Фото, моля
Публикувано: 26 February 2011 - 06:14 AM
Браво на Летисия! Фитнес мания от малка
Чудех се в коя тема да постна снимки с въпрос - тук или в темата за въпроси.

Та, въпросът ми е защо френчито ни напоследък пренебрегва леглото си и започна да предпочита да спи колкото може на по-високо, по облегалките на фотьолите и дивана? Дали това е признак, че скоро ще му поникнат крилца на това невинно ангелче
През деня нищо му няма, освен че се прави на детектива Еркюл Поаро.

Чудех се в коя тема да постна снимки с въпрос - тук или в темата за въпроси.

Та, въпросът ми е защо френчито ни напоследък пренебрегва леглото си и започна да предпочита да спи колкото може на по-високо, по облегалките на фотьолите и дивана? Дали това е признак, че скоро ще му поникнат крилца на това невинно ангелче

Публикувано: 26 February 2011 - 02:45 PM
Много е сладко това френчи :) Ами и моя вече спи на дивана....не си иска леглото. Само ако му го кача на дивана си спи в него вечер....иначе през деня е скрито мнооооого надълбоко ,защото сме влюбени в него в истинския смисъл на думата.....и се опитваме да правим разни неща с него

Публикувано: 04 March 2011 - 02:56 PM
Ахахаха! Колко прекрасни сладурковци!
Летисия е уникална, просто явно кипи от енергия и трябва да я изразходи. Истинска красавица !
А kara and cveti , колко са ти сладки кучовците! И не знам с какви шмекерии си ги накарала да погледнат и трите в една посока, но се е получило страхотно!
Пу - пу, да продължават да ви радват все така, сладурковци какини!
Летисия е уникална, просто явно кипи от енергия и трябва да я изразходи. Истинска красавица !

А kara and cveti , колко са ти сладки кучовците! И не знам с какви шмекерии си ги накарала да погледнат и трите в една посока, но се е получило страхотно!

Пу - пу, да продължават да ви радват все така, сладурковци какини!

Публикувано: 08 March 2011 - 07:05 PM
Честито Рени ,да са живи и здрави малките булдочета и мама
Кой е щастливия татко на прекрасните бебета?

Кой е щастливия татко на прекрасните бебета?

Публикувано: 09 March 2011 - 10:04 AM
Хаха, мерси
(нямам заслуги,само се радвам и аз като "баба"
)
Таткото е Ch Dominique de Chantelle Exclusive French

Интересни са ми тези малки какви ще пораснат , защото са инбридинг 2:3 на
GRAND CH Ceis Gri Seil и Cantelle de Charlote Exclusive French
http://ingrus.net/fr...211&female=3450
Но има време да ги видим (най-вероятно ще си оставят и момче и момиче),за сега само да са живи и здрави!!!

Таткото е Ch Dominique de Chantelle Exclusive French

Интересни са ми тези малки какви ще пораснат , защото са инбридинг 2:3 на
GRAND CH Ceis Gri Seil и Cantelle de Charlote Exclusive French
http://ingrus.net/fr...211&female=3450
Но има време да ги видим (най-вероятно ще си оставят и момче и момиче),за сега само да са живи и здрави!!!
Публикувано: 09 March 2011 - 11:23 AM
Chiita честито и на теб и на собствениците. Направо са уникални
Няма по сладко нещо от бебе, независимо от какъв вид, само като ги види човек и се разтапя.
Особено муцуната на втората снимка ми се искаше през монитора да го намачкам и да му лепна 5 големи целувки
Качи още снимки ако имаш. Голяма радост са.

Няма по сладко нещо от бебе, независимо от какъв вид, само като ги види човек и се разтапя.
Особено муцуната на втората снимка ми се искаше през монитора да го намачкам и да му лепна 5 големи целувки

Качи още снимки ако имаш. Голяма радост са.

Публикувано: 09 March 2011 - 11:30 PM
Страхотни са
:
а това,че нямаш заслуги съвсем не е вярно,та нали си им "баба", без теб нямаше да ги има

а това,че нямаш заслуги съвсем не е вярно,та нали си им "баба", без теб нямаше да ги има