Цитат
Ама много сте ми чудни всички, какво ви става??? :o Защо са тези епитети, защо са тези обиди ? Как от един пост, изразяващ лично мнение и преживяна случка се стига до това.......... В него се говори образно, даже не са споменати имена или нещо конкретно, вие даже "оголихте зъби".
Изобщо не трябва да ти е чудно,че се получи така :-.Не виждам смисъл да се опитваш да загладиш нещата и всичко да си тече както преди.Много пъти съм стигала до извода,че е трябвало да си купя едно родословие и да спечеля така важното признание на 2-3-ма комплексирани собственика на родословни кучета.Щяха да бъдат любезни и учтиви разбира се само при условие,че призная,че техните кучета са най...Да,но не,не съм го направила...уж за добро...ама май не :(.Драгонес,скъпа кучкарке колкото и да ти се иска не твоето куче е "най" сред французите в България.Ако щеш 300 пъти го развъждай пак няма да покажеш по-хубав френч от Фифа.Това отдавна исках да го кажа и ето,че дойде момента.Научи се да приемаш нещата както са в действителност,а не както ти се иска да бъдат.Разбери,че дори шампиони да искараш пак ще си останеш комплексарка ( защо ли)?!Точно заради тази твоя комплексираност започна и този спор,обаждаш се не подготвена и се излагаш.Другата госпожица Куатро ли Тре ли как беше:на тебе какъв ти е проблема,защо се месиш в чуждите спорове,който не те касаят.Покрай сухото гори и мокрото,знай го за напред да не пострадаш случайно в живота,опитвайки се да влезеш в ролята на нечий защитник.Ако имаш нещо лично да ми кажеш пусни ми лс или ела да ми го кажеш в очите,защото пак повтарям зад монитора е лесно.Но ти си страхлива и сама нямаше да започнеш спор с мен,таяла си неприязън и злоба,заради предишният път когато те наредих,но си мълчеше и се криеше като мишка...И сега когато видя възможност,да се опълчиш,макар и зад чужд гръб(монитор) и до чуждо рамо(драгонес) най-сетне излезе от мишата си дупка.Не е лесно да не ти стиска и да нямаш смелост,но бъди поне малко по хитра и не го показвай така,че пораждаш смях и съжаление.В живота или си готов да скочиш или никога не доближаваш ръба,но няма вариант,в който да скочиш хващайки за ръката някой друг понеже те е страх как ще се приземиш...