Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 05 January 2009 - 10:26 AM
Мечето и Кучето вчера близо 2 часа се въргаляха в снега, обаче ми саботираха снимките - не пожелаха да си покажат най-големите магарии пред камерата ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 11:12 AM
Здравейте и от нас! Завърнахме се от снежна почивка и щастливо дивеене на воля за чернилката и вече можем да предоставим снимков материал :blink:
Нова Година Алира прекара с нас на/под масата до оркестъра ;D ето така:

А след това имаше снежна виелица и черно мятащо се диване :yahoo:

И малко статични...

...и идиотски

Завиждам, че изпуснахме разходките, но много се радвам на клипчетата :wub:
CORSOIMPERIUM - I like Arra, she is looking very much like her mother.
Нова Година Алира прекара с нас на/под масата до оркестъра ;D ето така:

А след това имаше снежна виелица и черно мятащо се диване :yahoo:

И малко статични...

...и идиотски

Завиждам, че изпуснахме разходките, но много се радвам на клипчетата :wub:
CORSOIMPERIUM - I like Arra, she is looking very much like her mother.
Публикувано: 05 January 2009 - 05:37 PM
Цитат
и още малко ;D
Ах колко са хубави :wub:
редика, ако бях на теб щях да ги мачкам, гушкам и целувам постоянно :blink:
Страхотни са и бебе Сър и малката Принцес. Започвам да си давам зор да идвам да ги мачкам, че не може така вече-ще порастнат пак без да се усетя :rolleyes:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 12 January 2009 - 01:39 PM
Хаха, мда, Алира като баскервилското куче, а Греко отзад се промъква като пума :blink:
Ей ги пак двамцата Греко и Алира изтощени в борба с клонче
Ето и клипче на 2 принцеси и едно големичко грахово зърно ;D Алира и Принцес
Ей ги пак двамцата Греко и Алира изтощени в борба с клонче
Ето и клипче на 2 принцеси и едно големичко грахово зърно ;D Алира и Принцес
Публикувано: 12 January 2009 - 03:57 PM
Май всички трябва да ни зачислят към паркова поддръжка и да ни плащат, че хайванчетата ни утъпкват снега ;D След като в събота с помощта на една своя приятелка Греко направи поляната в Южния парк използваема и от по-късокраки домашни любимци, в неделя е наминал и към Западния със същата цел като гледам :wub:
Публикувано: 16 January 2009 - 08:30 PM
Здравейте,днес имахме неприятен инцидент...случка..незнам как точно да го нарека,но нека ви разкажа.Е този хубавец по-долу ме изприщи и то сериозно.Значи следобед вземам аз голямата мома и отиваме на вет за ваксина.Отидохме,сложихме,поговорихме,абе помотахме се час,час и половина.Прибираме се вече към нас и след завоя от който се вижда къщата ни,познайте какво виждаме...Арон хубавец седнал пред вратата,кален до неузнаваемост,седи и си чака :oКато го видях ми презля.Добре че всичко е наред!
Как е изкочил незнам,оградата не е ниска,а и от страната на пътя е поне 2.5м. високо.Ясно е че ще се преправя още от утре.
Как е изкочил незнам,оградата не е ниска,а и от страната на пътя е поне 2.5м. високо.Ясно е че ще се преправя още от утре.
Публикувано: 16 January 2009 - 08:45 PM
По-горе стана дума за утъпкване на сняг,та да се похвалим и ние че сме шампиони в дисциплината.(вижда се и гореспоменатата ограда)