Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 16 January 2009 - 08:45 PM
Обръщат света за да са си с хората - и аз съм се уверила в способностите на Алира и се презастраховам вече. Веднъж си отворила входната врата, докато бях до магазина и посетила съседите - това е тежка врата, не се отваря с нормално скачане върху бравата, трябва да се натисне и дръпне едновременно. А като ходим на тренировки - преди я оставях в колата докато дойде нейния ред, предвид кофти времето, тя ме вижда, аз съм на 20тина метра от колата - е, научи се да си отваря прозореца! Първият път реших, че е случайно, но когато 3 поредни пъти дотърча щастлива и горда при мен ми стана ясно, че е направила връзката вече и спасение няма, натиска си копчето и си излита през прозореца. Естествено вече и за 2мин не я оставям в колата, ще я сменям явно :huh: Та, след като колата не е алтернатива я оставях вързана за ограда, докато и дойде реда - отново аз съм и в полезрението, вижда ме, чува ме и т.н - е, последният път отново довтаса най-щастливо с висящи останки от прегризан повод! Откъснала съм поглед от нея за 2-3минути максимум, докато съм била с гръб - наглеждам я постоянно. Е, толкова са и достатъчни явно.
Та, явно трябва да имаме предвид, че при достатъчна мотивация са способни на невероятно подвизи, само и само да скасят дистанцията.
Публикувано: 16 January 2009 - 08:50 PM
twoofo Дундата за сега е абсолютния фаворит с тия прозорци ;D Взимаш си една жигулка и тогава със сигурност НИКОГА няма да успее да си отвори прозореца... ;D
Публикувано: 16 January 2009 - 09:49 PM
Цитат
Той чакаше,вярно е,обаче беше кален до ушите.Доста е обикалял да ни търси явно...незнам,започнах да се притеснявам отново,струва ми се че имат прекалено голяма свобода
Публикувано: 17 January 2009 - 07:52 PM
lolera - винаги си представяй поне една идея повече от това, на което смяташ че са способни ;)
Измръзнах от обикаляне по автокъщите....без майтап ще си взема баничарка за превозване на добитъка :rolleyes:
Публикувано: 17 January 2009 - 09:52 PM
ма я, я вижте колко е пораснала малката :o :->) :wub:

пп.тоз Арон голям калпазан ще дойде :rolleyes:ма скитало му се е на момчето ;D мама ,тате и кака ги няма ,а той затворен в къщи, да бе да :- ;Dдобре ,че всичко е приключило с хепи енд :blink:
Публикувано: 21 January 2009 - 08:06 PM
Aйде пък аз да покажа твоя убавец ;D

Публикувано: 21 January 2009 - 09:34 PM
На тази снимка Бела ми прилича на една нейна бебешка снимка...същото умилително сладко изражение :wub:
Като сме тръгнали да показваме всеки на всеки чуждо куче...Невенче, Владо, айде разпишете се и вие де :P
eleanor_a Сър е колко кака си да, ама искам да се оплача, че за 1 месец маминия писан е качил само 2кг :o Започвам да го храня с конски дози, дано даде резултат ;D (Мира, Владо-шегувам се!Да си кажа преди да сте ме почнали ;D )
Публикувано: 21 January 2009 - 09:48 PM
Я го вижте магаренцето какво е било на 2 месеца ;D
а тук е с Алира на морето голям, голям на 3 месеца ;D
:wub:
Публикувано: 21 January 2009 - 10:10 PM
Цитат
Я го вижте магаренцето какво е било на 2 месеца ;D
а тук е с Алира на морето голям, голям на 3 месеца ;D
:wub:
Е тук Греко направо изби рибата :) Направо немога да повярвам, че някога е бил малък. Каква е шушунка ...
Публикувано: 21 January 2009 - 10:25 PM
А Сър, явно позна бебешкия глас на приятелчето си и дойде и седна до мен и заедно изгледахме и двете клипчета ;D А Ред само пригласяше нещо от другата стая, особено на първото ;D
Публикувано: 21 January 2009 - 10:29 PM
Цитат
Те всички първоначално са шушунки :blink: а после магаренца и магарици ;D
Цитат
Тримата тенори винаги са се подкрепяли в песните ;) ;D