Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 06 November 2008 - 05:40 PM
Цитат
Имам чувството, че платнения сплесква муцуната и на кучо му е още по-гадно :(
Споко, платнения се отпуска, колкото си пожелаеш. Можеш така да го сложиш, че да е само за парлама. Моето куче си отваря спокойно устата и изплезва език. Облизва носика и т.н. :blink: Когато се налага, излайва приятелката си Белла. ;D
Публикувано: 07 November 2008 - 09:40 AM
Цитат
Цитат
Имам чувството, че платнения сплесква муцуната и на кучо му е още по-гадно :(
Споко, платнения се отпуска, колкото си пожелаеш. Можеш така да го сложиш, че да е само за парлама. Моето куче си отваря спокойно устата и изплезва език. Облизва носика и т.н. :blink: Когато се налага, излайва приятелката си Белла. ;D
;D shadow, това си е хитринка ;D Никой няма да разбере, че намордика е за парлама, освен ако не дойде да бръкне в устата на Айк, но няма такива ентусиасти :P
Дано скоро стигна до София, че да се съберем ;)
Много да мачкаш бялото мече :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 10 November 2008 - 04:07 PM
Искам да попитам кога ще бъде масовата корсо среща,в кой от двата дена на изложбите сте решили да ходите.До колкото разбирам май на 15-ти,но все пак да попитам.И има ли някой желаещ да ми обесни пътя до мястото на провеждане,защото дойда ли в София изгарам повече бензин да намеря определено място,отколкото за целия път ;)
Публикувано: 10 November 2008 - 04:48 PM
Цитат
Да и моите спомени са точно такива...а и няма къде да се седне. На Ботев поне има пейки на редове и може да се отделиш от навалицата, а там няма как...
Еее гадост. Ще си взема стол. ;D Като знам колко се точи една изложба.... :rolleyes:
Публикувано: 10 November 2008 - 09:50 PM
Ужасно беше миналата година, наистина :rolleyes: Най-тясната зала в която съм била на кучешка изложба, мокри рингове, парзаляхме се като стой та гледай, студ, блъсканица - само такива спомени имам :( За съжаление и мен ме упътваха тогава и не си спомням ни пътя ни нищо, но може да се срещнем някъде и да отидем заедно до там ако се уговрим. Стол и аз ще си взема, а който има клетка - ще свърши добра работа, ще има изнервени :rolleyes:
Публикувано: 11 November 2008 - 11:06 AM
само да вметна,че и ние ще се излагаме ;D и както ще ни е за пръв път - цирка ще е пълен :rolleyes:
Публикувано: 12 November 2008 - 01:53 PM
За съжаление Тиара ще пропусне изложбата,има женски проблеми ;)Но аз с огромно удоволствие ще дойда да ви подкрепя,пък и да ви видя най-после на камара.Само някой да не си намери оправдание,извинителни не се приемат.