Dog.bg Форуми : Да се представим

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Да се представим

#221 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 September 2011 - 03:53 PM

деси79, горе долу си права, но малко са хората, които могат да видят недостатъците в собствените си кучета. Аз бих изказал мнение за кучето на Спирит, стига да има повече снимки. Предполагам и някой, които искат да стават съдии, могат да се пробват по темата.
Непретендирам за нищо, както правят някой оттук пишещите.

#222 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2011 - 04:09 PM

Няма перфектно куче,всеки би трябвало да вижда недостатъците на своето куче. Да търси най-доброто при родословните и да не търси нищо при останалите.Просто приятел :smile:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#223 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2011 - 05:42 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 27 September 2011 - 02:53 PM, написа:

Спирит,защо всъщност се интересувате от мнението на другите?Любопитно ми е и ако може,споделете.
Поздрави.

Хе хайде да разберем де,нали това се опитах да им кажа ,че се занимават с глупости,ако получат мнение това какво ще промени.................!!???? А КАКВО ПОЛУЧИХ-ОБИДИ,БИЛ СЪМ КУХ. Мерси,благодаря ,ама аз съм си добре и кух!! :re_037:
Гледайте си кучето Spirit и не се заблуждавайте ,че имате кане корсо италиано,просто един домашен любимвц с прилика на породата,за съжаление ги срещам всеки ден,дори родословни!

#224 Потребителят е офлайн   spirits Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 September 2011 - 12:31 AM

Така. Да започнем отначало.Качих десетина снимки на моето куче и помолих за мнение.Мислех,че такава е идеята на темата.Да представиш своя
любимец и да получиш някакво мнение за него.Просто мнение.Каквото и да е.Естествено то няма да промени отношението ми към кучето, по никакъв начин.Още един път благодаря на IzrodGaden.
GOD OF TPOY, по начина по който изписвате никнейма ми и асоциацията с анимационен герой , става ясно, че все още гледате Cartoon network.Но двете думи са с коренно различно значение и едната е крайно неподходяща за детски герой.Така че more slowly.
Хей GOD OF TROY,няма нужда да се задълбавам в тълковния речник сега,защото съм го правил когато е трябвало.
Знам какво е мнение и какво оценка по-добре от Вас.Помолил съм за мнение,защото никой в този форум не може да ми даде оценка.
Просто защото не е сертифициран за тази дейност.Не знам какво Ви се чини на Вас, но мисля, че уточнихме какво е ОЦЕНКА и какво е МНЕНИЕ.
И не се правете на жертва и не ми вменявайте вина.Използвах думата "кухо"по повод на едно Ваше изречение , което беше изпразнено от съдържание, тоест кухо.Така че,не сте получавали обиди от мен.
Също така не съм съгласен, че съм нападнал нетактично "любимият" Ви модератор.Интересувам се от породата ,следя целия форум и не съм изненадан от Вашата реакция.Но съм изненадан от тази на elrisha. Останал съм с впечатлението,че взема отношение винаги на място,адекватно и коректно.
А МНЕНИЕТО Ви за моето куче,макар и закъсняло,приемам като своеобразен комплимент.От къде иначе такава многословестност.

#225 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2011 - 08:37 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 28 September 2011 - 07:26 AM, написа:

spirits god of troy
1 : 0
:))))

