Фото, моля
Публикувано: 23 April 2010 - 02:36 PM
Той за първи път вижда толкова висока трева и му е голям кеф. Миналата година беше окосена и пойзгоряла от слънцето, но сега е по висока от него. Скача като в снега, наведнъж с четирите крака. Много е смешен. Въргаля се в нея постоянно и я хапе и ръмжи. Много му се смея, но днес ни я окосиха от общината. На сутришната разходка не спря да лае косачката. И вече нямаме трева.
А и да питам, малко офтопик, но къде изчезнаха емотиконите, аз нещо не ги виждам. Много е готина новата визия иначе. Харесва ми :)
А и да питам, малко офтопик, но къде изчезнаха емотиконите, аз нещо не ги виждам. Много е готина новата визия иначе. Харесва ми :)
Публикувано: 25 April 2010 - 10:19 PM
Мхм - така е защото е злояда
Дори в момента се изживява като съвсем малко бебе - позволява на малкия да я хапе, да и взима всички играчки и да и изяжда храната / той поне е много лаком
/, след което напук отива и му пишка в леглото
Между другото сега се сетих да попитам дали е нормално малкия да диша много учестено докато спи. Дали не се дължи на голямото му коремче ?

Между другото сега се сетих да попитам дали е нормално малкия да диша много учестено докато спи. Дали не се дължи на голямото му коремче ?