Френски булдог (проблеми)
Публикувано: 19 November 2009 - 07:51 AM
Публикувано: 19 November 2009 - 09:48 AM

7 месечно куче да уринира по 10 пъти на ден ми се вижда странно. Сигурно и вода пие постоянно.
Моя съвет е заведете го на лекар - ако е здраво нищо няма да загубите от един преглед.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 April 2010 - 05:47 PM
От около 5 месеца и аз имам едно от тези сладурчета! Бяла с черни петна, много дива, много игрива и много любеобвилна!
От около 3 месеца козината започна да капе ужасно много, просто чистя и 30 мин след това пода е бял. Забелчзвам обаче че капят предимно белите косми! Бяхме на доктор прегледаха ни и казаха че ни нчма нищо, обаче мен това ме притеснява, 1 защото си мисля че нещо не е наред и 2 защото повярвайте ми тези малки остри косъмчета нямат изчистване :). До сега винаги съм гледал дългокосмести кучета /болонка, ши-цу/ но такова чудо не съм вицдал! храня я само с хубави храни предимно серията на Роял Канин за Френски Булдог и от време на време на Хилс!!!
Питам дали това е нормално и ако не какво да правя! Благодаря предварително
Публикувано: 14 July 2010 - 04:56 PM
moeto ku4ence se kazva Tigra i ot nqkolko sedmici be6e mnogo zle.Za sajeleniq moeto sladur4e po4ina predi nqkolko dena.Hodihme po sumatii i lekari v grada(Shumen),no ediniq doktor se napravi na golqm razbira4 obarka diagnozata i taka nie izgubhme okolo sedmica za lekuvane na bolest,koqto vsa6nost q nqma.Do kato ne otdohme pri dr doktor i toi ni prati direkno vav Varna za6toto v na6iq malak,smotan grad nqma koi da mi kaje ot kakvo to4no e bolno .Vav Varna v Obedinena veterinarna klinika se otnesaha mn dobre s nas napraviha se testove koito bqha gotovi za okolo 30 min izklu4iha se nqkolko bolesti i ostava variqnta za cistit ot koeto e dovelo do vlo6avane na 4ernq drob koito be6e s pokazateli 1142(pri norma 50) i 467(pri norma 25) varnah me se otnovo v grada lekarq ot Varna ni izpisa antibiotici vseki den 2 pati dnevno nie hodihme da ni go slagat sas sistemi,ku4enceto se be6e malko podobrilo,no na sledva6tiq den be6e otnovo zle,togava me informiraha 4e pri tazi bolest dori i horata trudno ocelqvat,neznam kak i za6to,no moeto beb4e imah 4ustvoto 4e e pred4ustvalo fatalniq krai i cqla ve4er sedqh pri nego i to ne si spe6e na mqstoto a idva6e pri men.
Moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da si vzema pak ku4ence i ako ne dai si boje va6iq doma6en lubimec se razbolee ne se doverqvaite samo i edinstveno na edin lekar.Poiskaite nqkolko mneniq.
Съболезнования за загубата ви, но моля пишете на кирилица!!!
МОД
Публикувано: 27 July 2010 - 03:27 PM

Знам, че вие ще ме разберете, на никого не пожелавам.
Публикувано: 27 July 2010 - 03:35 PM
Публикувано: 27 July 2010 - 03:40 PM
Относно обучението ,тук във форума имаше потребители на които кученцата бяха с подобен проблем, ако се появят те най -добре ще могат да споделят как са процедирали.Успех!
Публикувано: 27 July 2010 - 07:59 PM
no_brain, в 27 July 2010 - 02:40 PM, написа:
Благодаря за сайта и през него минах. Изключително внимателни сме с малката, дори когато пишка където не трябва просто забърсвам и кротко я водя в банята, като я галя нежно там и соча земята. Сега като видя друго куче ми е много странно, че се обръща и на най-малкия шум??!!! Интересното е, че знам, че френските булдоци лаят само при екстремни ситуации ако мога така да се изразя, а нашата бебка лае постоянно /като иска да яде, като не обръщам внимание, като иска да я галя/, изпада в ужас ако не е близо до човек, или е в друга стая не при нас, направо започва да "пищи" и дращи. Предполагам, че лая се дължи на липсата на слух. Готови сме на всичко за да и помогнем и няма да я оставим за нищо на света.
Публикувано: 24 September 2010 - 11:04 AM
delaida, в 27 July 2010 - 03:32 PM, написа:

http://www.dalmatian...g_Deaf_Dog.html
Публикувано: 01 October 2010 - 12:04 PM
В кухнята (където той стой като е сам) направихме ремонт, защото той порути всичко. Преди време бях пуснала една снимка как бутна плочките

Дайте моля ви накакъв съвет какво да го правим този маймун непослушен.
И да не кажете, че само се оплаквам, да го похваля детето малко. Вече не гризе нищо вкъщи и е маааалко по-послушничък

Публикувано: 18 September 2011 - 12:14 PM
minkmink, в 27 October 2009 - 12:33 AM, написа:

Здравейте аз съм Мария и имам френски булдог и от 1 мес и нещо го лекуваме от краста кванахме го в начален стадии обаче ветеринарите са некадърни и за месец и нещо не направиха нищо за да се оправи само взимат пари и нищо др. моля ви помогнете ми защото ми става мн мучно за Арчи бихте ли казали най-ефикасното и да се оправи :(
Публикувано: 27 September 2011 - 06:45 PM

Публикувано: 27 September 2011 - 07:05 PM