Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 25 March 2009 - 02:10 AM
Публикувано: 25 March 2009 - 10:50 AM
Korso, в Mar 25 2009, 12:10 AM, написа:
Дай ми го този грозен мелез без родословие намен. Намен ми харесва
Публикувано: 27 March 2009 - 10:42 PM
Виж сега,моето ку4е не е от Тера ( Плевен) вапреки 4е познавам ли4но тарновлииката която е ба6 неиния собственик но живее вав Франция.Имах вазможност да си взема ку4е без пари от нея но отказах за6тото Тера е много болна,така 4е немисля 4е си имаме брат и сестра вав домовете си :) Моето пале е от Севлиево а ку4ката е тигрова и е вкарана от Италия а ба6тата е сиф на цвят и е от София.Прати ми снимка на твоето пале на ivoforum@abv.bg нека го видя и да ти кажа твоето ку4е не е родено на 12.01 2009 а на 01.01.2009 :) и касмет сас ку4ето дано баде все така здраво :)
Публикувано: 28 March 2009 - 01:06 PM
kristera Взела си си кученце, което ти е харесало и обичаш...много важно какво е! Да ти е живо и здравичко и да те дари с много любов-теб и другите ти двама пакостници! :)
Korso Добре дошъл и на теб! Твоят бандитко много ми прилича на Реди като малък. Същия пухчо с големите ушички и главичка! Да ти е жив и здрав!
Korso Добре дошъл и на теб! Твоят бандитко много ми прилича на Реди като малък. Същия пухчо с големите ушички и главичка! Да ти е жив и здрав!
Публикувано: 28 March 2009 - 09:36 PM
Бравос Стела, за 1 годинка едвааа-едва до тук 3 снимки докара - давам седмичен срок за мааалко по-ясни снимки поне, това с Айк пудел ли е ^_^
Ето снимки от днешната дружна разходка - 5 корси, 1 боксер и 1 кокер (по-скоро питбул
)

И специално за redika снимки от февруари месец
Сър на 8 месеца:

Трима съквартиранти
Алира се наслаждава на мъжкото внимание

И една смешна - късно вечер никой не обича да му светят в очите
Ето снимки от днешната дружна разходка - 5 корси, 1 боксер и 1 кокер (по-скоро питбул

И специално за redika снимки от февруари месец

Сър на 8 месеца:

Трима съквартиранти

Алира се наслаждава на мъжкото внимание

И една смешна - късно вечер никой не обича да му светят в очите

Публикувано: 30 March 2009 - 12:34 PM