Давайте снимки, не го крийте!
Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 14 April 2009 - 09:13 PM
Охооо, честито и от мен - дочака го, радвам се за теб!
Да е жив и здрав и да донесе много радост!
Чакаме снимки и аз и да го представиш тоз Дигър, който дано не оправдае името си ако няма да живее в 5 дка градина!
Поздравления за избора - Док си има фенове сред нас! Нямам съмнение, че те е грабнал
Да е жив и здрав и да донесе много радост!
Чакаме снимки и аз и да го представиш тоз Дигър, който дано не оправдае името си ако няма да живее в 5 дка градина!
Поздравления за избора - Док си има фенове сред нас! Нямам съмнение, че те е грабнал
Публикувано: 15 April 2009 - 08:14 PM
bntx, в Apr 15 2009, 07:47 PM, написа:
Здравейте на всички! Моя малчо е от Док и Каролина.Днес бяхме на вън по дълго и много си играхме.Май го изморих и сега спи.Когато ме няма спи върху моите дрехи,а през ноща е до мен в леглото.Ето малко снимки...
Ех, че сладък малчо
Страхотен е, само за мачкане по бръчкавата муцуна. Не му давай да спи при теб, догодина ще се жалваш като мен от липса на пространство, но за сметка на това зимата е екстра :) нямаш нужда от отоплителни тела, освен чернилката де :))))

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 15 April 2009 - 08:32 PM
Голям сладур.
Поздравления за безкомпромисния избор!
Поздравления за безкомпромисния избор!
Публикувано: 16 April 2009 - 07:56 PM
Bella C.N., в Apr 16 2009, 08:44 PM, написа:
Сигурно й е фалшиво родословието на Алира
Ама да е жива й здрава, да я слушат вкъщи и да почерпят родителите й 
Ето, дружно ги разкрихме
Белла, за почерпката те покрепям, макар че аз още си чакам от twoofo 2 броя мегадерм

Публикувано: 16 April 2009 - 08:29 PM
Stella_Popova, в Apr 16 2009, 08:56 PM, написа:
Белла, за почерпката те покрепям, макар че аз още си чакам от twoofo 2 броя мегадерм
ама дано тоз път почерпят :)
Ами той Айк оздравя само от чакането, така че не се оплаквай-обещанието е имало ефекта на самия Мегадерм
Публикувано: 16 April 2009 - 10:06 PM
redika, в Apr 16 2009, 10:44 PM, написа:
И аз се консултирах с Алирината мама и се опита да ме убеди и мен, че и е днес рождения ден, но нещо се е объркала...
redika, има определено някакво объркване, но и в сайта на Sangue Magnifica пише, че бебешоците са родени на 16.04. Но нищо, поне така красавицата има 2 дни, които са нейни

Публикувано: 17 April 2009 - 10:38 AM
Няма объркване, Стелче
Обикновено ражданията са през нощта и една част от малките се раждат на една дата, другите на следващата и в родословията се вписват всички с датата, на която е приключило раждането. И Белла е така, ама ние я честваме на официално записаната дата, че повече ми харесва

Вход

Горе
Цитиране +