Dog.bg Форуми : Спорове, разяснения, коментари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спорове, разяснения, коментари

#21 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 April 2011 - 06:22 PM

И друго видях току що и ще помоля модератор за намеса ,какъв развъдник е Danailov,при положение че на клубния имейл няма молба от Вас за регистрация на развъдник в FCI ?

#22 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 07:27 PM

Показване на мнениетоangareva, в 30 April 2011 - 06:22 PM, написа:

И друго видях току що и ще помоля модератор за намеса ,какъв развъдник е Danailov,при положение че на клубния имейл няма молба от Вас за регистрация на развъдник в FCI ?

Развъдник за котки

#23 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 07:40 PM

Показване на мнениетоangareva, в 30 April 2011 - 06:22 PM, написа:

Как да пусна молба,като пише,че страницата е в процес на изработка

#24 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 08:22 PM

Намирам шегите ви за неуместни.Всеки който има желание да се свърже с клуба е намерил начин.

#25 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 08:31 PM

Показване на мнениетоangareva, в 30 April 2011 - 08:22 PM, написа:

Намирам шегите ви за неуместни.Всеки който има желание да се свърже с клуба е намерил начин.

Предлагам да спрем да се нападаме.Допуснал съм грешка но няма как да върна нещата на зад.За мен е по важно,че съм вкарал свежа и хубава кръв в България.
Що се отнася до документите за напред ще гледам всичко да е на ред.Мислиш ли,че мен не ме е яд?

#26 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 08:42 PM

Показване на мнениетоdanailov12, в 30 April 2011 - 08:31 PM, написа:

Предлагам да спрем да се нападаме.Допуснал съм грешка но няма как да върна нещата на зад.За мен е по важно,че съм вкарал свежа и хубава кръв в България.
Що се отнася до документите за напред ще гледам всичко да е на ред.Мислиш ли,че мен не ме е яд?

Никого не нападам ,правете нещата по правилата,не е трудно,иска се само желание.

#27 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2011 - 09:50 PM

Показване на мнениетоdanailov12, в 29 April 2011 - 05:54 PM, написа:

Показване на мнениетоangareva, в 29 April 2011 - 06:56 PM, написа:

В кой клубен форум е пълно със снимки на родили кучета без родословия ???

Спокойно,мойто все още не е родило.И още един път повтарям!ХЕРА Е С РОДОСЛОВИЕ само не знаех,че изложбите са задължителни.Мисля,че на снимките се вижда с каква визия е,а ако някой иска да я оценява може да заповядa.
Мерлино също е с родословие,а за баща му Ares dei silvanbul нямам думи.
Ето и негова снимка кажете вие дали е истински.

Много готин Булмастиф !

#28 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2011 - 09:54 PM

Показване на мнениетоdanailov12, в 30 April 2011 - 06:31 PM, написа:

Все още можете да направиш така, че кучката ти да не роди !

#29 Потребителят е офлайн   Malinka Todorova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 10:59 PM

Поредният разбирач,и поредните мъстий .Спрете бе хора .

#30 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2011 - 06:00 PM

Ех,няма оправия и това си е!
Едно не разбирам,кому е нужно да се използват такива обиди и нападки,като може да се обяснят нещата и по-човешки?!

Човека е сбъркал - ок. Кученцата няма да са родословни - ок. Защо е необходимо да се обръща всичко на война и то от най-грозните?!

Вие все едно за пръв път попадате на човек,който не е наясно с развъдната КЛУБНА дейност!

Чак се обиждат и кучетата му ?!?! Я се вземете в ръце малко и всеки да си гледа в какви лайна е нагазил и доколко лично спазва Правилника,че ако седна да вадя примери - доста нород ще го заболи!

#31 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2011 - 07:01 PM

Показване на мнениетоelrisha, в 01 May 2011 - 06:00 PM, написа:

Едно не разбирам,кому е нужно да се използват такива обиди и нападки,като може да се обяснят нещата и по-човешки?!

Човека е сбъркал - ок. Кученцата няма да са родословни - ок. Защо е необходимо да се обръща всичко на война и то от най-грозните?!

Вие все едно за пръв път попадате на човек,който не е наясно с развъдната КЛУБНА дейност!

Чак се обиждат и кучетата му ?!?! Я се вземете в ръце малко и всеки да си гледа в какви лайна е нагазил и доколко лично спазва Правилника,че ако седна да вадя примери - доста нород ще го заболи!

