Фото, моля
Публикувано: 12 January 2009 - 05:13 PM
[quote author=raya_buldogБрик къде се губите с тази мишка ;)
[/quote]Живи и здрави сме си и си растем добре, но просто като че ли... ни се уби желанието да посещаваме форума от "тогава". Влизаме вече, евентуално при уведомяване за нов отговор в тема, където сме писали.
[/quote]Живи и здрави сме си и си растем добре, но просто като че ли... ни се уби желанието да посещаваме форума от "тогава". Влизаме вече, евентуално при уведомяване за нов отговор в тема, където сме писали.
Публикувано: 12 January 2009 - 08:24 PM
[quote author=Френчи_Брик link=topic=19997.msg562053#msg562053 date=1231773183]
[/quote] Изобщо не обръщай внимание на коментари от този тип,знам,че е трудно,но се свиква ;).Не о взимай на вътре ;) :P
[/quote] Изобщо не обръщай внимание на коментари от този тип,знам,че е трудно,но се свиква ;).Не о взимай на вътре ;) :P
Публикувано: 16 January 2009 - 09:06 PM
Цитат
Сега прочетох пост-а на Брик и ми дойде на ум,че ако толкова държите нямам против да ни баннат.Така ще си останат 1-2 родословни булдога и форума ще е перфектен,голяма веселба ще е да знаете. :-
Не са толкова малко, още миналата година бяха поне 5 внесени, сега са повече...

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions