Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 08 February 2009 - 02:11 PM
Направихме една страхотна разходка...от доста време не се бяхме събирали с толкова кучовци на едно място... :yahoo:
Бяхме доста внушителна дружинка, когато минавахме по алеите.... ;D
Както се вижда бяхме и всякакви размери и възрасти...е имаше тук-таме някоя дупка....нямахме си 8 месечно и 1 годишно....но да не навлизаме в подробности :P
Бяхме доста внушителна дружинка, когато минавахме по алеите.... ;D
Както се вижда бяхме и всякакви размери и възрасти...е имаше тук-таме някоя дупка....нямахме си 8 месечно и 1 годишно....но да не навлизаме в подробности :P
Публикувано: 08 February 2009 - 05:52 PM
Цитат
Алира леко го е гризнала и му е раздрала вътрешната част на ухото - хрущяла
Уф, мойта хулиганка :rolleyes: пък ние нищо не видяхме. Да му кажете да пише ...на Купър ;D
Публикувано: 09 February 2009 - 10:02 AM
Цитат
Еми те не са овладели телепатията още тия, на които им пишеш отсъствия :P
Принцес много е пораснала, а Корина хич не ми прилича на бебе още от предните снимки :blink: А кой е Купър?
Публикувано: 09 February 2009 - 03:18 PM
posi1234567890 За следващата разходка ще пишем във форума и ще се радваме да се видим и с вас ;) Ще те имаме предвид към нашата разрастваща се банда :blink:
Аз другия уикенд няма да съм тук, но по-следващата седмица, ще се радвам, ако успеем да се съберем :blink:
Аз другия уикенд няма да съм тук, но по-следващата седмица, ще се радвам, ако успеем да се съберем :blink:
Публикувано: 24 February 2009 - 12:07 AM
Поздравления,Владо!Целувки на младата дама. :)
Публикувано: 26 February 2009 - 01:59 PM
Фиона от бебенце до прекрасна госпожица!
Владо,отлично си се справил с хронологията на растежа! :) Метаморфозите при Алира и Белла /от представянето/ също са поразителни
lolera,не раздавай само целувки,ами пусни и ти малко снимки на Тиара и Арон! ;) И на ГРЕКО магареко ИСКАААААМ! :P

Публикувано: 26 February 2009 - 04:51 PM
Имам предложение за стопаните на кане корсо !
Моля мод. да отвори нова тема "Сем.албум на всички канета от бебе до днес "така ще придобием цялостна представа за развитието на нашите дом. любимци.
Надявам се да харесате идеята ,,а ако не дайте предложения.
Моля мод. да отвори нова тема "Сем.албум на всички канета от бебе до днес "така ще придобием цялостна представа за развитието на нашите дом. любимци.
Надявам се да харесате идеята ,,а ако не дайте предложения.

Аз мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!