Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 03 November 2008 - 04:53 PM
Цитат
Цитат
Въпреки последната снимка - при заснемането на този материал не пострада нито едно животно ;D
Не знам :- Като го видя Реди жив и здрав тогава ще повярвам, че всичко му е ОК ;D
:palec:
И аз чакам пресни снимки на Реди и тогава ще спя спокойно :P
Иначе страхотни снимки, оправих ами настроението набързо. Прегръдни и целувки на чернилките :wub: и на тигърчо :wub: :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 04 November 2008 - 02:47 PM
Цитат
:yahoo: Рамончо :wub: Хайде, тъкмо ви споменавахме на миналата разходка къде се губите! Гледам улучил си паролата ;D Възобновихме сбирките, така че - обаждайте се!
Чудесно! Ще звънна към края на седмицата да ми кажете къде да се включим и ние!
Публикувано: 04 November 2008 - 04:56 PM
Ето и малко снимки от нас,поздрави на всички.
Публикувано: 04 November 2008 - 04:57 PM
и още малко
Публикувано: 04 November 2008 - 06:15 PM
Ехее, най-после снимки и на Арон (Чочко)! Първите съм ги виждала, но тези с новия му вид не бях :o
Променен и пораснал! Харесва ми изражението му - мисля, че прилича на майка си :wub:
И Кора и Аниа са пораснали! Не ви завиждам на вас с по две толкова млади кучета едновременно като знам колко грижи и тревоги има по всяко :rolleyes:
Променен и пораснал! Харесва ми изражението му - мисля, че прилича на майка си :wub:
И Кора и Аниа са пораснали! Не ви завиждам на вас с по две толкова млади кучета едновременно като знам колко грижи и тревоги има по всяко :rolleyes:
Публикувано: 05 November 2008 - 04:32 PM
lolera , сестра ни е страхотнаааа!!! Малкия "Чочко" също не остава по-назад! :yahoo:
Радвам се да ги видя и съм убедена,че са страшно щастливи!!!
Все се каня да си направя една разходка към Габрово начи.... ;)
Радвам се да ги видя и съм убедена,че са страшно щастливи!!!
Все се каня да си направя една разходка към Габрово начи.... ;)
Публикувано: 05 November 2008 - 10:41 PM
ето малко снимки от снощи..Кханчо -домошаря ;D