Хей го пак съдията,а после защо му гледаме...... Хей Изроде,Изроде !!! Spirit-spirits все тая, кое е кухото или не сами си отговаряте ,че независимо от мнението-оценката ,за вас нещата няма да се променят.И като сте чели толкова не ви ли стана ясно ,къде все взема мнение-оценка за кучетата, дали оценката-мнението по снимка са ........изказах мнение ,семпло и сдържано ,а се започна да ме поучавате за тона, кухо изказване и тн.... Ами сега го направихте просто,получихте мнение-оценка и защо ли мислите ,че тук няма сертифицирани хора да дават оценка,може просто да се опитват да са семпли и да смятат ,че оценката-мнение по снимка са глупости,просто чесане на езици.И да не сте се объркали нещо с моето мнение за кучето ви- Гола вода ,няма за какво да се хванеш положително,меко казано катастрофа!!!!
Знам ,че сега ви гложди да разберете дали сте сбъркали като си купихте куче от София Лор.... , Андрияно Челентано.....ИЛИ ?? , иска ви се да имате възможността да сте част от истинското семейство на кане корсо италиано,от групата на собствениците на кучетата с известен произход и породна принадлежност,но уви,ВИЕ ПОДКРЕПИХТЕ ХОРАТА ТЪРГАШИ И ПЕЧЕЛБАРИ ОПРЕДЕЛЯЩИ СЕБЕ СИ ЗА РАЗВЪДЧИЦИ , ВИЕ КУПИХТЕ ОТ ТЯХ ВАШАТА ЖИВОТИНКА НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ БЯХТЕ ЧЕЛИ ЗА ПОВЕЧЕТО ЖАЛКИ РЕЗУЛТАТИ НА ПОДОБНИ СЕЛЕКЦИИ. ЕТО ТАЗИ ИНФОРМАЦИОННА РАБОТА Е СПОРЕД МЕН И ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ ,ЗА ДА СЕ ЧЕТЕ И ЗНАЕ.!!!!! ДЕЙСТВИТЕЛНО И ПРИ РОДОСЛОВНИТЕ КУЧЕТА МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАТ ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ,НО ТОВА Е СЛЕДВАЩ ЕТАП ОТ РАБОТАТА НА МЛАДИТЕ РАЗВЪДЧИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ВСЕ ПАК ОСНОВНО ТОВА Е ФОРУМА НА БЪЛГАРСКОТО КАНЕ КОРСО ИТАЛИАНО!!! :flagbg: .
СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ СТАНАХТЕ ЖЕРТВА НА БОРБАТА С ТЪРГАШИТЕ ,НО УВИ,ВИЕ САМИ СТЕ СИ ИЗБРАЛИ ПЪТЯ.
ИНАЧЕ НИЩО ЛИЧНО, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО КУЧЕТО И ЕДНА МОЛБА,КАТО ВИ ПИТА НЯКОЙ КАЗВАЙТЕ МУ ДА НЕ ПОСТЪПВА КАТО ВАС,ТАКА ПОМАГАТЕ НА ПОРОДАТА КАНЕ КОРСО ИТАЛИАНО. АЗ СЪМ ЗА ТОВА :rc_036:

ПП.Само са отбележа ,че темата е ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ и никъде не виждам даже загадка за ДАЙ МНЕНИЕ. Интересно,не дадохте отговор на Деси79 ,защо все пак потърсихте мнение??

#226 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2011 - 09:04 AM

Синоними на МНЕНИЕ
схващане, убеждение, възглед, идея, разбиране, съждение, твърдение, мисъл, заключение, съвет, дума, глас
бележка, забележка, коментар, критика, преценка
гледище
изказване, ОЦЕНКА, присъда, решение
намерение, воля, внимание
размисъл, размишление
образ, общоприета представа
съвещание, обсъждане, разискване, предложение

Та Spirits, не знам какво си чел/а или запомнил/а ,когато е трябвало,но това май го написа ти " .......,няма нужда да се задълбавам в тълковния речник сега,защото съм го правил когато е трябвало.
Знам какво е мнение и какво оценка по-добре от Вас.Помолил съм за мнение,защото никой в този форум не може да ми даде оценка........
."
Не е важно да четеш,това го може всеки втори българин, важно е да вникваш в прочетеното.Май кухо изказване се получи при теб,аз поне имам мнение-оценка и макар да исках да ти я спестя ми се наложи да ти я споделя!!
Не се опитвай да ме замаяш с математика!!!!! :re_037:

#227 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2011 - 01:02 PM

Предлагам да спрете с репликите и дупликите,защото излизате извън темата.
Каквото имахте да казвате - казахте!

#228 Потребителят е офлайн   Nedqlko Икона

Публикувано: 28 September 2011 - 08:28 PM

Здравейте,

Щастлив съм,че има толкова любители на породата Кане Корсо Италиано.
Казвам се Недялко Иванов и Ви представям моята Тара,която е вече почти на 2 години.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#229 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2011 - 08:47 PM

Ако изключим късо ( лошо ) отрязаните уши, голяма красавица ! Много ми харесва този тип, поздравления!

#230 Потребителят е офлайн   Nedqlko Икона

Публикувано: 30 September 2011 - 02:25 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 28 September 2011 - 08:47 PM, написа:

Ако изключим късо ( лошо ) отрязаните уши, голяма красавица ! Много ми харесва този тип, поздравления!

Радвам се,че Ви харесва. Относно ушите - да късо са отрязани, но истината е ,че вината за това си е моя .Аз пожелах така да се кутират от по-ниско - и да, сега си го отчитам донякаде като грешка!

Благодаря за коментара!

#231 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2011 - 10:37 PM

Показване на мнениетоNedqlko, в 30 September 2011 - 02:25 PM, написа:

...но истината е ,че вината за това си е моя .Аз пожелах така да се кутират от по-ниско - и да, сега си го отчитам донякаде като грешка!...

