Pyfet, в 13 October 2010 - 10:37 AM, написа:
Здравейте! Кучето ни бе откраднато или изгубено на 09.10.2010г. Изгубено е в района на гр. Пирдоп, по - точно в с. Антон от двора на къща. По - вероятно е да е откраднато, защото двора е ограден и кучето няма как да излезе само. Отговаря на името Пъфи, порода "чау- чау", на 3 години, около 25кг., много е доброжелюбна и мързелива. Тя е част от семейството ни и ние много държим на нея. За това молим всеки, който има някаква информация да пише или да се обади на тел. 0883 553 533. Предлагаме възнаграждение!!!
Здравейте! Аз съм от Пирдоп и в края на мин. седмица видях в Пирдоп в района на автогарата рижаво Чао-чао. Направи ми впечатление, защото до сега не бях виждала такова куче. Водеше го някакво момче. Незнам дали е вашето. Искрено се надявам да го намерите.
Pyfet, в 01 November 2010 - 01:22 PM, написа:
Не, не е кастрирана. Но не беше и разгонена. Юни месец беше разгонена и вета ми каза че следващото разгонване ще е декември - януари. Ако беше разгонена поне щях да знам защо е изчезнала и нямаше да се притеснявам чак толкова. Но има и друго. Тя се върна много чиста, което ме навежда на мисълта, че някой или я е намерил и прибрал или откраднал. Защото след 3 седмици в гората сама, кал, дъжд, все малко по - мръсна щеше да е. Но не искам да гадая де, важното е, че тя си е в къщи.
Какво става с Лео, някакви новини?
Извинявам се, Не видях поста ви по-долу. Радвам се, че сте я намерили