Евала най после да се появи един разбран човек.А оня разбирача одавна съм го игнорирал и все пак преди да се изказва нека напише в търсачката Ares dei silvanbul и ще разбере за какъв мастив говори.
Благодаря за разбирането и подкрепата!
Поздрави :beer:

#32 Потребителят е офлайн   iliev_st1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2011 - 07:53 PM

http://www.canecorso...modules/animal/
User's Signature

"The more I know about people, the more I love my Dog"

#33 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2011 - 12:59 AM

Я се вземете в ръце малко и всеки да си гледа в какви лайна е нагазил и доколко лично спазва Правилника,че ако седна да вадя примери - доста нород ще го заболи!

Напълно подкрепям Деси в това. Но не съм съгласен с лека ръка да се подминават тези "л...а".

Данаилов, очевидно кучилото ви няма да е клубно. Предлагам Ви да се свържете с клуба и да разрешите въпроса. Ако и двамата родители са клубни кучета, не е късно да поправите грешката: Изложби, тестове за дисплазия и е възможно да се издадат родословия, макар и по-късно. Конфронтацията не е пътя за постигане на добра практика.
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2011 - 07:48 AM

Показване на мнениетоvlado zoo, в 02 May 2011 - 12:59 AM, написа:

Я се вземете в ръце малко и всеки да си гледа в какви лайна е нагазил и доколко лично спазва Правилника,че ако седна да вадя примери - доста нород ще го заболи!

Напълно подкрепям Деси в това. Но не съм съгласен с лека ръка да се подминават тези "л...а".

Данаилов, очевидно кучилото ви няма да е клубно. Предлагам Ви да се свържете с клуба и да разрешите въпроса. Ако и двамата родители са клубни кучета, не е късно да поправите грешката: Изложби, тестове за дисплазия и е възможно да се издадат родословия, макар и по-късно. Конфронтацията не е пътя за постигане на добра практика.

За да бъде всичко наред и да не давам повод за повече интриги ще оставя нещата така.Не искам после да се заговори за фалшификаций.
Първото кучило,ако има такова,ще бъде без родословия а пък за напред,ще гледам да си оправя нещата.
Благодаря за подкрепата,дано за напред срещам повече хора,като вас :flagbg:

#35 Потребителят е офлайн   Malinka Todorova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2011 - 09:24 AM

Давай смело...да видим примерите!!!!

#36 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2011 - 12:15 PM

Показване на мнениетоdanailov12, в 02 May 2011 - 06:48 AM, написа:

За да бъде всичко наред и да не давам повод за повече интриги ще оставя нещата така.Не искам после да се заговори за фалшификаций.
Първото кучило,ако има такова,ще бъде без родословия а пък за напред,ще гледам да си оправя нещата.
Благодаря за подкрепата,дано за напред срещам повече хора,като вас :flagbg:

Като страничен наблюдател направо съм втрещена.Как може да ти се предлага възможност да поправиш грешката си и да отказваш.Интриги има и винаги ще има.
По-вероятно е да има вой до небето ако остане член на КККБ.Поне в повечето клубове има точка изключване,ако не спазваш правилата.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#37 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2011 - 01:58 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 02 May 2011 - 10:15 AM, написа:

Като страничен наблюдател направо съм втрещена.Как може да ти се предлага възможност да поправиш грешката си и да отказваш.Интриги има и винаги ще има.
По-вероятно е да има вой до небето ако остане член на КККБ.Поне в повечето клубове има точка изключване,ако не спазваш правилата.

RESPECT !

