A'VIGDORS BISQUIT VENCEDOR
Фото, моля
Публикувано: 28 February 2009 - 02:13 PM
АААААААААААААААААААААААААААААААААААаааахххххххххххххххххххххххххххххххх
Леле Рени сега вече хептен съм се залепила-"като конска муха на кравешко дупе" на монитора!
Ама това сладинко,дундаво бебешоченце е направо разкош,ох само за целувки и прегръдки е създадено сладинка душинка милинка и какви дръпнати очички има направо е мечта!
Леле Рени сега вече хептен съм се залепила-"като конска муха на кравешко дупе" на монитора!
Ама това сладинко,дундаво бебешоченце е направо разкош,ох само за целувки и прегръдки е създадено сладинка душинка милинка и какви дръпнати очички има направо е мечта!
Публикувано: 02 March 2009 - 03:49 PM
Едва ли мопсчетата са по-мързеливи, по скоро само Голфи е запознат с правилата на "грубите" ни игри :D . Аиша и Ернесто за първи път идват на такава среща и не си показаха "рогцата" , а и са си бебета още.
elia123, обикновенно в неделя се сьбираме,стига да е подходящо времето .Ще ти пиша следващия път , когато се организираме.
elia123, обикновенно в неделя се сьбираме,стига да е подходящо времето .Ще ти пиша следващия път , когато се организираме.
Публикувано: 03 March 2009 - 08:12 PM
Tara_RZ, в Mar 3 2009, 07:03 PM, написа:
Страхотна компания сте се събрали....
Направо ви завидяхме,Тара все още не е имала срещи със събеподобни,но си представям какво щуреене би било :D ...
Аз съм абонирана за южния парк :P Заповядайте с Тара за една луда игра ако искате :)

Публикувано: 05 March 2009 - 04:06 PM
С удоволствие бихме се присъединили, само малко трябва да поусъвършенстваме пътя с колата, защото още не й понася :D Когато се постопли още малко може да направим среща на малките тазманийци :)

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 05 March 2009 - 11:21 PM
Tara_RZ, в Mar 5 2009, 02:06 PM, написа:
С удоволствие бихме се присъединили, само малко трябва да поусъвършенстваме пътя с колата, защото още не й понася :D Когато се постопли още малко може да направим среща на малките тазманийци :)
Можем да направим една френско-булдоческа среща,всеки може да се чувстава поканен :lol: Аз съм там,като се пооправи времето ви чакам за игра :)

Публикувано: 06 March 2009 - 04:29 PM
bebe айк, в Mar 5 2009, 10:21 PM, написа:
Можем да направим една френско-булдоческа среща,всеки може да се чувстава поканен :lol: Аз съм там,като се пооправи времето ви чакам за игра :)
Непременно ни бройте !

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +