Да се представим
Публикувано: 10 June 2011 - 09:55 PM
Ха,ха,ха."Аудиторията".Направо ме разби.
Твоето работно ли е?Или апартаментно?
Явно искаш да помогнеш на хората да си имат хубаво куче за малко парички.Няма нищо по-лесно от това.Намираш координатите на легитимните развъдници за Кане Корсо,контактуваш,разглеждаш къде какво има,харесваш си родители,запазваш....Може и да не стане от първият път,но не се отказваш.Не в България,отиди в Италия,Франция,Холандия и т.н.Навсякъде има.Взимаш си кученце,регистрираш се в Клуба,ходиш на изложби,покриваш си изискванията за развъждане,правиш си изследванията и след две години изкарваш супер кучило евентуално.Кой ти пречи да ги продаваш по 300лв.Можеш и да ги подаряваш.Хем ще си полезен на хората без пари,хем няма да вредиш на породата.
Или идеята ми не е добра?
Само ще ти кажа,че и дъщеря ми на 13г знае защо куче без доказан произход не трябва да има поколение.Разбра го ходейки събота и неделя да помага в приютът за изоставени кучета.Може би и на теб ще ти бъде от полза.
Ааа,и на теб на документите ти едва ли ти пише,че си бял.В акта ти за раждане пише,че си българин.Моето и твоето куче нямат акт за раждане(родословие),имат здравна карта(паспорт).
Твоето работно ли е?Или апартаментно?
Явно искаш да помогнеш на хората да си имат хубаво куче за малко парички.Няма нищо по-лесно от това.Намираш координатите на легитимните развъдници за Кане Корсо,контактуваш,разглеждаш къде какво има,харесваш си родители,запазваш....Може и да не стане от първият път,но не се отказваш.Не в България,отиди в Италия,Франция,Холандия и т.н.Навсякъде има.Взимаш си кученце,регистрираш се в Клуба,ходиш на изложби,покриваш си изискванията за развъждане,правиш си изследванията и след две години изкарваш супер кучило евентуално.Кой ти пречи да ги продаваш по 300лв.Можеш и да ги подаряваш.Хем ще си полезен на хората без пари,хем няма да вредиш на породата.
Или идеята ми не е добра?
Само ще ти кажа,че и дъщеря ми на 13г знае защо куче без доказан произход не трябва да има поколение.Разбра го ходейки събота и неделя да помага в приютът за изоставени кучета.Може би и на теб ще ти бъде от полза.
Ааа,и на теб на документите ти едва ли ти пише,че си бял.В акта ти за раждане пише,че си българин.Моето и твоето куче нямат акт за раждане(родословие),имат здравна карта(паспорт).

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 11 June 2011 - 08:41 AM
И когато, някой започне да се дуе по форумите ,щот неговите са най и да не копувате реплики, щот неговите са най и ако не купиш от него си прецакан, щот неговите са най,еми малко е дразнещо нали.Аиде и отпуснете малко жилата ,много се впряга.
Знаеш ли малкият,жалко е едно ,че или си обременен от обкръжаващата те обстановка или това е на генетично ниво. Написаното по-горе за развъдника ли ни се отнася!!!!!!!!
Моля те лапенце да ме цитираш къде съм написал подобно нещо!!!!
Лошо е когато се разпознаеш в групата на измамените или разочарованите от покупка на кане корсо от "Димитровград",тогава моето лапенце започвате да плюете под снимките на "Порасналите Ахил и Алфа",тогава откривате колко глупаво сте постъпили като не сте послушали съвета на по-опитните,на хора опарили се. Няма гаранция ,че в сертифициран/официален/ развъдник не може да се пръкне подобно смешно куче като твоето,но шанса при сериозните развъдчици е много малък.
И знаеш ли какво лапенцето ми,хранете малко повече зверчето и го натоварвайте допълнително,много е измършавяло и без това е ектоморфен тип .
ПП хей лапенцето ми,а бе това твоето от ловешкият Камен ли го взе та толкова си засегнат.Затова ли криеш произхода на кутрето.И на Деси79 и липсва родословие ,но виж разликата между нейното и твоето.Разбирам те.
Знаеш ли малкият,жалко е едно ,че или си обременен от обкръжаващата те обстановка или това е на генетично ниво. Написаното по-горе за развъдника ли ни се отнася!!!!!!!!

