжете и този случай го доказва недвусмислено!Поздравления за ангажираността, за времето, за помощта, която оказахте, за да бъдат щастливи отново Аури и нейните стопани!
Всичко е добре, когато свършва добре, а и е хубаво да се вярва, че най-доброто тепърва предстои!
User's Signature

www.chowchowbg.com

#112 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2011 - 09:05 PM

Браво IA:wb_052: това е голям късмет....немога да не попитам къде намерихте малкото мече????? Сигурна бях, че е прибрана вече и по къщите е невъзможно да се намери, освен ако не се засече при разходка.

#113 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 22 May 2011 - 09:18 PM

Показване на мнениетоsara92, в 22 May 2011 - 07:05 PM, написа:

Браво IA:wb_052: това е голям късмет....немога да не попитам къде намерихте малкото мече????? Сигурна бях, че е прибрана вече и по къщите е невъзможно да се намери, освен ако не се засече при разходка.

Не е късмет. Ето това искам да го подчертая - не е чист късмет, защото кучето беше търсено усилено. В храстите и тъмното намерихме със синът на Ия дори местните бездомни:
- Ето там мърда нещо!
Отивам и светя с ГСМ-то. То се оказва че опреден квартален легнал да спи.

Трудно е да търсиш нощем черното куче.
Да ми е за урок: купих фенер. Дано не ми потрябва точно за тази цел "Търсене на изгубено куче".

Но не е въпрос на късмет: питахме всичко дето шава, мисля че на този господин от кафенето трябва да отида и да му кажа да свали обявата понеже кучето е намерено вече - беше се ангажирал доста.

Към всичките, които са си загубили кучетата: не се отчайвайте и ги търсете.
И не ги доверявайте на непроверени хора докато отсътствате, това е най-важното.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#114 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 May 2011 - 11:01 PM

Аури вече си е вкъщи при нейните хораКачена снимка

Сара, не беше късмет.Вечерта с Фурия търсихме усилено и хванахме следата.Даже в друга тема съм писала молба към руса жена и мъж, още снощи, да я върнат.Сутринта следвах следата,докато чаках Фурия да дойде.Въпрос на минути беше никога да не я видим.Дефакто през цялото време е била на място където ИЯ напираше да влезе,и си изяде караница.Трябвало е да я послушаме още снощи.Точно като стигнах до там тя тръгва с жена с куче.Аз от единият вход тя от другият. И въпросната друга жена която е гонила се представя за собственичката и я взема от първата.Първата обаче се усъмнява,защото предишният ден е разговаряла с мен .И е видяла ,че кучето не е искало да върви.Та реши да съдейства и ми показа къде са отвели кучето.В автомивка,подготвено да си ходи с храна и без да пробват да ни се обадят.При условие ,че имаш обява точно до тях ,залепена.И ни излъгаха няколко пъти предишният ден ,че не са я виждали.А дефакто те са я гонели целият ден.

Стана един панаир,крещях като луда.Тръгнах да викам полиция....... и ми я дадоха.Качена снимка
Къде ще ходят.Иначе бях готова да ошамаря и двамата мъже и жената.После и те мене, ама не ми пукаше.
А тя пък Аури ме хареса.Ми като седях близо час пред дупката с моите маймунки да чакам Фурия.И нежно и подвиквах.Явно свикна с гласа ми .Вкъщи хареса много меците и ми се радваше.Не щеше да ходи на вън.Само пишка, ака и се дърпа за вкъщи.Явно се страхуваше да не остане отново сама.
Имах чувството че ми вика
-Ти защо не слушаш ИЯ да влезеш при мен.Нищо ,че е било много мръсно.

За това се усъмних ,че е там.Защото ИЯ ,както повечето знаят ,яде с лъжица и е много гнуслива.Ако види ако,го прескача на километър.А се дърпаше в приземен етаж с много такива.
Та такива ми ти работи.Смятайте къде сме ходили и колко часа,Щом Фей е със жестоко разтройство.
Ноооо, важното е ,че всичко е наред и мецанка - калпазанка си е вкъщи при мама и тати.Качена снимка

#115 Потребителят е офлайн   Имаме мечка вкъщи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:чау-чау , пътешествия , кулинария и др.