#38 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 10:09 AM

Ето това вече ме накара да взема отношение по темата. Владо,много добре знаеш ,че това което пишеш е далеч от истината. Едно е жалко,че доста рязко се обърна на 180 градуса след като напусна УС на клуба КККБ и заемания пост отговорник по развъдната дейност. Знам ,че си бил за "истината" и ще ти кажа едно,няма дори прилика с това с което искаш да сравниш в ситуацията получила се в развъдника ни. Да отбележа за аудиторията ,че тогава се касаеше за заплод с двукратният СВЕТОВЕН ШАМПИОН и една женска ,която не беше напълно преминала в наше владение. Къде намираш прилика,с това че женската нямаще необходимите 3 отлични оценки и изследане за дисплазия. Да отбележим ,че същата след заплода се яви на 5 изложби в Албена и в конкуренция с други 4 кучета от Русия,Украйна,Румъния в класа и стана в два от дните шампион на България и Македония.Мога за информация да отбележа ,че това костваше на бюджета ни около 1000лв.Дислазията я направихме срещу 180 лв. Заплода струваше в далечна Одеса около 4500лв. Така къде намираш прилика между спазване на правила, инвестиция по отношение доказване качество на кучетата участвали в заплода,очаквано качество на поколението и тн..... Да знаеш,нищо не сме спечелили освен желание да имаме хубави кучета ,които да са наша гордост
Да не говорим за заплода на друга наша кучка,която покриваше всички изисквания-оценки/шампион на три страни/ и диплазия. Нея заплодихме с млад Световен Шампион,който разбираш ли нямал дисплазия при определеният доктор-ГЕОРГИЕВ или негови колеги завършили немски институт .Ти беше против да получим родословия само заради този факт,а мъжкият е отличен и ти много добре го знаеш,доказал го е 1000 пъти,дори на последната специалказа кане корсо в Черна гора.За този заплод също изхарчихме толкова нерви,усия,телефонни разговори,консултации с адокати и говорене,за да получим родословия и променим мисленето в клуба КККБ с цел подпомагане на селекцията и развъждането на породата кане корсо и у нас-България.
А тука ,виж ти може да му се помогне на човека и тн......той нали се държи внимателно и мило. Пак двоен стандарт,но аз съм сигурен че ако бяхте една групичка още в УС друго щяхте да пеете!!!!
Един път написа ,че съм бил за либерализация на развъждането на кане корсо,тогава ти казах,че е глупаво изказване от твоя страна,аз съм за сериозен подбор и селекция на кучетата ,които ще получават родословия,но трябва да дадем свобода на хората развъдчици да правят и каквото решат,да намерите тънката линия между възпиране и стимулиране на РАЗВЪЖДАНЕТО , а не размножаването!!!!!!!
И да кажа нещо на Данаилов,знам че ще ми се сърди . Първо е невъзможно да не знае какви са правилата,тъй като като купи от мен женско куче и съм му разяснил какви са правилата за развъждане в КККБ,чиито член е от 2010-макар да твърдеше,че не я купува за разплод,а за малките си дечица като подарък за коледа с пълни с умиление очи и да си припомни ,че има условие при покупката същата женска да не е замесена в подобна схема за нерагламентирано развъждане иначе губи собственноста си. Той добре знае ,че ако не беше ме заблудил със слъзливата си история за децата и коледа ,ако знаех кой е,а не да ме баламосва, куче от развъдника нямаше да получи.Мисля ,че сега се получава същото,баламосва хората,поне да каже мъжки,абе така си реших и точка,обяви за продажби на кучета в пространството бол,колкото и да убеждаваш някой да не си купува куче без родословие е факт и това няма да се промени,там цените са други,няма разходи,всичко е чиста печалба
И няколко въпроса към него-СМЯТА ЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА НА ДВАМА ОТЛИЧНИ РОДИТЕЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СА ВРЪХ ????НЕГОВАТА ЖЕНСКА Е ДЪЩЕРЯ НА...... А МОМЧЕТО Е СИН НА...... ,НО КАКВО ОТ ТОВА????КОЛКО Е МАКСИМАЛНАТА ВИСОЧИНА НА ЖЕНСКА И МЪЖКО КУЧЕ ПО СТАНДАРТ,ТОВА ПОНЕ Е ОЦЕНИМО, И КАКВА Е ПРОГНОЗАТА ОТ ДВАМА ВИСОКИ ДА СЕ РОДЯТ КУЧЕНЦА С РЪСТ В СТАНДАРТА- да си припомним женски - до 64 ,мъжки - до 68!!!!

#39 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 11:14 AM

Само да отбележа ,че като член на клуба КККБ при такова нарушение и уронване на престижа на клуба Данаилов трябва да загуби членството си. Мисля ,че като е станал член е подписал декларация ,че ще спазва правилата и устава на клуба. Аз лично не съм член на клуба само защото не съм бил съгласен с действията му. А какво е да се съгласиш и станеш член и да не спазваш правилата.
Ето това е от което трябва да се изчисти клуба-доен стандарт.
Да станеш член е отговорно,особенно за хора решили да се занимават сериозно с развъждане.
Трябва клуба да е с чисто бъдеще и минало,трудно е ,но не и невъзможно!!!Трябва се отчетат грешките.
Какво ще кажете Мира ,Владо,Доротея и тн....

