Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 30 October 2008 - 09:48 AM
Владо, ако дойдем в Пловдив ще дадеш ли да повъртим и ние малко машината за пари ;D
Пожелавам успех на всички "излагащи се" този уикенд - да си дойдете като отличници, ние ще пестим сили за софийските изложби :blink:
Публикувано: 30 October 2008 - 10:58 AM
Цитат
Стела - наистина, как се установи че е алергия :o Дано може да и се има вяра на тази диагноза...Ако наистина е така, може да е от храна, препарат за чистене, шампоан, обезпаразитяващите пудри, спот-он като Адвантикс, Фронтлайн....какво ли не. Макс се чеше отвратително след поставяне на Фронтлайн, за разлика от Адвантикс, Алира няма такива проблеми пък да чукам на дърво.
Публикувано: 30 October 2008 - 11:29 AM
Аз се притесних да не би да е второ появяване на гъбички, но са правили проба-не е това.
Алергията не си обяснявам от какво може да е, при положение, че препарата, който ползвам вкъщи е за помещения, обитавани от животни и не вреди. На всичкото отгоре като мия, него го затварям в едната стая да не се мота покрай препарата. Често напоследък сме в гората-мисля да не е от там. И от храната не е, понеже тази храна си я яде от по-рано. Имам шампоан, спрей за тялото (който се използва за почистване на лапите и е антибактериален) и разтвор за почистване на ушите, които са на една фирма и са на билкова основа. Не знам, но ако лечението няма ефект до няколко дни, отиваме в Пловдив.
п.п. Честит Рожден Ден на Кхан! Да ви е живо и здраво момчето, дълго още да ви радва :yahoo: :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 30 October 2008 - 01:55 PM
Стела, доколкото знам алергията към храна може и да се развие в последствие. Ето ти още един повод (макар и неприятен) за ходене до Пловдив ;) Дано не се наложи...
Публикувано: 30 October 2008 - 02:14 PM
Цитат
Ами надявам се да не се наложи-ще видя как ще реагира на мазилата и хапчетата и ако няма ефект ще ходя, няма начин :(
Горкия Айк обаче, като го гледам така и се побърквам направо.
А ако е добре, ще дойда до Пловдив да викам за вас :->)

Публикувано: 30 October 2008 - 04:28 PM
Поздрави на всички кучовци и техните стопани!
Публикувано: 30 October 2008 - 07:44 PM
Stella_Popova съчувствам ти....това да имаш алергично куче е гадна работа...Без да искам да ти всявам излишна паника, да ти кажа, че на Ред първоначално крастата я помислиха за алергия, защото симптомите са сходни,а когато се взима проба вероятността в нея да има кърлеж не е много голяма и много лекари, като не го видят изключват тази диагноза...
Надявам се в неделя да успееш да дойдеш/дойдете до Пловдив да се запознаем лично най-после :blink:
Съри пък има почерняло кучешко млечно зъбче :rolleyes: И над него червено образувание....утре сме при доктора да ни прегледа...дано не е нещо сериозно...
Публикувано: 30 October 2008 - 10:26 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 02:25 AM
Днес изкарахме страхотно,тичайки като луди с приятели,похапнахме кожени кокали и ..малко кравешки акита ;D
Сега похъркваме ,доволни от рождения ден и от време на време притичваме на сън ;D
Публикувано: 31 October 2008 - 09:20 AM
Цитат
Редика, Алира не се занимава с телевизия, но пък ни пази от собствените ни отразения на прозорците или вратите към терасите ;D
Публикувано: 31 October 2008 - 01:47 PM
Но мисля, че все пак е алергия, защото днес забелязах, че не се чеше-явно има резутлат от всички неща, които ми дадоха като мазила и хапченца. Между другото ме посъветваха да слагам на раздразнените места бебешка пудра. Реших да пробвам и се оказа, че действа много добре-успокоява кожата и спира дразненето :o

Публикувано: 31 October 2008 - 01:51 PM
А Ред никога не е обръщал внимание на такива неща...някой път сяда и гледа втренчено в телевизора, но изглежда по-скоро замислен от колкото вникващ в предаването или филма ;D
Публикувано: 31 October 2008 - 03:40 PM
Мога да кажа, че откакто е вкъщи съм му чула гласа 4-5 пъти най-много (изключвам разбира се случаите,когато ми се кара, че не му давам нещо ;D ).
Не се трогва нито от котки, нито от лаещи кучета навън, нито от отражението си, нито от съмнителни шумове! Голям пазач, голямо нещо ;D ;D ;D

Публикувано: 31 October 2008 - 04:33 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 04:46 PM
Цитат
;D ;D ;D Ох, за момент си представих Алира настръхнала и някой срещу нея, също настръхнал, но от страх и чудейки се коя посока да хване!Наистина имат смразяващ глас-за пръв път Айк като залая и аз се почудих на къде да хвана, но 5 секунди по-късно осъзнах,че това си е мойто куче и няма нужда бягам ;D А мрънкането си е редовно, особено след престой при майка ми, която му казва "на мама детето", командите се изразяват в "Айк, моля те, седни" и други такива :rolleyes: