Снимки и клипове на нашите бандити
#831 Guest_vanyomm_*
Публикувано: 21 December 2010 - 11:39 AM
май съм останал неразбран.. аз съм Иван Михайлов и Аз определям как да изглеждат кучетата ми. Мнението на никой не ме интересува /ако беше така отдавна да съм член на клубчето ви, да ходя по измислени събрания и изложби и да слушам префърцунени хвалебствия/. Предоволен съм от това което имам и произвеждам... и спокойноооо - няма да ви взема ''пациентите''.
p.s. сега чакам някой по висш да ми издейства БАМ..
Мод: Дадено!
Не разбирам, защо след като не ви интересува мнението ни по забранените процедури, с което нямам предвид само окълцването на уши, продължавате да се регистрирате! Това е вторият ви акаунт с бан. Горкото ви "производство"!
p.s. сега чакам някой по висш да ми издейства БАМ..
Мод: Дадено!
Не разбирам, защо след като не ви интересува мнението ни по забранените процедури, с което нямам предвид само окълцването на уши, продължавате да се регистрирате! Това е вторият ви акаунт с бан. Горкото ви "производство"!
Публикувано: 21 December 2010 - 12:17 PM
Незнайно защо в редица теми от форума преобладава саркастичния и язвителен изказ. Смятам, че виртуалната ни комуникация не би трябвало да е отражение на реваншистки настроения и обидни нападки, а точно обратното - да ни предоставя възможност за обмяна на мнения и полезна информация, с чиято помощ да се самоусъвършенстваме с цел осигуряване на най-добрата грижа за любимците ни.
Дори за новак като мен,който не може да се похвали с особен опит и експертни познания, кучетата изглеждат гротескно.
Дори за новак като мен,който не може да се похвали с особен опит и експертни познания, кучетата изглеждат гротескно.
Публикувано: 22 December 2010 - 09:09 PM
BESTER, в 21 December 2010 - 11:22 AM, написа:
Незнайно защо в редица теми от форума преобладава саркастичния и язвителен изказ. Смятам, че виртуалната ни комуникация не би трябвало да е отражение на реваншистки настроения и обидни нападки, а точно обратното - да ни предоставя възможност за обмяна на мнения и полезна информация, с чиято помощ да се самоусъвършенстваме с цел осигуряване на най-добрата грижа за любимците ни.
Добре дошли при нас! Ако не си пишем простотийки нищо друго не се случва.

dvmarkovi
Публикувано: 27 December 2010 - 10:57 PM
Честита Коледа и от един догерос !! Да сте живи и здрви и вие и кучетата ви !!!

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."