Голям сладур е наистина
Фото, моля
Публикувано: 28 February 2010 - 07:04 PM
Цитат(raya_buldog @ Feb 28 2010, 04:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много,много е хубава Шанел...не можех да не забележа и каката Рая и тя е страхотна
Елия, имам един въпрос.Карат ли се двете ?
КАРАТ СЕ И ТО СЕРИОЗНО,ШАНЕЛ винаги е победителка ,,РАЯ цялата и глава е в дупки от хапане,ШАНЕЛ няма и една.лошото е ,че от превъзбуждане 2пъти припада от липса на кислород(Шанел)носът и наистина е мн.къс.затова не ги оставяме сами заедно вече.и гледам да ги разделям веднага щом се скарат за нещо ,обикновенно кой да яде пръв ,Шанел окупира и двете купи и периметър от 1 метър около тях ,Рая я е страх от нея ,нищо ,че и е кака ,стои и лае настрани ,цирк.иначе по-възпитано ,кротко и интелигентно животно от Шанел съм нямала---КУЧЕШКИЯ АНГЕЛ може да бъде нарисуван с нейния образ........
Публикувано: 28 February 2010 - 11:27 PM
Ели страхотни са и двете ти кучета,едното имах удоволствието да го видя на живо (РАЯ)
и снимите са супер,колкото до караниците и в къщи редовно има кучешки скандал,дори
и бой
и снимите са супер,колкото до караниците и в къщи редовно има кучешки скандал,дори
и бой
Публикувано: 01 March 2010 - 04:30 PM
Питам те не случайно защото и при нас много често стават бойща,които завършват с пробити глави,носове и т.н.Най-често надупчения е Рей,но в последно време и Рая си пати.Той е 30 кг и може да я глътне,но започва да хапе само като види зора
иначе Рая скача първа.Голям бой ядат след това и от мен,но не спират.Причината за боя обикновено е храната или някоя играчка
Обаче Рая се държи като питбул ....не се гледа,че е дребосък пред Реймънд...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +