lolera, в 28 November 2010 - 01:19 AM, написа:
Свалихте ни на земята.Нека да поразсъждаваме над думите ви,Г-н Отрезвител.Така или иначе това ще е единственото ми мнение по темата.
Всъщност няма нужда и от друго Ваше мнение-защото Вие откровенно се заяждате-което ме навежда на мисълта,че сте се засегнал,което пък е доказателство ,че сте се разпознали някъде(най вероятно анцунга е препъникамък....или ланеца (намиг) )
Като ще се амбицирате от имането на другите давайте-като начало почнете от мен-определено имам нещо повече от Вас-какво е то обаче ,ще Ви оставя да намерите сам......тия работи с дупките и изпълзяването и прочее други пишкомерия си ги запазете за събиране с приятели ,където може да сте велик-тук сте само едно екранче с думички по него-геврек с други думи
И в заключение-не злобея-най малкото аз-Просто изразявам мнение-а то е ,че тук има хора които парадират с това ,че имат Кане Корсо и за тях това е показател за жизнен стандарт-а това е грешно и много жалко-това е!
С други думи ако Ви дам сега едно пале което казвам ,че е Кане Корсо ,а се окаже като порасне ,че е не точно такова-какво ще направите...няма ли да му се радвате ,че е живинка и Ви се радва всеки ден без да иска нищо в замяна,или ще го затирите някъде и ще си вземете "истинско " Кане ,та като излезете всички да цъкат с език възхитено?,,,,
Това е което казвам.
vlado zoo, в 28 November 2010 - 01:22 AM, написа:
Друже, това е КЛУБЕН форум и защитава чистопородното развъждане. Снобарията е само в твоите очи. Не е ясно какво точно защитаваш. Ако имаш кауза, просто я сподели без много поезия.
Нямам против ,че е клубен форум , а това какви са стандартите на тоя клуб е един друг въпрос които НЕ искам да засягам-аз просто казвам на тия които летят малко да послязат на земята и да се държат нормално....а не да казват на човек дето си е взел кученце от някои друг нерегистриран развъдник ,че едва ли не кучето му е улична подобрена(да се разбира Москвич) и ,че саботира Кане Корсо изцяло
Това с поезията го пропускам ,но със сигурност снобарията я има -нека да видим какво ще пишат и други хора-Примерно -Маркови
Поздрави
IzrodGaden, в 28 November 2010 - 01:31 AM, написа:
Ясно, дойде отникъде, прочете целия форум, запозна се с всичко регистрира се и написа, само за да покажеш възмущението си. Не съм видял някой да се отнася лошо с хората с неродословни кучета. Единствено може да им е правена забележка, че са избързали да си вземат такова куче без да се запознаят с нещата и че по този начин стимулират продажбата и развъждането на неродословни такива. 99% от хората с неродословни кучета, които са си ги взели "като домашен любимец", за които хартийката не е била важна, пускат кучетата си да изкарат потомство. Забогатява се от търговия с кучета, когато не се ходи по изложби, не се правят елементарни здравни тестове и кучетата се заплождат на всеки 6 месеца докато са живи. Тогава и цената е различна.
п.п. Понеже си ме цитирал по горе, покажи ми към кой собственик на неродословно куче съм се държал като втора категория човек !
Най малкото пък Вас съм визирал някъде-Напротив-най смисления пост дотук е именно от Вас
Но определено имам наблюдения във форума,а и изобщо във Кане Корсо общността....
хората определно смятат(някои хора),че притежанието на Корсо е само за определен вид хора-не всеки може да го има....което е направо смешно
(тая част е към недобронамерените)
И изобщо защо реагирате така бурно на нечие мнение-какво си мислите,че Кане Корсо е открито в България само от Вас и Вие сте единствените които имате ПРАВО да го обсъждате,развъждате и изобщо притежавате...помислете пак
Кучето-независимо чистокръвно или не -е най добрият приятел на човека-не го превръщайте в мръсен бизнес-и бих се съгласил за родословието единствено с Г-н ИзродГаден и изредените от него неща ,но не и защото е признак за положение в обществото ако е чистокръвно
Мир
Поздрави
п.п.
Не съм в страната от години и имам Кане на 8 години....не е като да не знам какво е
Така ,че айде сега да не ми казвате какво разбирам и какво не-ок
Благодаря