Dog.bg Форуми : Фото, моля

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (150 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фото, моля

#241 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 January 2009 - 09:35 PM

Цитат

Ей страшни сте бе  :huh:Айде няма нужда да ги броим колко са родословните. Пък още по-малко с родословие от българия защото преди не повече от година, един уважаван в киноложките среди господин ми предложи да ми помогне да се сдобия с така ценния документ-"родословие" за неособено голяма сума  :o  :- Естествено отказах- просто не ми е необходимо и не ми е така важно,но винаги ще го помня и ще имам едно на ум за достоверността на родословията в нашата страна ;)!!!

Почна вече да ме нервиш - искаш ли да провериш родословията на моите кучета?
Ще ти дам сайта на Австралийския клуб, на клуба на френчитата, ще ти пратя и видео от скачката на Икси ( в чужбина ) ако трябва и декларации ще ти изпратят собствениците на таткото, ветеринари, президента и секретарката на техния клуб...
Да си беше "изкарала" родословие, преди да направят клуб за породата и тук, нали пак един ден ще излезеш срещу качествено и с истинско родословие куче ;D?
Вярвай ми била съм на сумати "специалки" и изложби на 3 континента и мога от километър да различа куче дето не е за ринга и за разплод, ако и да има родословие....
User's Signature

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions

#242 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 10:00 PM

Цитат

Много ми харесват такива портрети :blink:
Качена снимка Качена снимка
Качена снимка

Качена снимка
  Sambos dlya Palevih Buldogov - младо куче е

Почти перфектен е - желателно е да има по-отворени ноздри.
Хубавец :wub:
User's Signature

#243 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 10:39 AM

:- Dragoness ,никой не се сьмнява, че кучетата ти са родословни. Ако прочетеш по-внимателно поста единственото , което ще направиш е да кажеш браво.
Защото кинологията в Бг знае случаи ,когато хората не са постъпвали толкова отговорно, и цели клубове са започвали развъдната си дейност със сьмнителни животни , а впоследствие се е налагало да изключват всички кучета от тези връзки от разплод .Позаинтересувай се от "зората" на далматинския клуб и какви жестоки мерки са се взели в последствие, поради грешките или голямото его на някой тарикат (м/у другото от форума го знам това ), но пък сега,след сигурно повече от 10 години в Бг има далматини на доста високо ниво, благодарение на отговорната работа на хора , които знаят какво искат и как да го постигнат, спазвайки правилата. Рано или късно,всичко излиза наяве. С генетиката шега не бива.
User's Signature

Качена снимка

#244 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 01:11 PM

Цитат

:- Dragoness ,никой не се сьмнява, че кучетата ти са родословни. Ако прочетеш по-внимателно поста единственото , което ще направиш е да кажеш браво.
Защото кинологията в Бг знае случаи ,когато хората не са постъпвали толкова отговорно, и цели клубове са започвали развъдната си дейност със сьмнителни животни , а впоследствие се е налагало да изключват всички кучета от тези връзки от разплод .Позаинтересувай се от "зората" на далматинския клуб и какви жестоки мерки са се взели в последствие, поради грешките или голямото его на някой тарикат (м/у другото от форума го знам това ), но пък сега,след сигурно повече от 10 години в Бг има далматини на доста високо ниво, благодарение на отговорната работа на хора , които знаят какво искат и как да го постигнат, спазвайки правилата. Рано или късно,всичко излиза наяве. С генетиката шега не бива.

Реагирах така, защото моите бебета ще имат българско родословие, нищо че единствената им връзка с нашата държава е че тук се родиха...
Те нямат и една капчица "български" френчита зад тях.
Имам се за отговорен развъдчик и такива коментари ме обиждат и ги приемам доста лично...
Ти поне знаеш колко се гордея с тях и какъв труд, притеснения и радост са ми коствали.
User's Signature

#245 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 03:13 PM

Dragoness  :blink: смешно ми стана,чудя се какво да ти кажа даже.На 15 години ли си или се правиш на тъпа?Ти не ме нервиш,разсмиваш ме.Изобщо няма какво да ти се обяснявам на тебе.Родословията на твойте кучета хич не ме вълнуват...абе пак ти казвам-няма кво да ти се обяснявам.Мисли си каквото искаш .И един безплатен съвет-вземи си хапчета за нервите,че много лесно се палиш.Не е хубаво така  :- ;)