Нали осъзнавате, че сте нарушили законите на Р България и сте причинили ненужна болка на кучето? Това е повече от "донякъде грешка". Надявам се поне да не са "бойни" уши това.
User's Signature

Качена снимка

#232 Потребителят е офлайн   D.V.Markovi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2011 - 08:44 AM

Показване на мнениетоvlado zoo, в 30 September 2011 - 10:37 PM, написа:

Показване на мнениетоNedqlko, в 30 September 2011 - 02:25 PM, написа:

...но истината е ,че вината за това си е моя .Аз пожелах така да се кутират от по-ниско - и да, сега си го отчитам донякаде като грешка!...

Нали осъзнавате, че сте нарушили законите на Р България и сте причинили ненужна болка на кучето? Това е повече от "донякъде грешка". Надявам се поне да не са "бойни" уши това.

За законите не само Nedqlko ги нарушава , а и всеки който си разхожда кучето без кайшка , И ТО В ГРАДИНКА ПЪЛНА С ДЕЦА.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

dvmarkovi

#233 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2011 - 09:54 AM

България и закони?.... хайде да не се заблуждаваме, няма такова животно.
На нашата полянка, която е част от парк е пълно с деца, които се радват на кучетата, даже ме изуми една майка с двугодишното си дете, която дойде и момиченцето и прегръщаше кучетата и им се радваше, а жената се притесняваше да не досажда дъщеря й на кучетата - гледах и не можех да повярвам!
И не е въпроса само да се забранява къде да се разхождат кучета, а да се направят ПОДХОДЯЩИ за това места, поне така се било правило в нормалните страни.
Иначе е редно като минаваш покрай вражеска територия ( места с майки + деца ) кучето да е вързано, да!

#234 Потребителят е офлайн   D.V.Markovi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2011 - 11:18 AM

Показване на мнениетоVessy cc, в 01 October 2011 - 09:54 AM, написа:

България и закони?.... хайде да не се заблуждаваме, няма такова животно.
На нашата полянка, която е част от парк е пълно с деца, които се радват на кучетата, даже ме изуми една майка с двугодишното си дете, която дойде и момиченцето и прегръщаше кучетата и им се радваше, а жената се притесняваше да не досажда дъщеря й на кучетата - гледах и не можех да повярвам!
И не е въпроса само да се забранява къде да се разхождат кучета, а да се направят ПОДХОДЯЩИ за това места, поне така се било правило в нормалните страни.
Иначе е редно като минаваш покрай вражеска територия ( места с майки + деца ) кучето да е вързано, да!

Точно така е. Идеята ми беше , че човек трябва да ги спазва тези закони , колкото и да са учудващи по някога. и след това да обвинява някой друг , че ги е нарушил.
User's Signature

dvmarkovi

#235 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2011 - 11:06 PM

Показване на мнениетоD.V.Markovi, в 01 October 2011 - 11:18 AM, написа:

Точно така е. Идеята ми беше , че човек трябва да ги спазва тези закони , колкото и да са учудващи по някога. и след това да обвинява някой друг , че ги е нарушил.

Предполагам нямате мен предвид.

Според наредбата на СО кучетата се извеждат без повод ( каишка) на местата, определени от кмета на района за разходка на домашни кучета. И не се коментира присъствието на деца там. Нека не бъдем популисти!
User's Signature

Качена снимка

#236 Потребителят е офлайн   mimi8376 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2011 - 05:44 PM

Показване на мнениетоVessy cc, в 01 October 2011 - 09:54 AM, написа:

Ако някой е ходил в Бургас, там цялата морска градина е с табели, че кучетата трябва да се държат на повод с макс. дължина еди си каква, НО на всеки 10м. има кош за кучешки отпадаци с хубави торбички и то не от едната страна на алеите, а отделно има една не малка зона заградена, направена с пейчиците на сенчица под големите дървета, за да си седнеш, с чешмичка... а бе нямам думи... С кеф да си го водиш вързано и като има къде да го пуснеш да дивее с другите кучета. Ето за да добиете представа:

Прикачена снимка
Прикачена снимка

#237 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2011 - 05:53 PM

Супер, ей това се казва работа!
Тази година много се бяха пострали за Морската градина в Бургас, ето и за това са помислили! Браво! :ba_025:

#238 Потребителят е офлайн   D.V.Markovi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2011 - 04:11 PM

В Бургас е супер , но в градинката на ц. "Св. Тройца" няма такива места. Там новите неща са само заведения.
User's Signature

dvmarkovi

#239 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2011 - 08:32 PM

От днес има кошчета. След една година писане и обещание от общината - най-накрая дойдоха избори. Е има щастлив край историята :)
Прикачена снимка
Сега почвам да пиша за заграждения. Все пак кошчетата са "подарък" от политическа партия, ерго общината е на ред!
User's Signature

Качена снимка

#240 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2011 - 08:44 PM

Браво.Да не забравиш да гласуваш за щедрата политическа партия :ab_041:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема