Фото, моля
Публикувано: 03 February 2010 - 03:31 PM
Благодаря ви,мислех че съм ви дотегнала от снимки

Публикувано: 03 February 2010 - 03:38 PM
Цитат(kara and cveti @ Feb 3 2010, 03:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ви,мислех че съм ви дотегнала от снимки 

в нИкакъв случай ..

кОлкото повече толкова по- забавно ..

Публикувано: 03 February 2010 - 05:01 PM
Публикувано: 03 February 2010 - 05:36 PM
Цитат(Chiita @ Feb 3 2010, 03:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ПС:Хич не ми изглеждат недохранени ,както пишеш в една друга тема

Хехе,ще ги нацелувам аз ама и ти да върнеш целувките на приятелките

Те не,че са недохранени ами просто ми се струва,че не им стига храната.
Дебелачета са ми те

Публикувано: 03 February 2010 - 10:15 PM
Каричка се губи от снимките иначе си е тук при нас,трябва тези дни да я нащракам и нея,
макар че момичето изобщо не обича да позира
Получава се така,защото тя не ходи на разходка с тях.Сложно ми е с трите навънка
Хайде,ваш ред е,давайте да гледаме снимки на сладурите
макар че момичето изобщо не обича да позира

Получава се така,защото тя не ходи на разходка с тях.Сложно ми е с трите навънка

Хайде,ваш ред е,давайте да гледаме снимки на сладурите

Публикувано: 05 February 2010 - 12:17 PM
Нямам нови снимки ,но ето няколко на Чара и Рони (нейният приятел болонка):
Тук си личи как го тероризира
,добре че Рони е душичка и и позволява всичко

Тук прегръща батко си

И....пак терор

Добре ,че батко и е по-бърз и по-пъргав та се качва бързо на облегалката на дивана и там се спасява от нея
.Иначе се разбират много добре,въпреки ,че очаквахме той да я напада...Когато я взехме и миришех на нея ,той бягаше от мен и не искаше да го гушкам,а преди това аз му бях любимката(спеше при мен ,само мен слушаше,аз го изкарвах) и проявяваше някакъв тип ревност.Когато ходех при родителите ми на госи той веднага отиваше да ми души якето и изобщо не допарваше до мен.Също така ,когато родителите ми идваха при мен на гости и си играеха с Чара,след това той не искаше да ходи при тях и ги отбягваше ,защото му миришат на чуждо куче.Много се притеснявах да ги запозная ,ама как да ходя при нашите без Чара,пък и за нея е добре да се социализира.Ноооо притесненията ми бяха напразни
той като по-голям я закриля и пази
,винаги ходят заедно по стаите.Ако Чара нещо прескимти той веднага скача и отива при нея да види как е.А игрите са им много забавни
.Имат си една тенис топка ,с която си играят самички.Той я хване и бяга,бяга с нея из апартамента ,а тя го гони,след това той и я даде и тя започва да бяга с нея ,а той я гони
.Вчера докато бях на гости при майка ми тя им направи да ядат в две отделни купи и разбира се за Чара като по-лакома по-голяма купичка с повече ядене,а тя не ...където Рони яде тя отива и започва да яде от неговото ядене ..после се връща и си яде и от своето,лакомия голяма е
Тук си личи как го тероризира

Тук прегръща батко си

И....пак терор

Добре ,че батко и е по-бърз и по-пъргав та се качва бързо на облегалката на дивана и там се спасява от нея