#246 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 04:00 PM

Цитат

Dragoness  :blink: смешно ми стана,чудя се какво да ти кажа даже.На 15 години ли си или се правиш на тъпа?Ти не ме нервиш,разсмиваш ме.Изобщо няма какво да ти се обяснявам на тебе.Родословията на твойте кучета хич не ме вълнуват...абе пак ти казвам-няма кво да ти се обяснявам.Мисли си каквото искаш .И един безплатен съвет-вземи си хапчета за нервите,че много лесно се палиш.Не е хубаво така  :- ;)

Благодаря, че си се загрижила за моето психическо здраве  ;D
Сигурно съм тъпа щом като мога да обоснова твърденията си, пък ти видиш ли, хем не се интересуваш от родословята на моите, хем няма да ми се обясняваш, нито пък се извини - въобще аргументи и действия на един супер интелигентен човек, дето даже не може да му бъде оценено АЙ КЮ-то ... такъв гений още не се беше раждал ;D ;D ;D
User's Signature

#247 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 04:07 PM

Не хващаш смисъла на това,което съм искала да кажа в онзи пост,за което не се учудвам  :-.Твоята интИлигентност съвсем се проявява,по начина,по който разсъждаваш.Не искам да ти обяснявам защото не ми е кеф в момента,а след последните ти изказвания  съвсем не бих си губила времето с тебе.И как няма да съм загрижена за здравето ти,като ми е писнало от шизофреници под път и над път.Мястото на такива индивиди е в лечебните заведения.

#248 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 04:17 PM

Сигурна съм, че би била във възторг да не би някой ден мое куче да бие твое по ринговете и съответно аз да съм някъде където не съм ти конкуренция....
Е, поне намазах една безплатна диагноза - хората за тези работи пари дават B)... на супер яка делавера съм.
Приключих с теб, колкото и да ми беше забавно да ти се подигравам, но вече ми стана досадна с плиткия си мозък  :o
User's Signature

#249 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 04:29 PM

Какви рингове,какви срещи,какво ти стана...Среща с тебе бих приела само,за да се удариш 2-3 пъти в ръката ми и после да ми се извиниш  ;).Приключила била с мене,абе ей луда жено няма да те оставя на мира,докато съм в този форум,пък ти приключвай с каквото искаш.Давам ти втори безплатен съвет-не се мъчи да ме обидиш,защото не можеш.Бих се почувствала обидена от човек,който уважавам и на който държа.Ти за мен си няква-никва и не можеш да ме засегнеш със приказките си.И така...

#250 Потребителят е офлайн   Quattro_bb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 05:21 PM

Цитат

Не хващаш смисъла на това,което съм искала да кажа в онзи пост,за което не се учудвам  :-.

Алоооуу, интИлИгентното същество... ти четеш ли си какво пишеш??? Как някой ще ти хване смисъла на написаното, когато от бързане да изплюеш поредното кълбо злоба, изпускаш смисъл и плямпаш глупости!  :podigravka:Ти си куку!!
Стига си спамила темите!! Споко, няма да се срещаш нито с Dragoness, нито с мен!! Недей се притеснява! Просто няма как да стане, щото на изложби не може родословни да се се съревновават с неродословни.

#251 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 06:01 PM

:podigravka: Смешници

#252 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 06:06 PM

:podigravka: Хайде пишете...

#253 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 06:07 PM

;D Супер, кажи още нещо нецензурно, за да сме сигурни, че най-после ще се лишим от приятното ти присъствие във форума.  :->)
Хайде, знам, че те сърби, кажи си.  :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#254 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 06:18 PM

;DБоже ,прибери си вересиите. :huh:
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#255 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 06:40 PM

Какво искаш да чуеш още?

#256 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 07:41 PM

Ама много сте ми чудни всички, какво ви става???   :o  Защо са тези епитети, защо са тези обиди ?  Как от един пост, изразяващ лично мнение и преживяна случка се стига до това.......... В него се говори образно, даже не са споменати имена или нещо конкретно, вие даже "оголихте зъби".
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

#257 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 11:33 PM

Цитат

Ама много сте ми чудни всички, какво ви става???   :o  Защо са тези епитети, защо са тези обиди ?  Как от един пост, изразяващ лично мнение и преживяна случка се стига до това.......... В него се говори образно, даже не са споменати имена или нещо конкретно, вие даже "оголихте зъби".
Изобщо не трябва да ти е чудно,че се получи така  :-.Не виждам смисъл да се опитваш да загладиш нещата и всичко да си тече както преди.Много пъти съм стигала до извода,че е трябвало да си купя едно родословие и да спечеля така важното признание на 2-3-ма комплексирани собственика на родословни кучета.Щяха да бъдат любезни и учтиви разбира се само при условие,че призная,че техните кучета са най...Да,но не,не съм го направила...уж за добро...ама май не  :(.Драгонес,скъпа кучкарке колкото и да ти се иска не твоето куче е "най" сред французите в България.Ако щеш 300 пъти го развъждай пак няма да покажеш по-хубав френч от Фифа.Това отдавна исках да го кажа и ето,че дойде момента.Научи се да приемаш нещата както са в действителност,а не както ти се иска да бъдат.Разбери,че дори шампиони да искараш пак ще си останеш  комплексарка ( защо ли)?!Точно заради тази твоя комплексираност започна и този спор,обаждаш се не подготвена и се излагаш.Другата госпожица Куатро ли Тре ли как беше:на тебе какъв ти е проблема,защо се месиш в чуждите спорове,който не те касаят.Покрай сухото гори и мокрото,знай го за напред да не пострадаш случайно в живота,опитвайки се да влезеш в ролята на нечий защитник.Ако имаш нещо лично да ми кажеш пусни ми лс или ела да ми го кажеш в очите,защото пак повтарям зад монитора е лесно.Но ти си страхлива и сама нямаше да започнеш спор с мен,таяла си неприязън и злоба,заради предишният път когато те наредих,но си мълчеше и се криеше като мишка...И сега когато видя възможност,да се опълчиш,макар и зад чужд гръб(монитор) и до чуждо рамо(драгонес) най-сетне излезе от мишата си дупка.Не е лесно да не ти стиска и да нямаш смелост,но бъди поне малко по хитра и не го показвай така,че пораждаш  смях и съжаление.В живота или си готов да скочиш или никога не доближаваш ръба,но няма вариант,в който да скочиш хващайки за ръката някой друг понеже те е страх как ще се приземиш...

#258 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2009 - 01:01 AM

Аз си мислех,че сме нормални хора и се разбрахме че темата е изчерпана и няма нужда да я дъвчем и плюем 100 пъти,но явно някои хора реагират  със закъснение....
А пък тези исказваня за изложбите направо ме разбиха от смях,и отново като децата моето е родословно демек по хубаво пък твойто е помиар...
Няма по голям фарс , гнусотия и лицемерие от българските изложби...плащаш си зада се буташ в няква малка заличка пълна с превъзбудени кучета и лудите им стопани голям кеф няма що...хора без работа.На две изложби съм била и да не се заричам но кучето си родословно или не няма да му причиня повече този стрес особенно в зала!Аре останете си със здраве
User's Signature

Качена снимка

#259 Потребителят е офлайн   leonardo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 11:00 AM

:huh: какво ви стана бе хора??????? родословни  не родословни кво значение има всеки е направил своя избор  .
а моят се казва Леонардо  с родословие от Плевен ;D и да ви кажа си ми е най хубавия :wub:и е спечелил много сърца  :->)
User's Signature

Качена снимка

#260 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 12:38 PM

Цитат

:huh: какво ви стана бе хора??????? родословни  не родословни кво значение има всеки е направил своя избор  .
а моят се казва Леонардо  с родословие от Плевен ;D и да ви кажа си ми е най хубавия :wub:и е спечелил много сърца  :->)

Напълно сум съгласна ! Никой не отрича важността на родословието, но с него или без, кучето ми не е по-малко обичано, обгрижвано или мило. Все пак не всички имат амбиции за изложби и награди. За мен е достатъчно, то да ми е живо и здраво и да му се радвам дълго. И в крайна сметка няма никакъв смисъл от целия този спор, защото той няма да промени мнението на никого!  :huh:
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

• (150 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни