Фото, моля
Публикувано: 18 September 2011 - 09:18 PM
Публикувано: 26 September 2011 - 07:29 PM
Нерон е едно сладко бебе, но не мога да се сдържа и да ви попитам от къде взехте кученцето,
защото вие сте поредния жалко излъган човек
защото вие сте поредния жалко излъган човек
Публикувано: 27 September 2011 - 05:08 PM
Не става въпрос за родословие, но това кученце дори не прилича на френски булдог
Публикувано: 27 September 2011 - 08:08 PM
Но си е моето куче :) вече на какво прилича,как изглежда и прочие си е мой проблем.Ако съм искал куче с родословие можех да изчакам 4-5 месеца и да си взема хъски което е 2ро на световното в Турция преди седмица,но съм искал това куче и престанете да гледате в чуждата паница.Аз влизам за пръв път в този сайт,а вие веднага нападате моето куче.Недейте да правите така отстрани изглежда грозно :) Нека всеки гледа неговия домашен любимец с любов независимо какъв е той.Ако един човек има недъг или не е от най-красивите какво трябва да го упрекваме затова ли....... Замислете се малко ;)
Публикувано: 27 September 2011 - 08:28 PM
Да ви е живо и здраво кученцето!!! Пожелавам ви много взаимна радост
Исках само да кажа, че не пишете в правилния подфорум, тъй като тук говорим за френчита.....
Световното в Турция???? ЕЕЕ това Световно не го знаех :))))
Исках само да кажа, че не пишете в правилния подфорум, тъй като тук говорим за френчита.....
Световното в Турция???? ЕЕЕ това Световно не го знаех :))))
Публикувано: 27 September 2011 - 08:53 PM
Стига говори за родословия, аз имам кучета и със и без родословие 
вашето просто няма дори прилика с породата, интересно как изглеждат родителите му
Тази госпожица в ляво е без родословие
вашето просто няма дори прилика с породата, интересно как изглеждат родителите му
Тази госпожица в ляво е без родословие
Публикувано: 27 September 2011 - 10:24 PM
Всички влизащи тук го знаем, че едното куче е без родословие. Не мога да си обясня защо нападате всички кучета които не са купени от вас.He били френски булдоци, а какви са тогава? Пудели ли?Знам ви позицията относно такива, които имат неродословни кучета и затова вече и не влизам тук, като един собственик на неродословно куче.Мисля, че и други като мен затова не влизат.Пишете си едни и същи хора и това сте само двете с Чита май.
Мисля, че този форум е за всички не само за родословните ви кучета.Никъде не пише форум за кучета с родословие.Или изложбен форум, а само това се пише.На мен лично ми е обидно вашето отношение и вашите спорове, кое куче какво е.Щом искате да си пишете само вашето
мнение блокирайте всички останали и си го ползвайте като чат.Извинете ме, но вие прекалявате.
Мисля, че този форум е за всички не само за родословните ви кучета.Никъде не пише форум за кучета с родословие.Или изложбен форум, а само това се пише.На мен лично ми е обидно вашето отношение и вашите спорове, кое куче какво е.Щом искате да си пишете само вашето
мнение блокирайте всички останали и си го ползвайте като чат.Извинете ме, но вие прекалявате.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +