Френски булдог (проблеми)
Публикувано: 28 July 2009 - 02:52 PM
Естествено, че няма да го върна. Поне да знам от къде е, да имам цялата информация до колкото е възможно за да предам на ветеринаря. По добре от бездействие. Нищо не ми пречи и поне да им кажа какво мисля за такива хора. Ако дори и съвсем малко успея да ги накарам да се почустват зле пак е по добре от колкото нищо.
Marfieta поговорката ти е много на място, но все пак се надявам да им е останало дълбоко понееее малко човечност, колкото и наивно да е от моя страна.
Marfieta поговорката ти е много на място, но все пак се надявам да им е останало дълбоко понееее малко човечност, колкото и наивно да е от моя страна.
Публикувано: 30 July 2009 - 09:09 PM
Пожелавам на всички болни френчита да се оправят по-бързо....
А това с фермите наистина е ужасно....
аз за нищо на света не бих си взела куче без 3 ваксини и обезпаразитяване....
Джими го взехме макар и от семейство но си беше с 3 ваксини, обезпаразитяване и паспорт....
пък и ако вляза в ферма за да си купувам куче и да виждам че големите френчита се пекат на 42 градуса и да виждам в каква кочина живеят....веднага ще си изляза и ще търся друго място от кадето а си взема кучето...
ако искате глеайте всеки ден от 00:00 или от 23:00 по ЕНИМАЛ ПЛАНЕТ предаването ,,Зоополицаи'' ...аз го гледам редовно.....само вижте как зоополицаите в САЩ наказват с затвор тези които се държат по този начин с кучетата......препоръчвам да го гледате поне веднъж....наистина ще видите едно справедливо отношение от страна на зоополицаите...
а в България дори зоополицаи няма....това е то България ..... красива държава ама живота в нея е просто незнам......с всеки ден все повече се учудвам на къде върви страната ни....все по-надолу и по-надоло.....
пред мен една жена се одави...дойде линейка вместо дапобягнат за да и окажат незабавна медицинска помощ....те лекарите си вървят съвсем спокойно....направо останах с отворена уста...уйас...

Публикувано: 31 July 2009 - 11:09 AM
Цитат(magiz @ Jul 30 2009, 10:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Пожелавам на всички болни френчита да се оправят по-бързо....
аз за нищо на света не бих си взела куче без 3 ваксини и обезпаразитяване....
Джими го взехме макар и от семейство но си беше с 3 ваксини, обезпаразитяване и паспорт....
пък и ако вляза в ферма за да си купувам куче и да виждам че големите френчита се пекат на 42 градуса и да виждам в каква кочина живеят....веднага ще си изляза и ще търся друго място от кадето а си взема кучето...
ако искате глеайте всеки ден от 00:00 или от 23:00 по ЕНИМАЛ ПЛАНЕТ предаването ,,Зоополицаи'' ...аз го гледам редовно.....само вижте как зоополицаите в САЩ наказват с затвор тези които се държат по този начин с кучетата......препоръчвам да го гледате поне веднъж....наистина ще видите едно справедливо отношение от страна на зоополицаите...
а в България дори зоополицаи няма....това е то България ..... красива държава ама живота в нея е просто незнам......с всеки ден все повече се учудвам на къде върви страната ни....все по-надолу и по-надоло.....
пред мен една жена се одави...дойде линейка вместо дапобягнат за да и окажат незабавна медицинска помощ....те лекарите си вървят съвсем спокойно....направо останах с отворена уста...уйас...

пОнякога и аз гледам зоопалицаите по Анимал Планет.. тЕ имат закони за защита на животните и т.н. нЕ знам дали в България има такива закони.?. нЯкой път ми се струва, че са много жестоки с хората.. нО пък имат право.. нЕ можеш да си купиш животинче без да го гледаш и да полагаш грижи за него..
Публикувано: 01 August 2009 - 02:01 PM
Цитат(magiz @ Jul 31 2009, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ам снощи пак го гледах и какво....в двора на хората им умряло кучето....ама те не забелязали...щом не са забелязали едва ли са го хранили .... ужас
то в БГ си ги има законите ама кой ли ги спазва....

