Да се представим
Публикувано: 08 June 2011 - 06:34 PM
равел, в 07 June 2011 - 06:50 PM, написа:
Не знам как ги виждаш Равел нещата,но моите са от ПОРОДАТА КАНЕ КОРСО,радвам се че ти харесват!! За това се произнесоха и доста съдии на породата,специалисти от италианската и родна федерация .Радвам се, че твоето прилича на кане корсо

ПП. имаш точно око,60 женската и 63 мъжлето на 9 месеца,евала,личи си таланта

Публикувано: 08 June 2011 - 08:55 PM

ПИШМАН РАЗВЪДЧИЦИ-АМА НА КАКВО
Кинологията се появила в следствие съществуването на КУЧЕТО,а по мое мнение доста кинолози и развъдчици в този форум сте се взели на сериозно и забравяте това

Публикувано: 09 June 2011 - 06:44 AM

Първо Равел или там както искаш да се наричаш,НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ВЗЕМАЛ НА СЕРИОЗНО, ПРОСТО СЕ ОТНАСЯМ СЕРИОЗНО КЪМ РАЗВЪЖДАНЕТО НА КАНЕ КОРСО.
А какво те е провокирало ми е все тая,разбирам те обаче!! Като видиш след 10 месеца каква ....... си си купил навярно от обява - ПРОДАВАМ КАНЕ КОРСО,те хваща яд колко тъпо си постъпил като си спестил някой лев. Резултата е ясен и видим

Не мога да разбера и тезата ти за броя притежавани кучета.То не е необходимо да има човек вагон кучета та да се случва нещо.Ако исках да имам КОЛИЧЕСТВЕНА характеристика, можеше да си купя като твоята ......... и още някоя друга и да си ги размножавам.
И защо трябва да бракувам малки кучета,пази боже! Вярно е ,на всеки може да се случи,но такова като твоето куче не съм произвел досега ,защото спазвам някакви принципи,които намаляват този шанс до минимум. Те не са измислени от мен,има по-умни от мен и теб и аз се вслушвам в съветите им!!
И да приключа с поредният критик скрит зад екрана-Равел

Знам ,че ме мразиш,защото си еднослабо човече зад екрана, теб не те познавам,нищо не си направил освен да критикуваш и да си удовлетворил егото си като се перчиш с куче от породата кане корсо на всяка цена,ама си сбъркал. Ще ти кажа един лаф на един човек,който лека му пръст бе постигнал много в живота,той казваше " От цървул мокасина не може да направиш"

Публикувано: 09 June 2011 - 06:56 AM
Публикувано: 09 June 2011 - 11:55 AM

Публикувано: 09 June 2011 - 12:34 PM
Жалко,че ти и да го разбереш тати и мама няма.Те за това са я купили.
Хайде,поздрави и от мен.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 09 June 2011 - 04:45 PM
desi79, в 09 June 2011 - 12:34 PM, написа:
Жалко,че ти и да го разбереш тати и мама няма.Те за това са я купили.
Хайде,поздрави и от мен.
Хе здравей, виждам че познаваш нашите, да не си съседката от 22 . АААААА за генофонда, виж тва е вече важнооо!!Ми тогава ще вземем нашата да я кастрираме и ако някой ме пита от къде да си купи Корсо, ще го пращам при тия с шампионите да го окъпят и одерат. КАКТО ВЕЧЕ ПИСАХ, СЪМ ПРОТИВ ЕКСПЛОАТИРАНЕ НА КУЧЕТО, но две три раждания не мисля че са проблем .Хайде чао и целувки на Мимето

Публикувано: 09 June 2011 - 05:13 PM
Моето куче без родословие ми дере всеки месец кожата.За две години сумата е като за кучило от световен шампион.Не защото съм се страхувала,че тези от развъдника ще ми оберат милионите,а си мислехх,че като няма да ходя на конкурси не ми трябва родословие.
Гледайте си кучето,обичайте си го и оставете развъждането на тези, които трябва да го правят

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 10 June 2011 - 08:11 AM
равел, в 09 June 2011 - 11:55 AM, написа:

Добре,разбрахме колко е голяма и колко тежи ,а от къде е закупена?

Публикувано: 10 June 2011 - 08:22 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 10 June 2011 - 08:36 AM

настъпвам по болно място-глупостта е простима ,простотията не млади момко
не да си мерим чурките-за някой още чурка,за други член
.Моя домашен любимец не може да докаже породна принадлежност-ами защо си в форума за кане корсо
когато моето куче си има малки,нашите ще ги продават- КАТО КАНЕ КОРСО ЛИ?????
Знаеш ли юначе,последното изречение е това ,против което аз заставам.Не защото съм развъдчик,а защото те насочих да прочетеш смисъла на думата-ПОРОДА !!!!!
Множи си кученца,аз нямам нищо против,но не може да парадираш ,че продаваш кане корсо. В света на търговията има един закон ,който защитава марките.Не можеш да продаваш часовник РОЛЕКС или дреха с надпис АДИДАС. В първият случай пише- РЕПЛИКА, макар да показва времето и да е също часовник. Във вторият случай- пишат АДИБАС. И това е спортна дреха,и тя е от ушита от плат ама ....
Ето това е проблема, не може вашите да отидат на пазара в Димитровград и да изтупат -ПРОДАВАМ КАНЕ КОРСО. Същото четем в милионите обяви- КУЧЕ ОТ ПЕРФЕКТНИ РОДИТЕЛИ ОТ ИТАЛИЯ или....ТО И ТАМ ИМАТ КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ.
Ето това е проблема малкият,трябва да има ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОРОДИТЕ, не да изчезнат, както е щяло да се случи с кане корсо. Тогава търгашите няма да мислят за пари като използват породата кане корсо,а ще спазват някакви правила за заплод,селекция,здраве на родителите и бебетата. Няма да ги купувате за бебета на 45-50 дни ,а те на 25-30 сега отбити от майката, да не му дойде разхода на мишока размножител повече. За това са и тези форуми, хората да се информират ,да разбират разликата ,да търсят отговора.
Хареса ми сравнението ти. Радвам се ,че аз съм човек чието внимание си искал,е получи го ,дано съм бил полезен в изграждането на мнение,а мнението на DessyD дано допълни това ,което искам да кажа.Ние с нея много сме спорили,но едно е вярно,доста е кипяла и видяла така ,че може да и се довериш! Аз научих нещо от нея ,добре е и ти да се замислиш
Публикувано: 10 June 2011 - 10:36 AM
Malinka Todorova, в 10 June 2011 - 08:11 AM, написа:

Добре,разбрахме колко е голяма и колко тежи ,а от къде е закупена?

Публикувано: 10 June 2011 - 11:47 AM