#40 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 12:16 PM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 03 May 2011 - 10:09 AM, написа:

Ето това вече ме накара да взема отношение по темата. Владо,много добре знаеш ,че това което пишеш е далеч от истината. Едно е жалко,че доста рязко се обърна на 180 градуса след като напусна УС на клуба КККБ и заемания пост отговорник по развъдната дейност. Знам ,че си бил за "истината" и ще ти кажа едно,няма дори прилика с това с което искаш да сравниш в ситуацията получила се в развъдника ни. Да отбележа за аудиторията ,че тогава се касаеше за заплод с двукратният СВЕТОВЕН ШАМПИОН и една женска ,която не беше напълно преминала в наше владение. Къде намираш прилика,с това че женската нямаще необходимите 3 отлични оценки и изследане за дисплазия. Да отбележим ,че същата след заплода се яви на 5 изложби в Албена и в конкуренция с други 4 кучета от Русия,Украйна,Румъния в класа и стана в два от дните шампион на България и Македония.Мога за информация да отбележа ,че това костваше на бюджета ни около 1000лв.Дислазията я направихме срещу 180 лв. Заплода струваше в далечна Одеса около 4500лв. Така къде намираш прилика между спазване на правила, инвестиция по отношение доказване качество на кучетата участвали в заплода,очаквано качество на поколението и тн..... Да знаеш,нищо не сме спечелили освен желание да имаме хубави кучета ,които да са наша гордост
Да не говорим за заплода на друга наша кучка,която покриваше всички изисквания-оценки/шампион на три страни/ и диплазия. Нея заплодихме с млад Световен Шампион,който разбираш ли нямал дисплазия при определеният доктор-ГЕОРГИЕВ или негови колеги завършили немски институт .Ти беше против да получим родословия само заради този факт,а мъжкият е отличен и ти много добре го знаеш,доказал го е 1000 пъти,дори на последната специалказа кане корсо в Черна гора.За този заплод също изхарчихме толкова нерви,усия,телефонни разговори,консултации с адокати и говорене,за да получим родословия и променим мисленето в клуба КККБ с цел подпомагане на селекцията и развъждането на породата кане корсо и у нас-България.
А тука ,виж ти може да му се помогне на човека и тн......той нали се държи внимателно и мило. Пак двоен стандарт,но аз съм сигурен че ако бяхте една групичка още в УС друго щяхте да пеете!!!!
Един път написа ,че съм бил за либерализация на развъждането на кане корсо,тогава ти казах,че е глупаво изказване от твоя страна,аз съм за сериозен подбор и селекция на кучетата ,които ще получават родословия,но трябва да дадем свобода на хората развъдчици да правят и каквото решат,да намерите тънката линия между възпиране и стимулиране на РАЗВЪЖДАНЕТО , а не размножаването!!!!!!!
И да кажа нещо на Данаилов,знам че ще ми се сърди . Първо е невъзможно да не знае какви са правилата,тъй като като купи от мен женско куче и съм му разяснил какви са правилата за развъждане в КККБ,чиито член е от 2010-макар да твърдеше,че не я купува за разплод,а за малките си дечица като подарък за коледа с пълни с умиление очи и да си припомни ,че има условие при покупката същата женска да не е замесена в подобна схема за нерагламентирано развъждане иначе губи собственноста си. Той добре знае ,че ако не беше ме заблудил със слъзливата си история за децата и коледа ,ако знаех кой е,а не да ме баламосва, куче от развъдника нямаше да получи.Мисля ,че сега се получава същото,баламосва хората,поне да каже мъжки,абе така си реших и точка,обяви за продажби на кучета в пространството бол,колкото и да убеждаваш някой да не си купува куче без родословие е факт и това няма да се промени,там цените са други,няма разходи,всичко е чиста печалба
И няколко въпроса към него-СМЯТА ЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА НА ДВАМА ОТЛИЧНИ РОДИТЕЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СА ВРЪХ ????НЕГОВАТА ЖЕНСКА Е ДЪЩЕРЯ НА...... А МОМЧЕТО Е СИН НА...... ,НО КАКВО ОТ ТОВА????КОЛКО Е МАКСИМАЛНАТА ВИСОЧИНА НА ЖЕНСКА И МЪЖКО КУЧЕ ПО СТАНДАРТ,ТОВА ПОНЕ Е ОЦЕНИМО, И КАКВА Е ПРОГНОЗАТА ОТ ДВАМА ВИСОКИ ДА СЕ РОДЯТ КУЧЕНЦА С РЪСТ В СТАНДАРТА- да си припомним женски - до 64 ,мъжки - до 68!!!!

Нещо не те разбирам да не би да те е яд,че не ти дадох 500евра който ми искаше за заплождане и женати ме убеждаваше,че ще ми извади сръбски родосложия или те е яд,че ми счупи телефон да си купя от долнопробната храна,която само ти познаваш като марка.
Сигурно тогава пак не ме познаваше.

• (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни