И аз ще пусна една уникална глава.

Нищо общо със схемите, но както аз обичам да казвам за мен е най-красивото френчи на света. И по-всякакъв начин се старая да бъде най-обичаното. Много често ми се е случвало по улиците да ме спират хора и да ме питат каква порода е? И като кажа, че е Френски булдог те реагират," Ама не е ли доста голям?" или " Не прилича много на Френчи" Аз винаги с усмивка отговарям, че знам, но такъв си е и ние така си го обичам. Сигурно реагирам ПО БЪЛГАРСКИ, но така не е ли по-добре отколкото да им скоча на веждите, че ми обиждат кучето? Все пак съм си Българче, нали, със Френски манталите да съм? Ако ми кажат " Ооо, чудесен представител на породата" ще си кажа - тези пък какво се правят на разбирачи?!? Даже като беше съвсем бебе, ме питаха - Това дого аржентино ли е? Ми защо е бяло? Дого-то са бели?!?!
Диляна, много ви е сладко кученцето, истинска принцеса. Не се сърдете на мнения, който сте пойскали Вие. Никой не е искал да ви обиди. Радвайте се на кученцата си, обичайте си ги и ги нащракайте и пуснете снимки да им се порадваме и ние. Това е тема за снимки все пак.
Та ето я и мойта муцуна как спи по цветарника. Необяснимо защо там му е любимото място.

И как двамката гледаме телевизия

Най- хубавата ми муцунка