Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 15 January 2010 - 11:24 PM
Но е гаранция за принадлеждност към породата.
Публикувано: 15 January 2010 - 11:31 PM
Също така интересно ми е по колко пъти на ден го храните и с каква храна и по колко?
Публикувано: 19 January 2010 - 01:51 PM
"Кучето принадлежи към дадена порода, ако можеш да го докажеш със документ, татуировка, пък ако щеш и със съдийска оценка или ако е записано в племнната книга на организация, клуб или каквото ще да е за дадена страна занимаваща се с развъждането на дадена порода.
От къде знаете скачката на майката дали е била само с този мъжкар, които са Ви представили за бащата на кученцата?
Не можеш да кажеш еди си кое куче е еди си каква порода, но не е чистокръвно. Едното изключва другото.
Само аз ли виждам, че кучето е прекалено високо и с мускуларура непривична за породата, за която е представено. По телосложение по-скоро прилича на Дог, по форма на главата го докарва някъде до чертите на Кане Корсо. Но не това куче не е типичен представител на породата.
Е аз все пак нищо не разбирам от кучета и не мога да чета стандарти, но нека се изкаже и някой по-вещ в тея работи и да ме обори."

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?
Публикувано: 20 January 2010 - 02:06 PM
Видях майката и бащата на разходка миналата пролет.Останаха ми очите.Никога не бях виждала такива кучета.Майката беше бременна и поисках като се родят малките да си закупя кученце.Тогава разбрах и за тази порода.Повярвайте ми -нямат нищо общо с Дог.
През септември , когато кутрето стана на 3 месеца си го взех и оттогава то е част от нашето семейство и изобщо не ме вълнува дали някоя от бабите му не е кривнала с някой Дог/според вашите думи/
Зададох въпрос дали не е много слаб, защото ребрата му си личат и е вечно гладен.
Ако ще се почувствате по спокойни няма да пиша вече в тази тема.
Само за информация на espinoza, която каза , че кучето освен по черния цвят по нищо друго не прилича на Кане Корсо ,а той е само на 7 месеца и има да се развива още много

Извинявам се за спама.Повече няма да се повтаря
Публикувано: 20 January 2010 - 04:25 PM
Публикувано: 20 January 2010 - 06:18 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 07:52 PM
Публикувано: 21 January 2010 - 06:20 PM
Как може да се кръстиш така,чак не смея да се обърна към теб

И на мен физиономията на бащата не ми харесва .Много ми е грубоват.
Моя малкия живее навън.Разполага с 2 декъра двор да бяга и да прави лудории.Сега малко се е поспрял,защото му е студено и почти не излиза от къщата си.Иначе го разхаждаме По километър
два на ден.Винаги е гладен. Всичко иска да яде. Няма нещо ,което да не му харесва.Братята и сестрите му се оплакват,че не могат да си изядат гранулите,а на нашия и кон да му дам и него ще изяде.
Хайде стига сме се занимавали с него.
Защо не пускате снимки и на вашите бандити да им се порадваме дружно
Публикувано: 24 January 2010 - 08:40 PM

Та питам още един път каде ми прехвърли снимките та такива разбирачи от породисти и клубни кучета ми задават толкова ,,сложни''въпроси.
ЕТО Я ПАК ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА Я ВИДЕЛИ,КОЕ И Е ДОГОВОТО

Прикачени снимки
Публикувано: 24 January 2010 - 09:04 PM
първо искам да кажа че кучето ти е страхотно и не виждам никаде да прилича на дог..
А за снимките може би мода ти ги е преместил в хранене и добавки.
Здрасти и благодарско за комплимента,ама този Ванката наистина ме