Публикувано: 23 May 2011 - 02:34 AM

Хора Аури е вкъщи, много е стресирана и само гледа в земята...изкъпахме я с противопаразитен шампоан, имаше кърлежи и какво ли още не.....не искаме да я стресираме допълнително, дори банята беше много за нея, но нямаше как, обезпаразитихме я вътрешно. Искрено се надявам скоро да си бъде отново нашата стара Аури....Все оше сме със свити сърца и неможем да повярваме как може да има толкова безотговорни хора като тези на които я оставихме...аз лично исках да са при тях, мислех , че ще се грижат добре за нея, но уви съм сгрешила повече от жестоко...ще ми е за урок!
Преживяното беше повече от ужасно, не го пожелавам на никого, да си на хиляди километри ,а любимото ти животинче да се скита само по улиците и да не можеш нищо да направиш- ОТВРАТ!! През цялото време чакахме да звънне телефона и да чуем това, което в крайна сметка чухме "Аури се намери. Жива и здрава е!" и наистина Благодарение на Ия и Фурия нещата си дойдоха на мястото. НАЙ-ИСКРЕНИ благодарности и поклон!НЯМАМЕ ДУМИ да изразим колко сме ви признателни!
На всичкото отгоре точно след като взехме Аури и пред вкъщи колата ни се повреди жестоко...счупи се спирачен диск...добре , че се случи докато паркирахме, че ако беше на магистралата с която летяхме с 180км/х ....не искам и да си го помислям....Кошмарни 2 дни...:(((((
User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 23 May 2011 - 10:08 AM

Имаме мечка вкъщи

Всичко ще е наред, ще се окопити момата, нали вече сте заедно и бързо ще се съвземе. Нормално е да е в такова състояние - то егати и стреса, включително за нас, хората, какво да говорим за нея. Само да е здравичка и нищо да не я боли - другото вече мина и си замина:-)))

IA---
Ти си моя герой! Аз докато стигна от моя гъз на географията какви ли не ужаси си ги напредставих, ама сигурна бях че моето бойно другарче няма да позволи нищо лошо да му се случи на кучето.
Ето това е най-гнусното в цялата история:

Цитат

И въпросната друга жена която е гонила се представя за собственичката и я взема от първата.Първата обаче се усъмнява,защото предишният ден е разговаряла с мен .И е видяла ,че кучето не е искало да върви.Та реши да съдейства и ми показа къде са отвели кучето.В автомивка,подготвено да си ходи с храна и без да пробват да ни се обадят.При условие ,че имаш обява точно до тях ,залепена.И ни излъгаха няколко пъти предишният ден ,че не са я виждали.А дефакто те са я гонели целият ден.

Бре как може такова нещо - някой някъде не знае на кой свят е, защото кучето му е изгубено, а ти да решиш тихомълком да си го прибереш, ама че са хора...
User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2011 - 10:32 AM

За мен състоянието на кучето и неговото държание е благодарение на гонитбата,а не от престоя на улицата.
Нямах време да се до разправям.Щом ми я дадоха се изнесох веднага.Сега и трябват много ласки.Като я гушках вчера и и говорих,на моменти си играеше с играчките на Фей.Усети ,че е на сигурно място и само ме следваше.Ляга ми в краката и просто ми се радва.Тя е едно прекрасно същество и не заслужаваше това което и се случи.Има много лоши кучета с големи проблеми в характера.А тя е мила,възпитана и много умна.За мен, тя ни намери.Просто се върна на мястото където най много я търсихме.
За много кратко време се привързах към нея.Това рядко ми се случва.Но тя е страхотна.Пожелавам и бързо да забрави кошмара който преживя. И я чакам да ми дойде на гости ,спокойна да си играе с момите.
Взаимно много се харесаха.
Целувки от нас.

Фурия, тандем се.Може и фирма да отворим вечеКачена снимка Толкова се радвам, че успяхме.Нямаше да си простя ако нещо и се беше случило,докато я търсим.Как ми се искаше 5 минути по рано да съм стигнала,когато този идиотка се представя за стопанка.ЛееелееееееКачена снимкаИли да ги бях сгащила когато я гонят, а ми разправят, че не са я виждали.Хриси влиза в сервиза даже.ИдиотиКачена снимка

#118 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 10:52 AM

Бе хич не са идиоти, викам аз: бебе, породисто, че и женско...
Но не го разбирам това - кучето го търсят буквално под дърво и камък, а ти да искаш тихомълком да го отмъкнеш. Колко черни сенки и петна ги оглеждахме дали не е тя легнала в тревата, а ти да го гониш кучето за да го хванеш и да лъжеш че не си го виждал.
Пазете си кучета, хора.
User's Signature

#119 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2011 - 05:55 PM

Лелее, не бях влизала във форума около седмица и сега като чета направо изтръпвам!
Ия, Фурия, както винаги вие сте чудесни (за пореден път се убеждавам, че сте хора с големи сърца).
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#120 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2011 - 09:42 PM

сесе, мерсиКачена снимка Как е кака Ира?

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни