Доста време бяхме без зарядно за фотоапарата , но вече сме отново с нужното "снаряжение" и решихме да наваксаме в това хубаво време ^ Хайде вие сте наред....
Chiita страхотни снимки големи сладурани са Ние си имахме рожденничка преди няколко дни,Хели стана на 1 годинка имаше и торта и снимки, по-късно ще кача някоя
Ооо, в Пловдив доста са се навъдили френчовците. Напоследък често мяркам Sparki_Taby (извинявам се ако неправилно пиша никнейма), както и един много красив едър мъжкар. За него знам само, че Маркъс се казва.
Хаха рецепта,няма рецепта слагаш каквото ти дойде на ума Аз използвах черен хляб за основа (мислех да я правя с палачинки,но нямах време да ги направя ) и започнах да нареждам риба тон,извара,пил.кремвирши,пастет,чушки,моркови,яйце.... редиш си един ред с едно, другия с друго
Шая е рожденничка на 25 април иначе подаръците са обичайните много лакомства и играчки.
OOO Честито на Рожденничката, да е жива и здрава и мнооого палава Големи сте сладури всички, да ви напрегръща човек Диора е голяма принцеса ето малко от нас на вилата
Благодаря, infetka :) Живеем на Патриарх Евтимий, срещу църквата " Свети Георги " и се разхождаме в градинката на църквата, на НДК и понякога в Южния парк потичваме :) А бебето ще дойде в края на месеца и го очакваме с голямо нетърпение, само ме притеснява как Диора ще го приеме :) Вие къде се разхождате :) ?
shine on ♥♥ много сте сладки :) Малкия "звяр" изглежда много любопитен :) Прилича на другото бебе, което ще взимаме :)