И знаеш ли какво лапенцето ми,хранете малко повече зверчето и го натоварвайте допълнително,много е измършавяло и без това е ектоморфен тип .

ПП хей лапенцето ми,а бе това твоето от ловешкият Камен ли го взе та толкова си засегнат.Затова ли криеш произхода на кутрето.И на Деси79 и липсва родословие ,но виж разликата между нейното и твоето.Разбирам те.
Публикувано: 11 June 2011 - 03:02 PM
Ко да праим?
Ще чакаме един ден контролните органи да си изпълнят задълженията,да ви откриват чрез обявите "продавам" и да си съберат таксите за "развъждане".Тогава ще ви отънеят и главите и джобовете.
Все ще дойде и този ден.
Ще чакаме един ден контролните органи да си изпълнят задълженията,да ви откриват чрез обявите "продавам" и да си съберат таксите за "развъждане".Тогава ще ви отънеят и главите и джобовете.
Все ще дойде и този ден.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 12 June 2011 - 09:42 AM
desi79, в 11 June 2011 - 03:02 PM, написа:
Ко да праим?
Все ще дойде и този ден.
Все ще дойде и този ден.

Публикувано: 12 June 2011 - 12:06 PM
Извинявам се предварително,че пиша,въпреки че не разбирам от породата,но заформилата се дискусия е много интересна.
Равел не знам на колко си години,но определено търсиш място където да се изявиш.Ти не се интересуваш от породата.Искаш конфликт и внимание - получи ги.Надявам се сега да се успокойш и да престанеш.
Някъде написа,че развъдниците експлоатирали животните си. Значи твойто животно няма да го използваш,така ли? Нищо,че се каниш то да роди 2-3 пъти...пък си и алчен
...Обикновено "хората" казват,че искат да имат малки от своето "чистопородно куче" или били чули,че е хубаво кучката да роди поне веднъж...
Дори и аз като абсолютен лайк в породата мога да ти кажа,че кучката ти има лошо заъгляване,лоша долна линия...и това мога да го констатирам само като съм разглеждала снимки на истински канета...представи си какво може да ти каже някой специалист...
Хубава ти е животинката,по своему,но защо трябва да я развъждаш като с това само можеш да навредиш на "любимата ти порода" ?

Равел не знам на колко си години,но определено търсиш място където да се изявиш.Ти не се интересуваш от породата.Искаш конфликт и внимание - получи ги.Надявам се сега да се успокойш и да престанеш.
Някъде написа,че развъдниците експлоатирали животните си. Значи твойто животно няма да го използваш,така ли? Нищо,че се каниш то да роди 2-3 пъти...пък си и алчен

Дори и аз като абсолютен лайк в породата мога да ти кажа,че кучката ти има лошо заъгляване,лоша долна линия...и това мога да го констатирам само като съм разглеждала снимки на истински канета...представи си какво може да ти каже някой специалист...
Хубава ти е животинката,по своему,но защо трябва да я развъждаш като с това само можеш да навредиш на "любимата ти порода" ?

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 12 June 2011 - 02:01 PM
РАВЕЛ - много е тъжно това ,което се опитваш да направиш паленцето ми. Знам ,че мастийката ти е от Камен-ловешкият амбулантен търговец. Знам ,че са похарчени 1000лв за това подобие,но е глупаво да убеждаваш аудиторията ,колко добро бъдеще очаква кученцето ти,срамна работа!! А то лапенцето ми е много зле!!! Знаеш ли каква е целта на развъдника ни GOD OF TROY,да успеем да създадем добри кучета и те станат достъпни за нас българите,такива олигофрени като този Камен бол,мисля да допълвам темата ПИШМАН РАЗВЪДЧИЦИ за всеки ,който съм разбрал.Трябва да се спре експлоатацията на името кане корсо,това е !!!
Публикувано: 12 June 2011 - 04:33 PM
показвам ти да видиш какво е труд ,как един неизвестен развъдник работи, а не да защитаваш не родословните опити на момченца като РАВЕЛ ,който нищо не е направил освен да се заяждат. успех с покупката от Италия