то в БГ си ги има законите ама кой ли ги спазва....

тАм е работата.. щОм си имаме законите.. зАщо някои хора не ги спазват.. тРябва да има хора, които да следят за нарушения на тези закони..

Публикувано: 03 August 2009 - 12:11 PM
Цитат(Sparky_TabY @ Jul 27 2009, 02:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На 63 дни е. Само че още нито е ваксиниран, нито обезпаразитен. Доктора каза, че когато се излекува ще се занимаваме и с това.
Само от това изречение можеш да си дадеш сметка за този доктор,това са пълни глупости тои на 63 дни трябжа да има вече втора ваксина,веднага си хващаи кучето и отивай в клиника"Новет" http://www.novetbg.com/ гарантирам за тези доктори не само с двете си ръце,а и сдвата си крака,просто моето куче беше много болно и за малко да го испуснем,заради такива доктори като Караджов.Съжалявам ,че така пиша ,но съм ядосана,какво е това отношение към животните,после щял да се занимава с ваксини и обезпаразитяване,та то това е първото което трябва да направи ,за да е здраво кученцето,моляте махай се от там.Ако искаш да разбереш какви са там докторите само кажи и веднага ще ти обесня с подробности как процедираха с моето куче.

Публикувано: 03 August 2009 - 12:18 PM
Цитат(minkmink @ Jul 27 2009, 04:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
УЖАС !!! Chiita,нито ти питай-нито аз да отговоря,че ме яд все повече и по-вече...
Само като му се обах,че проданото куче е болно и ,че вероятно и другите са болни,да ги излекува-отговора беше следния ''аз пари за кучета няма да дам....нека си мрат...'' Ако има някаква иституция,или ХЕИ или незнам,да им се назначи проверка. Моля за информация !!!

Кой е този магазин и къде се намира,питам за да видя да не би да е този от който аз взех моето куче,и вече да ида и да ги изпозастрелям

Публикувано: 03 August 2009 - 12:20 PM
Цитат(miss.tanchita @ Aug 3 2009, 01:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(minkmink @ Jul 27 2009, 04:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
УЖАС !!! Chiita,нито ти питай-нито аз да отговоря,че ме яд все повече и по-вече...
Само като му се обах,че проданото куче е болно и ,че вероятно и другите са болни,да ги излекува-отговора беше следния ''аз пари за кучета няма да дам....нека си мрат...'' Ако има някаква иституция,или ХЕИ или незнам,да им се назначи проверка. Моля за информация !!!

Кой е този магазин и къде се намира,питам за да видя да не би да е този от който аз взех моето куче,и вече да ида и да ги изпозастрелям

така съм се пищисала като чета,че чак не съм обърнала внимание,че си писала от къде е,сори
Публикувано: 03 August 2009 - 12:23 PM
Цитат(Marfieta @ Jul 30 2009, 09:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно е много мъчително да гледаш болното си кученце, аз лично
до сега не съм се сблъсквала със сериозни здравословни проблеми.
Може би щях да откача.Оправяйте се бързо.
до сега не съм се сблъсквала със сериозни здравословни проблеми.
Може би щях да откача.Оправяйте се бързо.

ужасно мъчително е ,не го пожелавам на никой
Публикувано: 07 August 2009 - 03:42 PM
Цитат(Mrun @ Aug 7 2009, 03:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хора мойта красавица хапе всичко и всички наред....нормално ли е това ?тича по краката ни и хапе и ръмжи голяма е скица но вече почна и да боли :) пораснаха и зъбките , а не разбира като и се скараш..... какво да правя ?
С нашия се справихме като му дадохме хиляди играчки